- 14 Nisan 2020
- 123
- 483
- 18
- 30
- Konu Sahibi Trans_woman
-
O zaman çaresi yok sanırımHormonlardan kaynaklı genel olarak bütün kadınların sorunu
İçiyorum ben ama faydasını göremedimPapatya çayı filan içiyorlar sanırım, sakinleştiriyormuş galiba. Ben pasta yedikten sonra sinirim geçiyor
Pastayı denemek lazım tatlım ama neyli olacakPapatya çayı filan içiyorlar sanırım, sakinleştiriyormuş galiba. Ben pasta yedikten sonra sinirim geçiyor
Canım, ben genel anlamda pasta yiyince sakinleşiyorum, adete özel bir şey değil. Eşim arar eve gelirken ne lazım diye, ben pasta al derim meselaPastayı denemek lazım tatlım ama neyli olacak
Galiba çok fazla ağrı çekiyorsunuz.Bunun için size bitki çaylarını önerebilirim özellikle rahatlatanlar varAdet olmadan 1 hafta önce bile aşırı duygusal ve sinirli oluyorum. Nasıl düzelicem?
Evet ağrı baya oluyorGaliba çok fazla ağrı çekiyorsunuz.Bunun için size bitki çaylarını önerebilirim özellikle rahatlatanlar var
Psikoljik yaklaştın sanırım olaya cnmAdet olacagım ıcın boyle gerginim sımdı sakınlesmem lazım dıyıp kendı kendine sakın olabilirsin.
Bilmem, ben genelde kendimi boyle durduruyorum ise yarıyor. Belki sende de yararPsikoljik yaklaştın sanırım olaya cnm
Karışık bitki çaylarından var çeşit çok ama içinde tarcın olanı tercih edin.Bide belinizi ve ayağınızı sıcak tutmakta fayda varEvet ağrı baya oluyoröneri verirseniz sevinirim
Tamam tatlım teşekkür ederimKarışık bitki çaylarından var çeşit çok ama içinde tarcın olanı tercih edin.Bide belinizi ve ayağınızı sıcak tutmakta fayda var
Rica ederimTamam tatlım teşekkür ederim
Geçmiyor ben de öyleyim eşim az kahrımı çekmiyor sağ olsun:))Adet olmadan 1 hafta önce bile aşırı duygusal ve sinirli oluyorum. Nasıl düzelicem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?