• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet olunca çok sinirli oluyorum nasıl sakinleşebilirim?

Adet olmadan 1 hafta önce bile aşırı duygusal ve sinirli oluyorum. Nasıl düzelicem?
Normalde çok sakin güleç esprili biriyimdir.. Eşimde çok sinirli hemen parlayan biridir.. Ama benm adet dönemimde o kedi gibi ben aslan gibi çok sinirli hemen parlayan biri olurum 😂🙊🙈yazık o dönemlerimde adam bile kendi kabuğuna çekiliyor ben ne desem alttan alır

Normalde çok sakin güleç esprili biriyimdir.. Eşimde çok sinirli hemen parlayan biridir.. Ama benm adet dönemimde o kedi gibi ben aslan gibi çok sinirli hemen parlayan biri olurum 😂🙊🙈yazık o dönemlerimde adam bile kendi kabuğuna çekiliyor ben ne desem alttan alır
Rol değişimi oluyor anlaşılan 😊

yaa ben de bu olaylar hiç olmazdı ama son 4-5 aydır çok kötü. Direkt bi karamsarlık hali başlıyor, paranoyak düşünceler sarıyor, sevgilimin benimle ilgilenmediğini fln düşünmeye başlıyorum bildiğiniz bir melankoli hali sarıyor.

Uyandıgi gibi aklına eski karamsal veya üzüldü bir konuyu getirip de salya sümük ağlamak ve duygusallaşmak da adet öncesi sendromu dahildir arkadaşlar:KK14:

Back