Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adet olunca çok sinirli oluyorum nasıl sakinleşebilirim?
Normalde çok sakin güleç esprili biriyimdir.. Eşimde çok sinirli hemen parlayan biridir.. Ama benm adet dönemimde o kedi gibi ben aslan gibi çok sinirli hemen parlayan biri olurum yazık o dönemlerimde adam bile kendi kabuğuna çekiliyor ben ne desem alttan alır
Normalde çok sakin güleç esprili biriyimdir.. Eşimde çok sinirli hemen parlayan biridir.. Ama benm adet dönemimde o kedi gibi ben aslan gibi çok sinirli hemen parlayan biri olurum yazık o dönemlerimde adam bile kendi kabuğuna çekiliyor ben ne desem alttan alır
yaa ben de bu olaylar hiç olmazdı ama son 4-5 aydır çok kötü. Direkt bi karamsarlık hali başlıyor, paranoyak düşünceler sarıyor, sevgilimin benimle ilgilenmediğini fln düşünmeye başlıyorum bildiğiniz bir melankoli hali sarıyor.