Gebeliğe Hazırlık ADET OLMADIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim üzülme hayırlısı olsun sağlıklısı olsun pozitif düşünelim üç gün erken başlarsın çalışmalara
Hayırlısı değilmiş demekki yaşadığım o kadar belirtiler neydi peki ya neler yaşadım hemde ilk defa oldu bunlar o yüzden insan umutlanıyor işte

Sen olsun ben de olsam da adet acabalarım bitse artık daha bakınıyorum adet gecikmesi konularına hala yaa foruma giriyorum hep o konulara gidiyor aklım
İnşaallah hamilesindir adetim kesilmiş benim akşam bi iki damla kahverengi lekeyle gelmiş sabah baktım bişey yok yada günümden önce olduğum içindir

Ben bugün sabah kan tahlili verdim sağlık ocağına bakalım hala daha olmadım Regl . Başka tahlillerde yaptırdım genel tarama b12 folik asit falan . Hamiş değilsem doktora gidicem artık . Gönlüm hamilelikten yana ama sonucu görüpte üzülmek istemiyorum o yüzden çok hamileyim diye odaklamıyorum kendimi .

Rabbim gönlüne göre versin inşaallah

Üzülme lütfen Bende 11 aydır bekliyorum 30 yaşındayım ve 4 senelik evliyim . Vardır zamanı . Bol bol dua etmekten başka şansımız yok
Haklısın nasip değilmiş demekki vardır bundada bir hayır adet oldum ama hala sağ kasığımda yanma batmalar devam ediyor ya bende ilk kez bunlar oldu

Gözünüz aydın sizin erken belirtiler nelerdi hamile olduğunuzu öğrenmeden önce
Kasıklarımda böyle karıncalanma gibi tarif edemediğim bi his vardı. Ara ara tam orta kısımda böyle saniyelik girip çıkan bi ağrı ve göğüs hassasiyeti vardı fakat ben gebe olabileceğime hiç ihtimal vermemistim İlk ay yumurtlama günümü kaçırmıştım. 9 gün geç regl oldum hamile kaldığım ay 2 ilişkide oldu nasıl oldu bende anlamadım darısı basınıza insallah

Amin inşaallah valla bende kasıkta hiç yaşamadığım ne belirtiler vardı halada var yanıyo batıyor kaşınıyor sağ kasığım ama hamile değilmişim akşam kahverengi lekeyle bi iki damla kan gelmişti sabaha kadar hiç bişey gelmemiş şimdi sadece kahverengi lekem geliyo kan yok ve hiç ağrımda yok sadece gene sağ kasığım hafif batıp çıkıyor neden acaba

Kısmet tam zamanına denk gelmiş demek ki Allah’ın işi .. kimisi korunurken bile hamile kalıyor Allah ol dedikten sonra oluyor

Yok mu elinde gebelik testi yaa bi yapsan. Ben de merak ettim şimdi ben haaalaaa adet olmadııııığğğğğğm çıvvdıvıyovum

Yok mu elinde gebelik testi yaa bi yapsan. Ben de merak ettim şimdi ben haaalaaa adet olmadııııığğğğğğm çıvvdıvıyovum
Gebelik testi var ama çıkmazki başka yere yazdım hamile değilsin dediler kaynanamda ilk oğluna adet üstü hamilelik görmüş

Bende değilmişim 0.24 çıkmış sonucum Cumartesi’ye kadar olamazsam doktora gidicem artık.
Bende değişik oldu bu sefer ya akşam kahverengi lekeyle bi iki damla kan geldi kesildi sabah hiç bişey yoktu şimdide kahverengi leke geliyor tek.. bu sabah uyandığımda sıcacıktım halada öyleyim hatta sıcak basıyor belim filan terliyor anlamadım niye böyle oluyor normalde çok üşüyen biriyim ben son ilişki gününden bu yana üşümüyorum ağrımda fazla yok normalde adet zamanımda kahverengi leke bile gelse ağrım olurdu sağ kasığım ara ara batıyor gene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…