- 26 Temmuz 2021
- 365
- 374
- 33
- Konu Sahibi PrensesAriel
-
İnşallah pozitifi görürsünüzKimse cvp yazmamis bende bezer bir durumdayim adetim gecikti 5 . Gun bugun sabah idrar testi negatif cikti, 10 gune kadar belli olmaz diyorlar. Yarin terslik olmazsa kan vermeye gidecegim.
Hayır yapmamıştımYumurtlamamısds olablrsnz ovulasyon testi yaptnzmı
Yumurtlama dan 17 gun sonra gözükür deniyor belki sizinde gec olduSelam kızlar henüz yeniyim ancak kafayı yemek üzereyim lütfen tecrübesi olanlar, bilenler yardımcı olsun :/
Son adet tarihim 16 haziran, 27 günlük periyodum var. Şüpheli birliktelik ya 1 temmuz yada 3 temmuz. Beklenen adet tarihim 12 temmuz ki adet olmadım, 14 temmuzda idrar testi yaptım negatif çıktı, 16 temmuzda bir kaç damla kanamam oldu hemen kesildi, 19 temmuzda kan testi yaptırdım 0.1 çıktı. Bugün gecikmenin 15. günü, sabahı bekleyemedim az önce tekrar idrar testi yaptım sonuç negatif :/ yarın doktora gideceğim artık bi şey duymak istiyorum belirsizlik çok kötü. 4 yıllık evliyim 1 yıldır bebek istiyoruz. Geç döllenme olabilir mi?? Bu ay ilk kez böyle oldu
Benımde iki ay once ayni olmustu, gecikmeyen adetim 20 gun gecti. Testler negatif.. birkac kisi gizli gebelik olabilir dedi ama oyle bisey yokmus bende. Doktora gittim sokturucu ile adet oldum. İnsallah sen gebesindir daha kanina vs yansımamıştırSelam kızlar henüz yeniyim ancak kafayı yemek üzereyim lütfen tecrübesi olanlar, bilenler yardımcı olsun :/
Son adet tarihim 16 haziran, 27 günlük periyodum var. Şüpheli birliktelik ya 1 temmuz yada 3 temmuz. Beklenen adet tarihim 12 temmuz ki adet olmadım, 14 temmuzda idrar testi yaptım negatif çıktı, 16 temmuzda bir kaç damla kanamam oldu hemen kesildi, 19 temmuzda kan testi yaptırdım 0.1 çıktı. Bugün gecikmenin 15. günü, sabahı bekleyemedim az önce tekrar idrar testi yaptım sonuç negatif :/ yarın doktora gideceğim artık bi şey duymak istiyorum belirsizlik çok kötü. 4 yıllık evliyim 1 yıldır bebek istiyoruz. Geç döllenme olabilir mi?? Bu ay ilk kez böyle oldu
Maalesef, duphaston verdi, kullanıyorum şimdilik. Gelecek aylara isteyen herkese inşallahBenımde iki ay once ayni olmustu, gecikmeyen adetim 20 gun gecti. Testler negatif.. birkac kisi gizli gebelik olabilir dedi ama oyle bisey yokmus bende. Doktora gittim sokturucu ile adet oldum. İnsallah sen gebesindir daha kanina vs yansımamıştır
Bende de aynı durum var ve hala regl olmadım 21 temmuzda olmam gerekiyordu bgun 16 gün oldu 2 gün önce yaptım gene negatif bilmiyorum sonuç ne olacakSelam kızlar henüz yeniyim ancak kafayı yemek üzereyim lütfen tecrübesi olanlar, bilenler yardımcı olsun :/
Hala olmadımOldun mu regl acaba,
Bende de aynı durum var ve hala regl olmadım 21 temmuzda olmam gerekiyordu bgun 16 gün oldu 2 gün önce yaptım gene negatif bilmiyorum sonuç ne olacak
Benimde şuan aynı bugün tam 20 gün oldu söktürücü yarın bitiyor hiç olucak gibi de değilim akıntım fazla 10 gün beklicem bakalım sonucunuzu yazarmisiniz sizde duruma göre olmazsam tekrar doktora gitmeyi düşünüyorum benHala olmadımdoktorun verdiği ilaç da bitti. İlaç bittikten sonra 10 gün içinde olursun dedi bakalım..
Ben de hamileyken hem adet zamanimda kanama olmuşdu hem de ara sira kanama lekelenme yaşadim. Test yapin benceMerhaba benım adetlerim duzenlıdır 28 gun arayla oluyorum bu ay 25.gunde oldum mevsımseldır deyıp onemsemedım kahverengi akıntı geldi adet baslıyor sandım 7 agustosta 1 kere geldi daha hala yok elimde ovulasyon testi vardı son 1 tane kalmıs onu yaptım dun Ikı cızgı de kıpkırmızı cıktı gebe olabilirsin diyenler oldu ama elimdeki ovulasyon testi ne kadar dogru tabı 1 saat adet olup ardından hemen yumurtlamaya mı gectım onu da anlamadım goguslerım sis ve sızlıyor alt karnım sis kaldı sokemedıgı ıcın vs vs kıstten suphelenıyorum buyuk ıhtımal sende de kıst olusmustur cunku testler negatif demıssin kanda bı baktır ıcın rahat etsin sonra da sokturucu kullanırsın
Merhaba bu cevabınız dükkanımı cekti bende aynı şeyi yaşadım adetim 1 hafta gecikti ve cımartesi 1 damla kan gördüm ardından hep şeffaf beyaz bgn salı tekrar kahveli kremli akıntı gördüm ama maalesef idrar testim bgn negatif ve karnımda sırtımda sancım var ne yapacağımı sasırdım keşke ama keşke hamilelik olmuş olsaBen de hamileyken hem adet zamanimda kanama olmuşdu hem de ara sira kanama lekelenme yaşadim. Test yapin bence
Canim InsaAllah gonlundekidir. Ben adetde 1 hafta once ogrenmişdim. O yuzden tam adrt gunumde kanamam olunca hemen ignelere başladik. Ilk 3 ay surekli kanama ve lekelenmelerim oldu. Ignelerle durdurduk. Sen en iyisi son iliski uzerinden 14 gun gecince test yap. Geç dollenme ihtimalini dişlamak için. Bir de dilalti vucut isini olç sabahlari. Normal isindan yuksek devam ediyorsa yumurtlaman olmuşdur buyuk ihtimal ya da hamilelik ihtimali varMerhaba bu cevabınız dükkanımı cekti bende aynı şeyi yaşadım adetim 1 hafta gecikti ve cımartesi 1 damla kan gördüm ardından hep şeffaf beyaz bgn salı tekrar kahveli kremli akıntı gördüm ama maalesef idrar testim bgn negatif ve karnımda sırtımda sancım var ne yapacağımı sasırdım keşke ama keşke hamilelik olmuş olsa
Pazartesi günü oldum, 3. gün gel demişti gittim hormon testlerini verdim şimdi sonuçları bekliyorum. Hakkımızda hayırlısıBenimde şuan aynı bugün tam 20 gün oldu söktürücü yarın bitiyor hiç olucak gibi de değilim akıntım fazla 10 gün beklicem bakalım sonucunuzu yazarmisiniz sizde duruma göre olmazsam tekrar doktora gitmeyi düşünüyorum ben
Son durum nedir acabaHala olmadımdoktorun verdiği ilaç da bitti. İlaç bittikten sonra 10 gün içinde olursun dedi bakalım..
Evet en sonunda onu yaptım ve 1-2 saate regl oldum bde yumurtlama masajini da denedim ve yine yapacağım gerçekten olumlu sonuç veriyor Bnce de ovülasyon testim ilk defa bu kadar koyu olduEbru Ceylan'ın adet söktürücü masajları var YouTube da ben de yumurtlama masajini denemiştim faydasını gördüm dilerseniz bir inceleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?