- 25 Nisan 2021
- 307
- 89
- 18
- Konu Sahibi PrensesAriel
Son durum nedir merak ettimPazartesi günü oldum, 3. gün gel demişti gittim hormon testlerini verdim şimdi sonuçları bekliyorum. Hakkımızda hayırlısı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Son durum nedir merak ettimPazartesi günü oldum, 3. gün gel demişti gittim hormon testlerini verdim şimdi sonuçları bekliyorum. Hakkımızda hayırlısı![]()
Hormon testlerimi verdim, fsh 22 çıktı ki bu çok yüksek bir rakam hamilelik için. Doktor bunun üstüne amh testi istedi yumurtalık rezervlerimi az olduğunu düşünerek. 10 gün sonra amh testinin sonucu çıktı 3,87. Ki bu da çok iyi bi sonuçtu yani rezervlerim gayet iyiymiş. Fsh niye öyle çıktı bilmiyorum. Duphaston kullanarak regl olduğum aydan bir sonraki ay incir yemeye, yumurtalık masajı yapmaya başladım, eşimle gün aşırı değerlendirdik regl bitiminden itibaren ancak bat’a 10 gün kala regl oldum. Hiçbir anlam veremedim. Doktora gittm erken kanama, normal dedi. Eşimden spermogram benden de rahim filmi istedi. Bunların sonucuna göre tedavi başlayacakmışız. Bu hafta bunları halletmeye çalışacağız. Hayırlısı Allah’tan..Son durum nedir merak ettim
Hmm anladım. Hayırlısı olur umarım. Bende 7. Gundeyim hala regl olmadim bekliyorum evde test yaptım yine negatifHormon testlerimi verdim, fsh 22 çıktı ki bu çok yüksek bir rakam hamilelik için. Doktor bunun üstüne amh testi istedi yumurtalık rezervlerimi az olduğunu düşünerek. 10 gün sonra amh testinin sonucu çıktı 3,87. Ki bu da çok iyi bi sonuçtu yani rezervlerim gayet iyiymiş. Fsh niye öyle çıktı bilmiyorum. Duphaston kullanarak regl olduğum aydan bir sonraki ay incir yemeye, yumurtalık masajı yapmaya başladım, eşimle gün aşırı değerlendirdik regl bitiminden itibaren ancak bat’a 10 gün kala regl oldum. Hiçbir anlam veremedim. Doktora gittm erken kanama, normal dedi. Eşimden spermogram benden de rahim filmi istedi. Bunların sonucuna göre tedavi başlayacakmışız. Bu hafta bunları halletmeye çalışacağız. Hayırlısı Allah’tan..
Geç döllenme de olabilir, stresten gecikmiş de olabilirsiniz. Benimki öyleymiş. İnşallah bebeğiniz sizinledirHmm anladım. Hayırlısı olur umarım. Bende 7. Gundeyim hala regl olmadim bekliyorum evde test yaptım yine negatif
İnşallah ama sanmıyorum çok stres yapmıştım bi konuyu sanırım o yüzden geciktiGeç döllenme de olabilir, stresten gecikmiş de olabilirsiniz. Benimki öyleymiş. İnşallah bebeğiniz sizinledir![]()
Stres direkt etkiliyor maalesefİnşallah ama sanmıyorum çok stres yapmıştım bi konuyu sanırım o yüzden gecikti
Ne kadar gecimesine sebep olur bilmiyorum ki yani 8 gün geciktiStres direkt etkiliyor maalesef
Benim geçen ay 20 gün kadar gecikmişti en son olmamıştım doktora gitmiştim ilaçla regl olmuştumNe kadar gecimesine sebep olur bilmiyorum ki yani 8 gün gecikti
Sanırım benimde öyle olacak ama ağrım var işte kasik ve bel ağrısı hâlâ olmamak sinir ediyor beniBenim geçen ay 20 gün kadar gecikmişti en son olmamıştım doktora gitmiştim ilaçla regl olmuştum
Şu hamile kalma sürecinde regl olmak bi dert, olmamak bi dert… hakkımızda hayırlısı..Sanırım benimde öyle olacak ama ağrım var işte kasik ve bel ağrısı hâlâ olmamak sinir ediyor beni
Evet o testi doktorum istedi yaptırdım, 3,84 çıktı rezervlerinde sorun yok dedi. Şimdi de hsg çektireceğimBence hamile değilsiniz. Amh tahlili yaptırmanızı öneririm. Benim aşırı düşükmüş ve ben 7-8 ay regl olmuyordum. Çünkü yumurta üretemiyordum
Hemde nasıl ya vallahi insan yoruluyorŞu hamile kalma sürecinde regl olmak bi dert, olmamak bi dert… hakkımızda hayırlısı..
Aslında en iyisi kendini dinlememek, akışına bırakmak ama o da olmuyor kiHemde nasıl ya vallahi insan yoruluyor![]()
Adetime bir gün kala bugün böyle çıktı ama açık pembe akıntım ve kuru kahve lekem oldu devamı olmadı.yerleşme kanaması mı sizce ? Dün betam 9.16 çıktı kasık batması idrar sıkışması göğüs dolgum da varSelam kızlar henüz yeniyim ancak kafayı yemek üzereyim lütfen tecrübesi olanlar, bilenler yardımcı olsun :/
Son adet tarihim 16 haziran, 27 günlük periyodum var. Şüpheli birliktelik ya 1 temmuz yada 3 temmuz. Beklenen adet tarihim 12 temmuz ki adet olmadım, 14 temmuzda idrar testi yaptım negatif çıktı, 16 temmuzda bir kaç damla kanamam oldu hemen kesildi, 19 temmuzda kan testi yaptırdım 0.1 çıktı. Bugün gecikmenin 15. günü, sabahı bekleyemedim az önce tekrar idrar testi yaptım sonuç negatif :/ yarın doktora gideceğim artık bi şey duymak istiyorum belirsizlik çok kötü. 4 yıllık evliyim 1 yıldır bebek istiyoruz. Geç döllenme olabilir mi?? Bu ay ilk kez böyle oldu
1 gün gecikse hemen koşuyoruz teste bize mi kendini dinle diyorlar dinlemeyelim benceAslında en iyisi kendini dinlememek, akışına bırakmak ama o da olmuyor ki![]()
Bence gayet belirgin bir çizgi, 9 beta da artabilecek bi sayı. Bence iki gün sonra tekrar beta baktırınAdetime bir gün kala bugün böyle çıktı ama açık pembe akıntım ve kuru kahve lekem oldu devamı olmadı.yerleşme kanaması mı sizce ? Dün betam 9.16 çıktı kasık batması idrar sıkışması göğüs dolgum da var