- Konu Sahibi kelebekketkisii
Valla bunu okuyunca benimde pek güvenim kalmadı ama sizde başka belirti yok muydu?Benim artık adete de güvenim kalmadı malum :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla bunu okuyunca benimde pek güvenim kalmadı ama sizde başka belirti yok muydu?Benim artık adete de güvenim kalmadı malum :)
yok valla hatta o 5ay antibiyotikte kullanmış ağır iş yapmış gayet normal adet gördügünden vede spiral oldugundan dolayı süphelenmemiş hiç. kontrole gidince doktor görmüş öyle haberleri olmuştu :))Yok artık ya, belirtide mi olmamış hiç bulantı vs?:)
Resmen o antibiyotiklere rağmen Allah korumuşyok valla hatta o 5ay antibiyotikte kullanmış ağır iş yapmış gayet normal adet gördügünden vede spiral oldugundan dolayı süphelenmemiş hiç. kontrole gidince doktor görmüş öyle haberleri olmuştu :))
benim için mucize o bebek ya. şimdi kocaman oldu bile şükür çok sağlıklı bi oğlan pekte yakışıklı :) demek ki yiyecek ekmeği varmış nasip oldu ne güzelResmen o antibiyotiklere rağmen Allah korumuş
Ağır işde cabası.
Bir arkadasimda da ayni sekil oldu ilk ayinda regl olmus hamile oldugunu anlamadi hep sigara icki icmis hatta normalde cok kullanmayan kiz o ay dibine vurmus her seyin 2. Ay olmayinca doktora gitti ki doktor dedi sen 2 aylik hamilesin sok olmustukyok valla hatta o 5ay antibiyotikte kullanmış ağır iş yapmış gayet normal adet gördügünden vede spiral oldugundan dolayı süphelenmemiş hiç. kontrole gidince doktor görmüş öyle haberleri olmuştu :))
Adet olacak gibi ağrı oluyordu çok susuyordum bir de başka bişey yoktuValla bunu okuyunca benimde pek güvenim kalmadı ama sizde başka belirti yok muydu?
Sata göre 6. Haftadaydım bir de uzun sürdü yaniAdet olacak gibi ağrı oluyordu çok susuyordum bir de başka bişey yoktu
Anladım şimdi durum nasıl?Adet olacak gibi ağrı oluyordu çok susuyordum bir de başka bişey yoktu
Aynen tüm mucizelerin birleşimi:)benim için mucize o bebek ya. şimdi kocaman oldu bile şükür çok sağlıklı bi oğlan pekte yakışıklı :) demek ki yiyecek ekmeği varmış nasip oldu ne güzel
+olarak kuzenim 35 yasındanda büyüktü neredeyse imkansızlığın vucut bulmuş hali
Bende testt yaptım kzlar sonuc ne oluyor test mi bozuk acaba ilk 5 dkda belirdi kuruma cizgisi olamaz yaniArkadaşlar merhaba ben bat günümde evde gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı o gün kan testinde 11 hcg değeriyle hamile olduğumu öğrendim. 2 sonra adet oldum yerleşme gibi değil bayağı yoğun 4 5 gün süren adet. Doktorum kimyasal gebelik geçirdiğimi adetle atılacağını söyledi ben de takip etmedim ama bir hafta sonra acaba değerim düştü mü diye evde yaptığım gebelik testinde iki çizgi gördüm tekrar kan verdim değerim 550 çıktı doktor ne olduğunu anlamadı ama başına böyle bişey gelen var mı?
Beyaz bi çizgi var ama test mi bozuk ben de anlamadım hiç görmemiştim beyaz çizgi tekrarla istersenBende testt yaptım kzlar sonuc ne oluyor test mi bozuk acaba ilk 5 dkda belirdi kuruma cizgisi olamaz yani
İkinci kanama bitti hcg yeterince düştü normal hayata devam ediyorum doktorum 3 ay korun dediAnladım şimdi durum nasıl?
Yarın ilk idrarla tekrar yapıcam bakalım insallah cıkar evet bende ilk defa goruyorum boyle sonucBeyaz bi çizgi var ama test mi bozuk ben de anlamadım hiç görmemiştim beyaz çizgi tekrarla istersen
Bize de haber ver mutlakaYarın ilk idrarla tekrar yapıcam bakalım insallah cıkar evet bende ilk defa goruyorum boyle sonuc
Olur cnm.Bize de haber ver mutlaka
yok oyle sancili bi agrim olmadı hafif seyreklerle oldu şuan biseyim yok çok sükür sadece kahverengi akıntılarım devam ediyo çok minik minik oda sorun değilmişAğrın olmuyor mu kanamada?
Geçmiş olsun
Kürtaj ve methotrexate serum yapıldı. Tüpe bi zarar verilmeden kurtuldum şükür.Nasıl sonlandırıldı ilaç vs? Tüpe zarar verdi mi?
abla amh baktır istersen. sanırım onda daha net belli olur durumunAynen tüm mucizelerin birleşimi:)
Ben + 10 um ondan, bizide bulur mu dersin bi surpriz:)
Iki yıla yakındır korunmuyorum, daha once bu kafar uğraşmamıştık, rezerv azalıyor yaşla bilursin, ondan zorlaştı işler.
Amh bakıldı canm, ondan rezerv düşük demiştim.abla amh baktır istersen. sanırım onda daha net belli olur durumun
Hamd olsun, cok şükürKürtaj ve methotrexate serum yapıldı. Tüpe bi zarar verilmeden kurtuldum şükür.