İnsallah sizden de hayırlı haber alırız bende mutlaka paylaşacağım :)Gecmis olsun 1 kere hamile kalmışsın yine olur elbet ve insallah hamilesndr suan canm sağlıklıdır ve saglikla kucagina alirsin insallah. Arastir canm 2 kere yunurtlama genelde pco larda oluyor ama canm. Aminn canm Allah razı olsun isteyen herkese insallah. Rabbimin taktiri canm yani biz nekdr cok istesekte yada istenesekde Rabbim ne verirse o ozenmeyelm dua edelm insallah❤
Bekleyin beklemekte fayda var ben 1 ayda on tane filan erken gebelik testi yaptığımı biliyorum , kimisinde hiçbir şey çıkmıyordu kimisinde hayalet zoraki bir Çizgi vE ben hep olumlu olanı düşünmek istiyordum sonu hüsran oluyordu.. o yüzden sabredin . Size tavsiye veriyorum ama tabi kendim daha beterimBaşka lh yapamicam ne yazikki elimdeki sondu,adet gününü bekleyeceğim mecbur,erken gebelikte yapmadım,elimde kaset test var
Insallah canm gguzel haberlerinj beklyorum insallahİnsallah sizden de hayırlı haber alırız bende mutlaka paylaşacağım :)
İnşallah vardır ama bisefer kullandim bu ovulasyon testini ben yumurtlamayı yakaladım..sonra adetten bir gün önce öylesine bı denemek için test yaptım elimde kalmıştı bı baktım pozitif şaşırmıştım .gebe kalmamıştim ama o ay...bı arkadasimda yine aynısını yapmıştı ama o gebe çıktı...yani ben tesadüf olduğunu düşünüyorum..iyarın test alıp kontrol ederdiniz..inşallah vardirMerhaba kızlar yardıma ihtiyacım var Bugün adet günüm , karantinada olduğum için nöbetçi eczaneye gidemedim Alel acele evdeki ovulasyon testini yaptım pozitif çıktı , ne dersiniz gebelik var mıdır
Ben ilkin boyle ogrenmistm bu kirmizi okunca gebelk testi yapmistm o fa kipkirmiziydi insallh gebelik vardirMerhaba kızlar yardıma ihtiyacım var Bugün adet günüm , karantinada olduğum için nöbetçi eczaneye gidemedim Alel acele evdeki ovulasyon testini yaptım pozitif çıktı , ne dersiniz gebelik var mıdır
Ayy çok teşekkür ederim insallah benim ki de öyledirBen ilkin boyle ogrenmistm bu kirmizi okunca gebelk testi yapmistm o fa kipkirmiziydi insallh gebelik vardir
Ewet cnm acik pembe cikar yumrtalama yoksa tabiAyy çok teşekkür ederim insallah benim ki de öyledirDaha hiç adet günü ovulasyon testi yapmamıştım O zamanlarda da böyle çıkıyor muydu bilemiyorum . Adet günlerinde ovu silik mi çıkar normalde?
Ewet cnm acik pembe cikar yumrtalama yoksa tabi
Bekleyin beklemekte fayda var ben 1 ayda on tane filan erken gebelik testi yaptığımı biliyorum , kimisinde hiçbir şey çıkmıyordu kimisinde hayalet zoraki bir Çizgi vE ben hep olumlu olanı düşünmek istiyordum sonu hüsran oluyordu.. o yüzden sabredin . Size tavsiye veriyorum ama tabi kendim daha beterim
11 senedir sabrediyorum,bir oğlum var coksukur tüp bebekle oldu 5 yaşında,ama normal yolla hiç gebelik oluşmadı,siz şimdi karantinada oldgnz için HCG yapamicaksaniz lh yapmaya devam edin,siliklesirse demekki 2.bi yumurtlama,aynı devam ederse yüksek ihtimal gebelik,çok heyecanlıBekleyin beklemekte fayda var ben 1 ayda on tane filan erken gebelik testi yaptığımı biliyorum , kimisinde hiçbir şey çıkmıyordu kimisinde hayalet zoraki bir Çizgi vE ben hep olumlu olanı düşünmek istiyordum sonu hüsran oluyordu.. o yüzden sabredin . Size tavsiye veriyorum ama tabi kendim daha beterim
Allah bağışlasın, allah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin, inssllah bir an önce bir kardeş olur oglunjza, tüm bekleyenlere bana ve tüm bekleyenlere de hayırlı evlat sahibi olmak nasip olur ezan okunurken yazdım bu duaları11 senedir sabrediyorum,bir oğlum var coksukur tüp bebekle oldu 5 yaşında,ama normal yolla hiç gebelik oluşmadı,siz şimdi karantinada oldgnz için HCG yapamicaksaniz lh yapmaya devam edin,siliklesirse demekki 2.bi yumurtlama,aynı devam ederse yüksek ihtimal gebelik,çok heyecanlı
Merhabalar benim de yarın regl günüm. Dün ve bugün ovülasyon testim pozitif çıktı bugün 2 defa test yaptım. Hamilelik midir acabaMerhaba kızlar yardıma ihtiyacım var Bugün adet günüm , karantinada olduğum için nöbetçi eczaneye gidemedim Alel acele evdeki ovulasyon testini yaptım pozitif çıktı , ne dersiniz gebelik var mıdır
Çoğunluk ebet diyor ama taktir allahtan. Foto paylaşabilir misinizMerhabalar benim de yarın regl günüm. Dün ve bugün ovülasyon testim pozitif çıktı bugün 2 defa test yaptım. Hamilelik midir acaba
Benim testler de sizinkiler ile nerdeyse aynı. Hatta birebir aynı. Bana Yüksek ihtimal olabilir dediler gebelik.bende İkimci yumurtlama olduğunu düşünmüyorum açıkçası, ama gebelik mi onu da bilemiyorum tabi. İnsşalah öyleyizdirBu şekilde çıktı. Ama daha öncesinde en net gördüğüm çift çizgi 21 marttaydı oda net değildi onunda görselini atayım
21 Mart'ta gordugunuz ovulasyon pozitif değil,ama bugün arttiklarınız pozitif yumurtlama oluyor yani degerlendirinBu şekilde çıktı. Ama daha öncesinde en net gördüğüm çift çizgi 21 marttaydı oda net değildi onunda görselini atayım
Ama yarın regl günüm ve belirtilerini 3-4 gündür hissediyorum bel ağrım çok oluyor mümkün mü genede21 Mart'ta gordugunuz ovulasyon pozitif değil,ama bugün arttiklarınız pozitif yumurtlama oluyor yani degerlendirin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?