• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet günümde ovulasyon testim pozitif ??????

Adetim bir gün gecikti evdeki ovulasyonlwrdan yaptım yine dayanamayıp. Bugün daha de koyu çıktı.

Eklentiler

• B7383D79-9090-42F3-9976-AB54DD4D8250.jpeg
    B7383D79-9090-42F3-9976-AB54DD4D8250.jpeg
    54,1 KB · Görüntüleme: 92
İnsallah vardır çok sağ olun :) eşim pozitif olduğu için suan tek belirtilerim kovit belirtisi. Coook belim agrıuor , insallah bende pozitif değilimdir, aynı anda iki şeyi birden düşünüyorum kafam allak bullak çektiğim agrılar cabası. Bende göğüs şişliği kasık ağrısı filan yok, ama çok aşırı bel ağrısı var daha önce hiç böyle bel ağrısı çekmemiştim , kovitten de olabilir bilemiyorum 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Buyun kovit testi de yaptıracağım

İnsallah vardır çok sağ olun :) eşim pozitif olduğu için suan tek belirtilerim kovit belirtisi. Coook belim agrıuor , insallah bende pozitif değilimdir, aynı anda iki şeyi birden düşünüyorum kafam allak bullak çektiğim agrılar cabası. Bende göğüs şişliği kasık ağrısı filan yok, ama çok aşırı bel ağrısı var daha önce hiç böyle bel ağrısı çekmemiştim , kovitten de olabilir bilemiyorum 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Buyun kovit testi de yaptıracağım
Aa ozaman kovit testi yaptırırken betahcg kanı da verin,gebeyseniz ve pozitifseniz ilaç kullanamicaksiniz

P promesse ne durumdasiniz

Çok sağ olun, gebeliğin darısı tez zamanda inşallah size 🤲🏼🤲🏼 Bende zaten doktora filan gidemiyorum kan vermeye 10 gün karantinaya girdim, gebeliğin darısı tez zamanda size, korona ise allahım uzak tutsun sizi🤲🏼

Merhaba hanimlar bata 2 gunum var kahve leke oldu kesildi. Yumurtlama gunumde yumurtlamam oldu siliklesti gecen ayda reglime az kala yaptigimda hic ikinci cizgi yoktu bu sefer silik cikti..kizimda regl 1 gun gecince yapmistim cift cizgiydi ovulasyon testi..esimde sperm sorunu var vitamin ve bitki kullaniyoruz 1.5 aydir benim gibi olan varmi?
P_20210423_235838_p.jpg

Merhaba hanimlar bata 2 gunum var kahve leke oldu kesildi. Yumurtlama gunumde yumurtlamam oldu siliklesti gecen ayda reglime az kala yaptigimda hic ikinci cizgi yoktu bu sefer silik cikti..kizimda regl 1 gun gecince yapmistim cift cizgiydi ovulasyon testi..esimde sperm sorunu var vitamin ve bitki kullaniyoruz 1.5 aydir benim gibi olan varmi?
Eki Görüntüle 2833216
Burda silik ama, Benim mesela ikinci çizgi birincisinden daha daha koyu cıkmıstı

Hayırlısı olsun insallah bir sonraki ay gönlünüze göre olur ❤️ Ovulasyon testiyle takip etmeye devam edin Allah hepimizin yardımcısı olsun🤲🏼
Öncelikle Hayırlı olsun kucağınıza sağlıkla almak da nasip sun. Son durumunuz nedir, covidi ilaçsız Mi anlattınız inşallah

Back