Tabiki mümkün adet gününde yumurta oluşması,teste devam edin siliklesince çatlamış olacak,inşallah bebisiniz size tutunur.Ama yarın regl günüm ve belirtilerini 3-4 gündür hissediyorum bel ağrım çok oluyor mümkün mü genede
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabiki mümkün adet gününde yumurta oluşması,teste devam edin siliklesince çatlamış olacak,inşallah bebisiniz size tutunur.Ama yarın regl günüm ve belirtilerini 3-4 gündür hissediyorum bel ağrım çok oluyor mümkün mü genede
Tabiki mümkün adet gününde yumurta oluşması,teste devam edin siliklesince çatlamış olacak,inşallah bebisiniz size tutunuriniall
İnşallah teşekkür ederimTabiki mümkün adet gününde yumurta oluşması,teste devam edin siliklesince çatlamış olacak,inşallah bebisiniz size tutunur.
Yaaaaaa inşallah varAdetim bir gün gecikti evdeki ovulasyonlwrdan yaptım yine dayanamayıp. Bugün daha de koyu çıktı.
Acaba belirti yasiyomusunAdetim bir gün gecikti evdeki ovulasyonlwrdan yaptım yine dayanamayıp. Bugün daha de koyu çıktı.
Aa ozaman kovit testi yaptırırken betahcg kanı da verin,gebeyseniz ve pozitifseniz ilaç kullanamicaksinizİnsallah vardır çok sağ olun :) eşim pozitif olduğu için suan tek belirtilerim kovit belirtisi. Coook belim agrıuor , insallah bende pozitif değilimdir, aynı anda iki şeyi birden düşünüyorum kafam allak bullak çektiğim agrılar cabası. Bende göğüs şişliği kasık ağrısı filan yok, ama çok aşırı bel ağrısı var daha önce hiç böyle bel ağrısı çekmemiştim , kovitten de olabilir bilemiyorum Buyun kovit testi de yaptıracağım
P promesse ne durumdasinizİnsallah vardır çok sağ olun :) eşim pozitif olduğu için suan tek belirtilerim kovit belirtisi. Coook belim agrıuor , insallah bende pozitif değilimdir, aynı anda iki şeyi birden düşünüyorum kafam allak bullak çektiğim agrılar cabası. Bende göğüs şişliği kasık ağrısı filan yok, ama çok aşırı bel ağrısı var daha önce hiç böyle bel ağrısı çekmemiştim , kovitten de olabilir bilemiyorum Buyun kovit testi de yaptıracağım
Merhaba çok şükür dün gebelik testi aldırdım pozitif çıktı Ama yine dün kovit testi yaptırdım oda pozitif çıktı. Yandım yani
Can derdine düştüm haber vermeyi unuttum çöm agrım var
Ozaman hem gözünüz aydın,hem çok geçmiş olsun,Allah yardımcınız olsunMerhaba çok şükür dün gebelik testi aldırdım pozitif çıktı Ama yine dün kovit testi yaptırdım oda pozitif çıktı. Yandım yani
Burda silik ama, Benim mesela ikinci çizgi birincisinden daha daha koyu cıkmıstıMerhaba hanimlar bata 2 gunum var kahve leke oldu kesildi. Yumurtlama gunumde yumurtlamam oldu siliklesti gecen ayda reglime az kala yaptigimda hic ikinci cizgi yoktu bu sefer silik cikti..kizimda regl 1 gun gecince yapmistim cift cizgiydi ovulasyon testi..esimde sperm sorunu var vitamin ve bitki kullaniyoruz 1.5 aydir benim gibi olan varmi?
Eki Görüntüle 2833216
Merhaba regl oldum zaten daha once bat a yakin asla silik bile cikmazdi meraklandim biraz. Belki test bozuktu bilemedimBurda silik ama, Benim mesela ikinci çizgi birincisinden daha daha koyu cıkmıstı
Hayırlısı olsun insallah bir sonraki ay gönlünüze göre olur Ovulasyon testiyle takip etmeye devam edin Allah hepimizin yardımcısı olsunMerhaba regl oldum zaten daha once bat a yakin asla silik bile cikmazdi meraklandim biraz. Belki test bozuktu bilemedim
Amin Allah isteyen herkese nasip eylesin inşallahHayırlısı olsun insallah bir sonraki ay gönlünüze göre olur Ovulasyon testiyle takip etmeye devam edin Allah hepimizin yardımcısı olsun
Öncelikle Hayırlı olsun kucağınıza sağlıkla almak da nasip sun. Son durumunuz nedir, covidi ilaçsız Mi anlattınız inşallahHayırlısı olsun insallah bir sonraki ay gönlünüze göre olur Ovulasyon testiyle takip etmeye devam edin Allah hepimizin yardımcısı olsun