Dış gebelik olabilirmiş nolur yardım edin

Kizlar merhaba. Uzatmadan konuya girmek istiyorum. Reglim 7 gün geçiyor evde test yaptim pozitif çıktı bugün doktora gittik. Doktor ultrasonla baktı kese göremedi ve kan testi istedi kan degerim 4905 çıktı evet gebelik var ama iç gebelik mi dış gebelik mi bilmiyoruz dedi. 11 haziranda tekrar gel dış gebelik olabilir dedi :KK43: böyle durum yaşayan var mı çok korkuyorum :KK43::KK43:

Yanlis anlama ama eger doktor dis gebelik oldugunu düşünüyorsa 11 hazirandaki kontrole kadar ic kanama gecirirsen sen.. o yuZden ya dis gebelik olmadigini dusunuyor aslinda,ya da cok da iyi bi hekim degil. Baska bir hekime daha gorunmeni tavsiye ederim.

4 5 günmü ben yarın gidim diyodum yazdigi ilaclarida almadim ki yarin onaylatım diye 4 5 gun sonra daha mı iyi olur
Hani biraz kesenin büyümesi görünür hale gelmesi açısından biraz bekle dedim. Ama özele gitmeyeceksen zaten maddi bi kaybın da olmaz o yüzden yarın da gidebilirsin canım. Ne ilacı verdi doktor biliyo musun? Folik asit verdiyse bi an önce başla kullanmaya aksatma onu. Sana ve bebeğe hiçbi zararı yok zaten onun. Bir de vajinal ultrasonu sen mi istemedin? Vajinal olsaydı daha iyi olurdu. Karından görmek çok küçük olduğu zamanlarda zordur

Yok canım kendisi göbekden baktı. İlaç olarak da:
Oligofer, zentius, decavit, progestan bide folik asit yazdı ama almadim baslamak istemedim baska doktora da gitmeden

Yok canım kendisi göbekden baktı. İlaç olarak da:
Oligofer, zentius, decavit, progestan bide folik asit yazdı ama almadim baslamak istemedim baska doktora da gitmeden
Progestan düşük önlemek amaçlı kullanılır normalde. Onun haricindeki ilaçları kullanabilirsin. Demir ilacı ve vitamin ilacı diğer hepsi. Hele ki folik asiti başlamanı geciktirme. Doktora gitmek seni çok zorlamayacaksa ilaçları başlamak konusunda da endişe yaşıyorsan ilaca başlamak için en azından belki bir an önce doktora görünmen iyi olur. İstersen aile hekimine de gidebilirsin. Zaten gebeliğin boyunca aile hekimin de takip edecek seni. Şimdiden git bi görüş istersen. Bir de kanaman mı var acaba progestanı neden verdi ki acaba?

Ben dış gebelik geçirdim 11 hazirana kadar beklenilmez başka doktora got ben üç kanama geçirdim ve tuplerimin birini kaybettim

Progestan düşük önlemek amaçlı kullanılır normalde. Onun haricindeki ilaçları kullanabilirsin. Demir ilacı ve vitamin ilacı diğer hepsi. Hele ki folik asiti başlamanı geciktirme. Doktora gitmek seni çok zorlamayacaksa ilaçları başlamak konusunda da endişe yaşıyorsan ilaca başlamak için en azından belki bir an önce doktora görünmen iyi olur. İstersen aile hekimine de gidebilirsin. Zaten gebeliğin boyunca aile hekimin de takip edecek seni. Şimdiden git bi görüş istersen. Bir de kanaman mı var acaba progestanı neden verdi ki acaba?
Kanama filan demedi canim dedim ya doktor icime sinmedo yarin özel bi hastaneye gidip tekrar ilac yazdircam bu ilaclarida gostericem..

Bende de kese var bebek yoktu. 10 gün sonra gittim kalp atışlarını dinledim. Takma kafana.

Kizlar merhaba. Uzatmadan konuya girmek istiyorum. Reglim 7 gün geçiyor evde test yaptim pozitif çıktı bugün doktora gittik. Doktor ultrasonla baktı kese göremedi ve kan testi istedi kan degerim 4905 çıktı evet gebelik var ama iç gebelik mi dış gebelik mi bilmiyoruz dedi. 11 haziranda tekrar gel dış gebelik olabilir dedi :KK43: böyle durum yaşayan var mı çok korkuyorum :KK43::KK43:
Aynısını dediler bana ve boşuna korkuttular. Vajinal bakılırsa görünür canım,daha küçüktür o.

Bu değerle görünmesi lazım kesenin. Ayrıca 10gün sonrasına randevu nedir yahu eğer dış gebelikse çok erken teşhis ve tedavi edilmeli, sakın aksatmayın.

Back
X