Dış gebelik olabilirmiş nolur yardım edin

beni de çok korkutmuşlardı göremedik keseyi kendi düşer düşmezse kürtaj falan vık vık vık diye meğer rahmim tersmiş :işsiz:şimdi haftasından önde giden tosuncuğum var boşver doktorlar en kötüsünü söyler artık mekanikleşmişler hergün bebek doğumu ve ölümü göre göre. en iyisi ağrın sızın kanaman olmadan gitmemek.

ama galıba cogul gebelik olacak değer baya yüksek ne güzel... allah tamamına erdırsın:KK46::KK46::KK46:

Kizlar merhaba. Uzatmadan konuya girmek istiyorum. Reglim 7 gün geçiyor evde test yaptim pozitif çıktı bugün doktora gittik. Doktor ultrasonla baktı kese göremedi ve kan testi istedi kan degerim 4905 çıktı evet gebelik var ama iç gebelik mi dış gebelik mi bilmiyoruz dedi. 11 haziranda tekrar gel dış gebelik olabilir dedi :KK43: böyle durum yaşayan var mı çok korkuyorum :KK43::KK43:
Değerlere gore dış ya da normal gebelik diyen doktor bir kere cahil bir doktor !!! Korkma gülüm Allah bilir iyisini. Benimde değerlerim yüksekti doktorum gebelik var su an belli olmaz 6.haftada gel demişti normal çıktı herşey sadece kese dışında kanama yaşadım o da bitti gitti çok şükür. Bebeğimin cinsiyetini bile öğrendim ve çok da sağlıklı gidiyor herşey. Kafana takma lutfen ne derse desin boş yani . O ultrasonda gorecek oyle konuşacak patavatsız doktor !!!

Kizlar merhaba. Uzatmadan konuya girmek istiyorum. Reglim 7 gün geçiyor evde test yaptim pozitif çıktı bugün doktora gittik. Doktor ultrasonla baktı kese göremedi ve kan testi istedi kan degerim 4905 çıktı evet gebelik var ama iç gebelik mi dış gebelik mi bilmiyoruz dedi. 11 haziranda tekrar gel dış gebelik olabilir dedi :KK43: böyle durum yaşayan var mı çok korkuyorum :KK43::KK43:
canım sakın moralini bozma benim kesem göründüğünde 6 buçuk haftalık filandı ben erken gitmemiştim. Bir önceki hamileliğimde erken gitmiştim kese görünmedi yok sonra kese göründü doktor bebek yok dedi görünmedi falan insan strese giriyor seni anlıyorum ama seninki daha çok yeni görünür inşaallah içini ferah tut doktorlar hemen ümitlendirmemek için mi bazen böyle konuşuyor anlamadım

Doktorlar niye böyle patavatsız yav. olabilir kese daha görünmemiş olabilir. Bunun örnekleri var. Hemen illa da felaket tellalı gibi hastanın suratına mı söylemek lazım?

Evet canım bugünkü doktor 11ine attı aynısını söyledi ama 10 gün sabredemem onun icin yarın sıkışık giderim hatırlattığın için teşekkürler..
Karindanmi baktılar sadece yoksa aşağıdanda bakildimi aynı sorun bendede olmuştu karından görünmemişti aşağıdan görünmüştü. Yalnız beta hcg niz çok yüksek kızların söylediğinin aksine fazla yüksek olursa dış gebelik ihtimali okuyor mesela benim bir hafta geçtiğinde 400lerdeydi daha

vajinal ni baktı? Benim karından ilk gördüğümde bebeğim 10 haftalıktı rahmimde eğrilik olduğu için karnımdan geç göründü. 10. Haftaya kdr vajinal bakıldı

Bir kaç ay olmuş ama cevap yazan olur belki. 5 aydır korunmuyoruz düzenli olan adetim düzensizlesti ve kanama 8 gün sürerdi. Geçen ay ve bu ay kanama 3 gün sürüp diğer günler bir gelip bir gelmiyodu ve kahverengi geldi bu ay yine aynı oldu fakat 4. gün köyü kırmızı şeklinde geldi ilk iki gün sancılıydı ve geçti yalnız 3. Gününde yumurtalıkların ordan Rahime doğru rahimden bacağıma doğru batmalar oluyo ve ilk defa yaşıyorum bi doktor sitesinden doktora bu durumu anlattım kist olabilir ya da dış Gebelikte olabilir kasıktaki ağrı ve kanamalar normal değil dedi. 27 eylülde kontrole gitmistim kist olsaydı cikmazmiydi sizce seamer testi kan testi idrar testi hersey temiz sizce olabilir mi ikisinden biri. 24 ekimde doktordan randevu aldım ama o zamana kadar merak ediyorum korku sardı. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Bir kaç ay olmuş ama cevap yazan olur belki. 5 aydır korunmuyoruz düzenli olan adetim düzensizlesti ve kanama 8 gün sürerdi. Geçen ay ve bu ay kanama 3 gün sürüp diğer günler bir gelip bir gelmiyodu ve kahverengi geldi bu ay yine aynı oldu fakat 4. gün köyü kırmızı şeklinde geldi ilk iki gün sancılıydı ve geçti yalnız 3. Gününde yumurtalıkların ordan Rahime doğru rahimden bacağıma doğru batmalar oluyo ve ilk defa yaşıyorum bi doktor sitesinden doktora bu durumu anlattım kist olabilir ya da dış Gebelikte olabilir kasıktaki ağrı ve kanamalar normal değil dedi. 27 eylülde kontrole gitmistim kist olsaydı cikmazmiydi sizce seamer testi kan testi idrar testi hersey temiz sizce olabilir mi ikisinden biri. 24 ekimde doktordan randevu aldım ama o zamana kadar merak ediyorum korku sardı. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Canım dis gebelikse cikiyor bi idrar testi al evde yap insallaj oyle bisey degildir

canım hormonlarına baktır bence aynı şeyden bendende şüpelendiler ama hormon testi yaptılar hormonlarım yüksek cıktı adet söktürücü verdiler adet gördüm ama şimdi tekrar oldu düzensizligim hamileyim zannettim yine hormonlarım yükselmiş şim di ilaç kullanıyorum ve 2 aydır adet görmüyorum

canım hormonlarına baktır bence aynı şeyden bendende şüpelendiler ama hormon testi yaptılar hormonlarım yüksek cıktı adet söktürücü verdiler adet gördüm ama şimdi tekrar oldu düzensizligim hamileyim zannettim yine hormonlarım yükselmiş şim di ilaç kullanıyorum ve 2 aydır adet görmüyorum
Öyle yapayım doktora anlatayım hormon testi yapsınlar dediginiz gibi o yüzden olabilir. Peki böyle Rahime doğru batma oluyomuydu bugün arttı hafif eğildiğimde batma daha da siddetleniyo orda bişey varmış gibi batıyor

Konu acilali olmuş baya ama kızlar benim perşembe günü bthcg 97 pazar günü de 696 çıktı doktor dış gebelik olabilir dedi lakin 3 günde iki katına çıkması normal mı iki gün sonra kan testi yaptır dedi fakat kanamam var sancılı değil ara ara oluyor ağrım falan yok artık düşük yapmadan değilde dış gebelik den korkuyorum sizce dış gebelik olabilir mı degerlerim günde iki katına çıkmış normal mı değerlerin güzel dedi ama içime kurt düşürdü

Back
X