- Konu Sahibi kurklukadin
-
Bence var biseyler sizde kesin bisekilde umut vermek istemem ama bana baya koyu geldi t cizgisi hayırlısı olsun insallah hakkinizdaKızlar en son 2 ağustosta adet olmuştum bu sabah evdeki ovulasyon testini yaptım ve bu şekilde çıktı yarın sabaha kadar adet olmazsam gebelik testi yapıcam(evde gebelik testi yoktu aldım) sizce ovulasyon testi neden bu kadar koyu çıktı?
Çok teşekkür ederim evet birkaç gün önce de ovulasyon testi yaptım ve bu kadar koyu değildi ama bugün t çizgisi çok koyu oldu hayırlısı inşallahBence var biseyler sizde kesin bisekilde umut vermek istemem ama bana baya koyu geldi t cizgisi hayırlısı olsun insallah hakkinizda
Regl ne zaman canımKızlar en son 2 ağustosta adet olmuştum bu sabah evdeki ovulasyon testini yaptım ve bu şekilde çıktı yarın sabaha kadar adet olmazsam gebelik testi yapıcam(evde gebelik testi yoktu aldım) sizce ovulasyon testi neden bu kadar koyu çıktı?
Tamda onu soracaktımRegl ne zaman canım
Bugün olmam gerekiyordu normalde gecikmezdi ama bilemedimRegl ne zaman canım
Gebelik testi yap yoksa değerlendir canımBugün olmam gerekiyordu normalde gecikmezdi ama bilemedim
Tamda onu soracaktım
Adet günleri de değerlendirsek olur mu kiGebelik testi yap yoksa değerlendir canım
Evet ben de umutlanmak istemiyorum nasip diyorumAynısı benim de basıma geldi regl günümde baya koyu çıkmıştı ama sonuç negatif . İki gün bekleyin bence
Aynen nasip tabiEvet ben de umutlanmak istemiyorum nasip diyorum
Çok teşekkür ederim Rabbim size bana isteyen herkese nasip etsin inşallahAynen nasip tabi ☺ İnşallah sizinledir mucizeniz
Gebelik testi yaptınız mı?Benim adetim 10 gün gecikti geç döllenmeden şüphe ediyorum. Bende ovülasyon testi yaptım ve bildiğin pik olmuştu. Adet olmadan yumurtlama düzeni eskisi gibi olur mu bilemedim.
Yaptım ama çok sonra gördüğüm de silik bir çizgi vardı. Kuruma çizgisi mi değil mi emin olamadım.Gebelik testi yaptınız mı?
Bence tekrarlayın testiYaptım ama çok sonra gördüğüm de silik bir çizgi vardı. Kuruma çizgisi mi değil mi emin olamadım.
Test kalmadı elimde olsa keşke. Yarın kan vereceğim inşallahBence tekrarlayın testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?