• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet günümde ovulasyon testi

kurklukadin

Samimiyetsiz samimiyetler…
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2012
1.949
2.282
333
İstanbul
Kızlar en son 2 ağustosta adet olmuştum bu sabah evdeki ovulasyon testini yaptım ve bu şekilde çıktı yarın sabaha kadar adet olmazsam gebelik testi yapıcam(evde gebelik testi yoktu aldım) sizce ovulasyon testi neden bu kadar koyu çıktı?

Eklentiler

• 6A2DE9F0-A0D9-4DCC-AB46-ACAD08108704.webp
    6A2DE9F0-A0D9-4DCC-AB46-ACAD08108704.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 151
Kızlar en son 2 ağustosta adet olmuştum bu sabah evdeki ovulasyon testini yaptım ve bu şekilde çıktı yarın sabaha kadar adet olmazsam gebelik testi yapıcam(evde gebelik testi yoktu aldım) sizce ovulasyon testi neden bu kadar koyu çıktı?
Bence var biseyler sizde kesin bisekilde umut vermek istemem ama bana baya koyu geldi t cizgisi hayırlısı olsun insallah hakkinizda

Bence var biseyler sizde kesin bisekilde umut vermek istemem ama bana baya koyu geldi t cizgisi hayırlısı olsun insallah hakkinizda
Çok teşekkür ederim evet birkaç gün önce de ovulasyon testi yaptım ve bu kadar koyu değildi ama bugün t çizgisi çok koyu oldu hayırlısı inşallah ☺️

Regl ne zaman canım

Benim adetim 10 gün gecikti geç döllenmeden şüphe ediyorum. Bende ovülasyon testi yaptım ve bildiğin pik olmuştu. Adet olmadan yumurtlama düzeni eskisi gibi olur mu bilemedim.

Back
X