- Konu Sahibi kurklukadin
-
İnşallahBence gebesiin benim kide böle cıkıyor gebeyim
Canım benimde böyle çıkıyor. Gebe miyim acaba? Adetim 10 gün gecikti bu arada.Bence gebesiin benim kide böle cıkıyor gebeyim
Ay ben bir gün bile dayanamıyorum sen 10 gün dayanmışsınCanım benimde böyle çıkıyor. Gebe miyim acaba? Adetim 10 gün gecikti bu arada.
Canım biz köydeydik eşimle birliktelik olmadı. Adet günümden 4 gün önce eve geldik ancak o gün değerlendirdim ama umutlu değildim.adet bir iki gün gecikince aldırmadım ama 5 günü geçince test yaptım negatifti. Bugün de 10.gün ovülasyon yapayım bari dedim pik oldu bildiğin 2 dkda. Olduysa da geç döllenme vsdir diyorum sabır ediyorum varsa da çıkması zor olur diye..Ay ben bir gün bile dayanamıyorum sen 10 gün dayanmışsın
Bir de adet olmadan bir daha yumurtlama olur mu ki pik olsun test?Ay ben bir gün bile dayanamıyorum sen 10 gün dayanmışsın
Geç yumurtlamış olabilirsin canım vardır inşallahCanım biz köydeydik eşimle birliktelik olmadı. Adet günümden 4 gün önce eve geldik ancak o gün değerlendirdim ama umutlu değildim.adet bir iki gün gecikince aldırmadım ama 5 günü geçince test yaptım negatifti. Bugün de 10.gün ovülasyon yapayım bari dedim pik oldu bildiğin 2 dkda. Olduysa da geç döllenme vsdir diyorum sabır ediyorum varsa da çıkması zor olur diye..
Ya işte ben de onda kararsız kaldımBir de adet olmadan bir daha yumurtlama olur mu ki pik olsun test?
Önceden yumurtlama gordugun uz haldemi geçti oyleyse gebelik tir onceden yumurtlama gordunuzmü yumurtlama da olabilirCanım benimde böyle çıkıyor. Gebe miyim acaba? Adetim 10 gün gecikti bu arada.
Yumurtlama gördüm canım ağustos 5te,regl tarihi 21 ağustos ama olmadım. Sonra da testte pik gördüm. Adet olmadan yumurtlama olur muÖnceden yumurtlama gordugun uz haldemi geçti oyleyse gebelik tir onceden yumurtlama gordunuzmü yumurtlama da olabilir
pco hastaları oluyo ama ben pco değilim adetlerim hep düzenliydiYa işte ben de onda kararsız kaldım
yumurtlama na göre 14 gun geçmiş adet olmam gerekirdi ay hadi inşallahYumurtlama gördüm canım ağustos 5te,regl tarihi 21 ağustos ama olmadım. Sonra da testte pik gördüm. Adet olmadan yumurtlama olur mu
Evet ama yumurtlamada hamile kaldığımı sanmıyorum bence daha sonrasında kaldım.. Birisi test pik değil demiş ya. Bu test pik değilse hangi test pik oluryumurtlama na göre 14 gun geçmiş adet olmam gerekirdi ay hadi inşallah
Ben testini görmedimEvet ama yumurtlamada hamile kaldığımı sanmıyorum bence daha sonrasında kaldım.. Birisi test pik değil demiş ya. Bu test pik değilse hangi test pik olur
Canım var mı bebişTest kalmadı elimde olsa keşke. Yarın kan vereceğim inşallah
Ovülasyon testim bu..Ben testini görmedim
Yarın test vereceğim inşallah vardır diyorum..Canım var mı bebiş
Ya gebesin yada yeni yumurtluyor sun inşallah gebesindirOvülasyon testim bu..
İnşallah canımYa gebesin yada yeni yumurtluyor sun inşallah gebesindir
İnşallah canım Allah kucağını dolu etsinYarın test vereceğim inşallah vardır diyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?