Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

Zihnim bana oyunlar oynuyor galiba. En iyisi regl olana kadar beklemek. Birkaç gün daha olmazsam yaparım yine :KK43:
Eki Görüntüle 3206651
Kızlar ben bu testi yaptığımda çok su içmiştim ya çişim gelsin diye 🙈 Şimdi okudum da normal sıvı tüketin fazla sıvı tüketimi hcg hormonunu sulandırır diyor. Acaba o yüzden mi net sonuç alamadım. Zaten idrarın rengi çoook açıktı. Sanırım ondan dolayı da kaset test çalışmadı. Su gibi algılamış olabilir mi 😅 Hâlâ regl olmadım beklemedeyim. Kasık ağrılarım olup geçiyor. Testlerim bugün gelecek ama erken gebelik testini satıcı başka kargoya vermiş. Yarın gelecek o. Kaset testi yarın sabah ilk idrarla yapsam çıkar herhalde değil mi? Gecikmenin 3. günü olacak 🙄

kızlar benımle aynı durumu yaşayanlar varmı acaba şöyle ki,
ben 23 ocakda hsg cekıldım tüplerım acıktı buarada ben pcossum ama adetlerım duzenlıdır doktorum bu ay dınelnemem gerektığını söyledı çatlatma iğnesı tedavısıne baslıycaktık sonrasında adetıme yaklaşık 30 ocakda bır adet sanıcısı gıbı bır agrı cektım cok fecıydı (normlade böyle bır sey yasamadım) sonraasında şubat 8 indede basım okadar dönduki yere düştüm bır yere tutmadan kalkamadım sıcaklandım sonra üşüme geldı enterasan seyler yaşadım o sırada ara ara kasık batmalarım vs seyler oldu sadece (16 şubatta da adet gunum bu arada) 16 şubat geldı yanı dun herhangı bırsey olmadı adet olamdım sadece ara ara adet olucakmısım gıbı sızı oldu ve kasıklarımda doluluk ve batma oldu bugun ayın 17 sı kasık batmalarımdan harıç hiç bir şey yok
Benım gibi böyle duurmlarla karşılaşan varmı yada fıkrnızı alabılırmıyım?

Kızlar ben bu testi yaptığımda çok su içmiştim ya çişim gelsin diye 🙈 Şimdi okudum da normal sıvı tüketin fazla sıvı tüketimi hcg hormonunu sulandırır diyor. Acaba o yüzden mi net sonuç alamadım. Zaten idrarın rengi çoook açıktı. Sanırım ondan dolayı da kaset test çalışmadı. Su gibi algılamış olabilir mi 😅 Hâlâ regl olmadım beklemedeyim. Kasık ağrılarım olup geçiyor. Testlerim bugün gelecek ama erken gebelik testini satıcı başka kargoya vermiş. Yarın gelecek o. Kaset testi yarın sabah ilk idrarla yapsam çıkar herhalde değil mi? Gecikmenin 3. günü olacak 🙄
Çıkar kuzu

Canım eline fazla test geçecekse yap çıkar bence

Canım eline fazla test geçecekse yap çıkar bence
3 tane kaset 2 tane erken gebelik testi aldım. Ama bugün kaset testler gelecek. Erken testler yarın gelecek. Kaset testi de yarın ilk idrarla yapayım garanti olsun diyorum 👀

olucakmıs gıbı hıssedıyorum ama gıdıyorum hıc bırsey yok belkı yarın olurum
Canım ben 3 gündür öyleyim. 15'i regl günümdü olmadım hâlâ. 24 ocakta hsg çekilmiştim. Ya ondan dolayı bir şey oldu ya da bebiş var. Bakalım yarın sabah öğreneceğim inşallah 🤲🏻 😻

X