- 3 Şubat 2023
- 1.918
- 1.388
Üzme tatlı canını Allah sana da en yakın zamanda nasip edecek inşallah canım ben inanıyorumNe güzel annesin, ben 30um. Henüz anne olamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üzme tatlı canını Allah sana da en yakın zamanda nasip edecek inşallah canım ben inanıyorumNe güzel annesin, ben 30um. Henüz anne olamadım
Oyyy teşekkür ederim kuzum inşallah inşallah hepimizin olsun. Ama üzülüyorum işte elimde değil ki Allah ım hepimize sağlıklı sıhhatli nur topu gibi bebişler versinÜzme tatlı canını Allah sana da en yakın zamanda nasip edecek inşallah canım ben inanıyorum
Bak kirpii arkadaş da umutsuzum diyordu. Ama maşallah şu an hamileAmin inşallah canım. Allah ım hepimizin kucaklarını doldursun
Oyyy teşekkür ederim kuzum inşallah inşallah hepimizin olsun. Ama üzülüyorum işte elimde değil ki Allah ım hepimize sağlıklı sıhhatli nur topu gibi bebişler versin
Günaydın Ben beklemedeyim hâlâ regl olmadım. Testlerim bugün gelecek, yarın sabaha olmazsam yapacağım inşallahGünaydın kızlar test yapanınız varmı bakem
Kızlar ben bu testi yaptığımda çok su içmiştim ya çişim gelsin diye Şimdi okudum da normal sıvı tüketin fazla sıvı tüketimi hcg hormonunu sulandırır diyor. Acaba o yüzden mi net sonuç alamadım. Zaten idrarın rengi çoook açıktı. Sanırım ondan dolayı da kaset test çalışmadı. Su gibi algılamış olabilir mi Hâlâ regl olmadım beklemedeyim. Kasık ağrılarım olup geçiyor. Testlerim bugün gelecek ama erken gebelik testini satıcı başka kargoya vermiş. Yarın gelecek o. Kaset testi yarın sabah ilk idrarla yapsam çıkar herhalde değil mi? Gecikmenin 3. günü olacakZihnim bana oyunlar oynuyor galiba. En iyisi regl olana kadar beklemek. Birkaç gün daha olmazsam yaparım yine
Eki Görüntüle 3206651
ben olumsuz bır sey gormyee korktuğum için yapamıyorum :)Günaydın kızlar test yapanınız varmı bakem
Çıkar kuzuKızlar ben bu testi yaptığımda çok su içmiştim ya çişim gelsin diye Şimdi okudum da normal sıvı tüketin fazla sıvı tüketimi hcg hormonunu sulandırır diyor. Acaba o yüzden mi net sonuç alamadım. Zaten idrarın rengi çoook açıktı. Sanırım ondan dolayı da kaset test çalışmadı. Su gibi algılamış olabilir mi Hâlâ regl olmadım beklemedeyim. Kasık ağrılarım olup geçiyor. Testlerim bugün gelecek ama erken gebelik testini satıcı başka kargoya vermiş. Yarın gelecek o. Kaset testi yarın sabah ilk idrarla yapsam çıkar herhalde değil mi? Gecikmenin 3. günü olacak
Korkmayın ya belirsizlikten kurtuluyp insanben olumsuz bır sey gormyee korktuğum için yapamıyorum :)
bıraz daha gecmesını beklesemmı normalde dun olucaktım şimdide kasık patmalarım ve alt karnım sızlıorKorkmayın ya belirsizlikten kurtuluyp insan
Kuzu bekleyebilirsen bekle öyle yapbıraz daha gecmesını beklesemmı normalde dun olucaktım şimdide kasık patmalarım ve alt karnım sızlıor
böyle adet sancısı gıbı olup da hamılelik belirtisi olan oldumu acabaKuzu bekleyebilirsen bekle öyle yap
Canım eline fazla test geçecekse yap çıkar benceKızlar ben bu testi yaptığımda çok su içmiştim ya çişim gelsin diye Şimdi okudum da normal sıvı tüketin fazla sıvı tüketimi hcg hormonunu sulandırır diyor. Acaba o yüzden mi net sonuç alamadım. Zaten idrarın rengi çoook açıktı. Sanırım ondan dolayı da kaset test çalışmadı. Su gibi algılamış olabilir mi Hâlâ regl olmadım beklemedeyim. Kasık ağrılarım olup geçiyor. Testlerim bugün gelecek ama erken gebelik testini satıcı başka kargoya vermiş. Yarın gelecek o. Kaset testi yarın sabah ilk idrarla yapsam çıkar herhalde değil mi? Gecikmenin 3. günü olacak
Oluyormuş duyduğuma göre canımböyle adet sancısı gıbı olup da hamılelik belirtisi olan oldumu acaba
olucakmıs gıbı hıssedıyorum ama gıdıyorum hıc bırsey yok belkı yarın olurumOluyormuş duyduğuma göre canım
3 tane kaset 2 tane erken gebelik testi aldım. Ama bugün kaset testler gelecek. Erken testler yarın gelecek. Kaset testi de yarın ilk idrarla yapayım garanti olsun diyorumCanım eline fazla test geçecekse yap çıkar bence
Canım ben 3 gündür öyleyim. 15'i regl günümdü olmadım hâlâ. 24 ocakta hsg çekilmiştim. Ya ondan dolayı bir şey oldu ya da bebiş var. Bakalım yarın sabah öğreneceğim inşallaholucakmıs gıbı hıssedıyorum ama gıdıyorum hıc bırsey yok belkı yarın olurum
aa bende 23 ocakda cekıldım hsgCanım ben 3 gündür öyleyim. 15'i regl günümdü olmadım hâlâ. 24 ocakta hsg çekilmiştim. Ya ondan dolayı bir şey oldu ya da bebiş var. Bakalım yarın sabah öğreneceğim inşallah