Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

1-2 gün erkene çekmesini anlarım ama 1 hafta önceden leke gelmesi çok garip geliyor. Muhtemelen adete dönecek zaten bu leke tüm adet belirtileri var çünkü. Bir de korunmayı bıraktıktan sonra hep adet iki gün lekelenme ile başlıyor artık. Eskiden lekelenme olur iki üç saat sonra adet başlardı

Şimdi Ayşe Duman ın videosunu izledim. Diyo ki ilişkiye çocuk için girmeyin. Arkadaşlar ben buna engel olamıyorum nolur bana fikir verin. Sonuçta ayda bir gün yumurtlama. Rastgele ilişki de nasıl o günü bulacaksın ki

Merhaba test yapmış mıydın

27 Ocak Son adet tarihi başlangıcı 31 Ocak bitiş .
4 Şubat'ta ilişki . 11 gün geçmiş ilişki üzerinden. İlk kez bugün regl olacakmış gibi bir karın ağrısı ve bel ağrısı başladı .
Ümitlenmeli miyim kızlar ?

Sen ümitlenme balım yine de çünkü ne belirtiler yaşıyoruz bir bilsen

Arkadaşlar bir şey soracağım ya aklım karıştı Regl gecikmesinin yumurtama ile alakası var mı? Mesela yumurtlama günüme göre bugün regl olmam lazım ama henüz gelen giden yok. Yani yumurtlamanın tarihi bilinse de yine de gecikme olabilir mi? Bilginiz var mı?
Şimdi baktım. 12-16 gün diyor. Benim 14.günüm. Reglm düzenlidir hiç şaşmaz. Sanırım hsg dengemi bozdu. Bakalım bugün akşama kadar gelmezse 1-2 gün daha beklerim madem

Benim de bundan önceki adetim 8 gün önce lekelenme ve adet ağrısıyla başlamıştı canım hatta şüphelenip kan testi yapmıştım negatif çıkmıştı. Daha sonra bat tarihinde sökülmüştüm çok acayipti.

Merhaba kızlar son zamanlardaki en büyük aktivitem burdaki arkadaşların yorumlarını okumak güzel haberlerini takip etmek :) Bizde eşimle 2.5 yıllık evliyiz bebek düşünmeye başladık ve bu aydan başlıcaz inşallah.Sigorta falan yaptırdım umarım 2 aya kadar hamile kalırım. Burdaki arkadaşlar başlangıçta bir öneriniz var mıdır yeme içme vitamin vs. hakkında.Şuan demir hapı ile follik asit kullanıyorum.Demir hapı biraz dengemi bozuyor doktor yazdı illa kulllanmak lazım mıdır iyi geliyorsa kesin kullanırımda bir tık midemi bulandırıyor.Bu arada 1 yıl önce pcos olduğumu öğrendim adet döngüm 35 gün ovülasyon testine başladım oda tek çıktıkça çok geriyor sanki hiç çift çıkmıcak gibi.Önerilerinize açığım :)

arkadaşlar aranızda kadınsal problemi olmayıp vitamin düşüklüğünden dolayı problem yaşayan var mı ? ben kadın hastalıklarına gidip muayene oldum alttan muayene de hiç bir problem yok dedi ama d ve b vitaminlerim çok düşük ilaç kullanıyorum ama yine de ümit ediyorum sizce bu engel olabilir mi ?

Şimdiden kolay gelsin canım bu yolda başarılar dilerim hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…