- 24 Aralık 2022
- 194
- 194
- 29
Sizin ne zamandı yumurtlamaHafif lekelenme başladı teste gerek kalmayacak herhalde
Merhaba test yapmış mıydınSelamlar kizlar bende aynı şekilde regl günü 13 Şubat olmasına rağmen hala olmadım ama hergun olacak gibi bel ağrısı yaşıyorum enfeksiyon için antibiyotik kullanıyorum acaba o mu etkiledi bilgisi olan var mı ?
Yumurtlamayi nasil öğreniyoruz tarihini?Kızlar yumurtlamadan kaç gün sonra test yapmalıyız
Sen ümitlenme balım yine de27 Ocak Son adet tarihi başlangıcı 31 Ocak bitiş .
4 Şubat'ta ilişki . 11 gün geçmiş ilişki üzerinden. İlk kez bugün regl olacakmış gibi bir karın ağrısı ve bel ağrısı başladı .
Ümitlenmeli miyim kızlar ?
Yok canım ilaç ertelenmiştir diye aslında umitlenmemek sonu hep üzücü oldu o yüzden yapmadım en azindan 1 hafta geçsin diye düşündüm.Merhaba test yapmış mıydın
Var mı gelen sümoşcumSen ümitlenme balım yine deçünkü ne belirtiler yaşıyoruz bir bilsen
Sen ümitlenme balım yine deçünkü ne belirtiler yaşıyoruz bir bilsen
Benim de bundan önceki adetim 8 gün önce lekelenme ve adet ağrısıyla başlamıştı canım hatta şüphelenip kan testi yapmıştım negatif çıkmıştı. Daha sonra bat tarihinde sökülmüştüm çok acayipti.1-2 gün erkene çekmesini anlarım ama 1 hafta önceden leke gelmesi çok garip geliyor. Muhtemelen adete dönecek zaten bu leke tüm adet belirtileri var çünkü. Bir de korunmayı bıraktıktan sonra hep adet iki gün lekelenme ile başlıyor artık. Eskiden lekelenme olur iki üç saat sonra adet başlardı
Sanırım stres vs den böyle oluyor ama çok garip , sizde şimdi var mı bir şey pekiBenim de bundan önceki adetim 8 gün önce lekelenme ve adet ağrısıyla başlamıştı canım hatta şüphelenip kan testi yapmıştım negatif çıkmıştı. Daha sonra bat tarihinde sökülmüştüm çok acayipti.
Yok canım bu ay yine bat ta adet oldum fakat bu sefer de kısa sürdüSanırım stres vs den böyle oluyor ama çok garip , sizde şimdi var mı bir şey peki
Şimdiden kolay gelsin canımMerhaba kızlar son zamanlardaki en büyük aktivitem burdaki arkadaşların yorumlarını okumak güzel haberlerini takip etmek :) Bizde eşimle 2.5 yıllık evliyiz bebek düşünmeye başladık ve bu aydan başlıcaz inşallah.Sigorta falan yaptırdım umarım 2 aya kadar hamile kalırım. Burdaki arkadaşlar başlangıçta bir öneriniz var mıdır yeme içme vitamin vs. hakkında.Şuan demir hapı ile follik asit kullanıyorum.Demir hapı biraz dengemi bozuyor doktor yazdı illa kulllanmak lazım mıdır iyi geliyorsa kesin kullanırımda bir tık midemi bulandırıyor.Bu arada 1 yıl önce pcos olduğumu öğrendim adet döngüm 35 gün ovülasyon testine başladım oda tek çıktıkça çok geriyor sanki hiç çift çıkmıcak gibi.Önerilerinize açığım :)
İnşallah canım buraya güzel haberlerle gelmek nasip olsun hepimize.Şimdiden kolay gelsin canımbu yolda başarılar dilerim hepimize
Ovülasyon testiyleYumurtlamayi nasil öğreniyoruz tarihini?
Yok balım ya, ama ufaktan ağrılar başladı. Sende durumlar neyVar mı gelen sümoşcum