Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

Yok balım ya, ama ufaktan ağrılar başladı. Sende durumlar ney
Benim pek ağrım da kalmadı. Çok nadir girip çıkıyor. Normalde ben lekelenmeden regl olamam ama şuan leke falan hiçbir şey yok. Akşama kadar olmazsam test yapacağım ya. En azından negatifse bile kafam rahatlar 🤔 Hiç gecikmem çünkü düzenlidir reglim. Bir de geceden olurum normalde. En fazla sabah 10-11 de olurum. Ki o zamana kadar lekelenirdim de. Acaba hsg mi bozdu benim düzenimi ya 🤔

Screenshot_2023-02-15-14-23-39-409_com.android.chrome.jpg

Allah Allah hsg de yapmıyormuş. Doktorum bana ilaç da vermedi. Aklıma giriyor bunlar benim Leviosaa Leviosaa 😅😅

Merhaba herkese

2 buçuk senelik evliyim, korunma şekli kondom idi. Aralık 2022 de korunmayı bıraktık, fakat tam yumurtlama günlerini degerlendirememiştik. Ocak ve şubat aylarında değerlendirdik fakat tutmadı. Tutup tutmamasından ziyade adet döngümün tamamen değişmesi beni çok düşündürüyor. Hamileliğe hazırlık döneminde benzer durum yaşayan var mı?

Şubat ayında ovulasyon takibi yapmıştım ve tam 8 şubatta pik gördüm. 14 gün ileri sayarsak en erken 21 Şubatta adet olmam gerekirdi ama bugün leke geldi. Gerçekten bu kadar erken olmasına anlam veremedim ve endişelenmeye başladım artık. Benzer durum yaşayan varsa ve tecrübelerini aktarırsa çok sevinirim. Doktor muayenesine gitmiştim herhangi bir problem yok.

Aralık: 28 gün
Ocak : 26 gün
Şubat: bugün yarın sökülür ise 21 gün . Çamurumsu leke geldi ve adet olacakmışım gibi ağrılarım var.
Biraz önce Lh- yumurtlama testi yaptım ikinci çizgi silik çıkmış. Bu ay iki kere yumurtluyor olabilir miyim ki bilemedim. Ya da bugünkü lekelenme yerleşme kanaması vs olabilir mi acaba. Tam adet belirtileri yaşıyorum göğüs hassasiyeti hariç

Benim pek ağrım da kalmadı. Çok nadir girip çıkıyor. Normalde ben lekelenmeden regl olamam ama şuan leke falan hiçbir şey yok. Akşama kadar olmazsam test yapacağım ya. En azından negatifse bile kafam rahatlar 🤔 Hiç gecikmem çünkü düzenlidir reglim. Bir de geceden olurum normalde. En fazla sabah 10-11 de olurum. Ki o zamana kadar lekelenirdim de. Acaba hsg mi bozdu benim düzenimi ya 🤔
Valla benim de agrim yok. Bazen batmalar oluyor o kadar.

Kızlar yeni gelenler hepiniz hoş geldiniz Rabbim hepinizin gönlüne göre versin inşAllah bu topik uğur getirir hepimize 🙏
Bende an itibariyle bir gün erken olmak üzere regl oldum

Kızlar yeni gelenler hepiniz hoş geldiniz Rabbim hepinizin gönlüne göre versin inşAllah bu topik uğur getirir hepimize 🙏
Bende an itibariyle bir gün erken olmak üzere regl oldum
Ben daha olmadım ya. Psikolojik mi acaba 😅 Akşama kadar olmazsam test yapacağım. Umudum yok ama bir bakarsınız mucize olur 🙏🏻😂

Sanırım bende elenicem yine bat 21 Şubat ama yumurtlama dönemi başlayan göğüs ağrım 1-2 gün ara verip tekrar başladı ve klasik tam böyle 1 hafta kala başlar zaten yani adet olcam gibi duruyor 🥺 ama lütfen olmiyim🤲🤲

X