- 3 Şubat 2023
- 1.918
- 1.388
Beklenen adet tarihi canımBu arada bat ne demek yeniyim anlayamadım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beklenen adet tarihi canımBu arada bat ne demek yeniyim anlayamadım :)
beklenen adet tarihiBu arada bat ne demek yeniyim anlayamadım :)
Regl günü başlangıcınBu arada bat ne demek yeniyim anlayamadım :)
Ne kadar gecikti canımBu arada kızlar bende pcos var 80 li kilolardaydım yumurtlama düzenim adetim hepsi bozulmuştu son iki üç senedir. 5-6 ayda 62 kiloya düştüm o yüzden adetim tekrar düzene girmişti pcos belirtilerim azalmıştı acaba yine pcos yüzünden mi gecikiyo bilmiyorum umutlanmak istemiyorum:/
Kuzu bende kiloluyken Pcos vardı ama hamile kaldım kızıma şuan bende 90 kılodan 66 kiloya düştüm şuan 73 74 kılo arasıyım ve benmde adetim gecikiyor hep yumurtlama günlerim geciktiği içinBu arada kızlar bende pcos var 80 li kilolardaydım yumurtlama düzenim adetim hepsi bozulmuştu son iki üç senedir. 5-6 ayda 62 kiloya düştüm o yüzden adetim tekrar düzene girmişti pcos belirtilerim azalmıştı acaba yine pcos yüzünden mi gecikiyo bilmiyorum umutlanmak istemiyorum:/
2 gün gibi şu anNe kadar gecikti canım
Bir tedavi gördün mü? Pcosla çok zor diyolar normal yoldan gebelik korkuyorumKuzu bende kiloluyken Pcos vardı ama hamile kaldım kızıma şuan bende 90 kılodan 66 kiloya düştüm şuan 73 74 kılo arasıyım ve benmde adetim gecikiyor hep yumurtlama günlerim geciktiği için
Hoşgeldin kuzum İnşAllah bu topik uğur getirir sana belirtiler herkesde farklı oluyo hiç belirti olmayan da var hakında hayırlısı olsun cnm
Balım bende de meraklı bekleyiş devam ediyorLeviosaa Canım ne durumdasın? İkimizin de bat günü. Ben beklemedeyim henüz gelen giden yok. Gün içinde olmam lazım bakalım Normalde bir iki gün önceden anlardım ama hsg sonrası bir değişik oldu anlamadım valla. Geceden olurdum normalde,bu ay gerilim yaratıyor
Benim de göğüslerim yumuşadı ama hâlâ hafif dolgunluk var. Ağrı çok çok azaldı. Karnıma arada ağrılar giriyor ama hâlâ regl olmadım. Bilmiyorum ya mucize olur olmazsam. Ama hiç sanmıyorum. Akşama kadar sökülürümBalım bende de meraklı bekleyiş devam ediyor
Benim belimde ağrı var, göğüslerim söndü ve ağrısı gitti. Bacaklarım belim haricinde başka ağrım yok, artık akıl sır erdiremiyorum. Hiç bir ay diğerine benzemiyor
Selamlar kizlar bende aynı şekilde regl günü 13 Şubat olmasına rağmen hala olmadım ama hergun olacak gibi bel ağrısı yaşıyorum enfeksiyon için antibiyotik kullanıyorum acaba o mu etkiledi bilgisi olan var mı ?İnşallah hepimize uğur getirir, kalbimizden geçen, tüm sahih dualarımız hakkımızda hayırlısı olsun Evet, öyle söylüyorlar. Geçen aylarda epey bir regl gecikmesi yaşadığım halde (bana göre tüm belirtilerim vardı) kanda ve testlerde negatif çıkmıştı, hayırlısı gerçekten
Selamlar kizlar bende aynı şekilde regl günü 13 Şubat olmasına rağmen hala olmadım ama hergun olacak gibi bel ağrısı yaşıyorum enfeksiyon için antibiyotik kullanıyorum acaba o mu etkiledi bilgisi olan var mı ?
Yok yapmadım yani yapamadım ilaç etikliyorsa diye düşündüm sürekli olumsuz sonuç artık çok üzüyor o yüzden yapamadım en azından bir hafta geçsin diye bekliyorumİlaçlar etkiliyor, ağrı kesici dahi kullanmamaya çabalıyorum, antibiyotik etkilemiş olabilir, gününüz geçmiş, test yapmadınız mı?
Yok yapmadım yani yapamadım ilaç etikliyorsa diye düşündüm sürekli olumsuz sonuç artık çok üzüyor o yüzden yapamadım en azından bir hafta geçsin diye bekliyorum
Haftasonunu bekleyip yapmak istiyorum umarım hepimizin en kısa sürede duaları hayırlı ve sağlıklı bir evlat olarak kabul olurHaklısınız, insan gerçekten üzülüyor lâkin kafanız rahat olurdu aslında yapsanız
Aynı şeyi yaşıyoruz bende üç aydır bıraktım korunmayı ve ovulasyon testi yapıyorum regl tarihim erkene çekiyor doktor da sorun yok diyor. Vücudun dengesi şaştıMerhaba herkese
2 buçuk senelik evliyim, korunma şekli kondom idi. Aralık 2022 de korunmayı bıraktık, fakat tam yumurtlama günlerini degerlendirememiştik. Ocak ve şubat aylarında değerlendirdik fakat tutmadı. Tutup tutmamasından ziyade adet döngümün tamamen değişmesi beni çok düşündürüyor. Hamileliğe hazırlık döneminde benzer durum yaşayan var mı?
Şubat ayında ovulasyon takibi yapmıştım ve tam 8 şubatta pik gördüm. 14 gün ileri sayarsak en erken 21 Şubatta adet olmam gerekirdi ama bugün leke geldi. Gerçekten bu kadar erken olmasına anlam veremedim ve endişelenmeye başladım artık. Benzer durum yaşayan varsa ve tecrübelerini aktarırsa çok sevinirim. Doktor muayenesine gitmiştim herhangi bir problem yok.
Aralık: 28 gün
Ocak : 26 gün
Şubat: bugün yarın sökülür ise 21 gün . Çamurumsu leke geldi ve adet olacakmışım gibi ağrılarım var.
Benim de günlerim hemen hemen sizinle aynı ben de testle takip ediyorum daha önce bebeğimi kaybettim 23 Şubata adet olmam gerekiyor ama şu an âdet ağrısı çekiyorum ben de anlamadımMerhaba herkese
2 buçuk senelik evliyim, korunma şekli kondom idi. Aralık 2022 de korunmayı bıraktık, fakat tam yumurtlama günlerini degerlendirememiştik. Ocak ve şubat aylarında değerlendirdik fakat tutmadı. Tutup tutmamasından ziyade adet döngümün tamamen değişmesi beni çok düşündürüyor. Hamileliğe hazırlık döneminde benzer durum yaşayan var mı?
Şubat ayında ovulasyon takibi yapmıştım ve tam 8 şubatta pik gördüm. 14 gün ileri sayarsak en erken 21 Şubatta adet olmam gerekirdi ama bugün leke geldi. Gerçekten bu kadar erken olmasına anlam veremedim ve endişelenmeye başladım artık. Benzer durum yaşayan varsa ve tecrübelerini aktarırsa çok sevinirim. Doktor muayenesine gitmiştim herhangi bir problem yok.
Aralık: 28 gün
Ocak : 26 gün
Şubat: bugün yarın sökülür ise 21 gün . Çamurumsu leke geldi ve adet olacakmışım gibi ağrılarım var.