Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

Kuzular buğün aşırı derecede sol yumurtalıklarımda ağrı var nefesimi kesiyor resmen sizlerinde böyle oluyomu yada oluyormuydu yarın çatlar gibi

Kuzular buğün aşırı derecede sol yumurtalıklarımda ağrı var nefesimi kesiyor resmen sizlerinde böyle oluyomu yada oluyormuydu yarın çatlar gibi
Benim gebelik oluşana kadar hep öyleydi zaten doktor sol yumurtalikta kist var da demişti ona bagliyodum ben. İnşallah çatlayıp bebise döner 🤲🥰

İnşAllah canm oturamıyorm bile şuan anlşılıyo ki sol taraftan yumurtluyorum 😂
Benim de hareket ettikçe bıçak sokuluyor gibi oluyor yumurtlarken. Balonmuş da patlayacakmış gibi bir his oluyor. Ve hangi taraftan yumurtlarsan o taraf ağrıyor. Benim öyle en azından.

Benim de hareket ettikçe bıçak sokuluyor gibi oluyor yumurtlarken. Balonmuş da patlayacakmış gibi bir his oluyor. Ve hangi taraftan yumurtlarsan o taraf ağrıyor. Benim öyle en azından.
Birde her ay akıntım olur ağrım olmaz yumurtlama döneminde bu ay tam tersi akıntım yok ağrım var

Kuzum boğaz çok önemli diyete başladım kalori hesabı yaptım her akşam bir tane ceviz içini akşamdan suya koydum sabh suyunu içtim Günde bir tane yeşil çay içtim egzersiz yaptım 91 kilodan 66 kiloya düştüm canm
Maşallah ya iradene hayran kaldım. Bende 77-78 kiloyum 10-15 kg vermek istiyorum ama bende irade 0

Yani hastalığim tam yumurtlama dönemine denk geldi öksürdükçe akıp gitti çok üzüldüm o yüzden hamile kalmayabilim bakalım daha çok var adate ama günler geçmk bilmiyor
Bu arada kızlar emziriyorumda o engel oluyormudur sizce
Nasıl yani bebeğiniz var ve hamile kalmak için mi çabalıyorsunuz anlamadım

Kuzum boğaz çok önemli diyete başladım kalori hesabı yaptım her akşam bir tane ceviz içini akşamdan suya koydum sabh suyunu içtim Günde bir tane yeşil çay içtim egzersiz yaptım 91 kilodan 66 kiloya düştüm canm
Kaç ayda verdiniz o kiloyu ve başka neler yaptınız acaba diyetinizi vs nasıl yaptınız bende dün dediğiniz cevize başladım geceden 4 cevizi ve bir tarçın attım içine sabaha kadar bekledi sabah öğle akşam içilmesi lazımmış heralde siz nasıl yaptınız bu kürün de faydasını gördünüz mü

Kızlar merhaba ben dün kan vermek zorunda kaldım rahatsız olduğum için adete de 3 gün var kan değerim 2. 31 çıktı doktor ilaç yazmadı neden dedim dedi ki kan değerin şüpheli eve geldim e nabızdan baktım bu değerin neresi şüpehli birde diyor kimyasal gebelik geçiriyorsun muhtemelen 5 altı negatif sayılmıyormuydu

Kaç ayda verdiniz o kiloyu ve başka neler yaptınız acaba diyetinizi vs nasıl yaptınız bende dün dediğiniz cevize başladım geceden 4 cevizi ve bir tarçın attım içine sabaha kadar bekledi sabah öğle akşam içilmesi lazımmış heralde siz nasıl yaptınız bu kürün de faydasını gördünüz mü
Kuzu ben sadece bir tane ceviz içini bir bardak içme suyuna koydum üzerini kapattım bi çanakla falan sabahta aç karınla içtim onu

Kızlar merhaba ben dün kan vermek zorunda kaldım rahatsız olduğum için adete de 3 gün var kan değerim 2. 31 çıktı doktor ilaç yazmadı neden dedim dedi ki kan değerin şüpheli eve geldim e nabızdan baktım bu değerin neresi şüpehli birde diyor kimyasal gebelik geçiriyorsun muhtemelen 5 altı negatif sayılmıyormuydu
Evet cnm negatif sayılıyor size neden öyle dedi ki

Cnm diyet olarak sabah bir haşlanmış yumurta 4 5 zeytin bi dilim peynir çay ve iki dilim kepek ekmeği bazen 1 tanesini yemiyordum hatta 🤣öğlen yemeği yemiyordum akşamda ne olursa hamur işi makarna pilav hariç ne olursa ölçülü olarak yiyiyordum

X