Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

Kızlar merhaba araniza yeni katıldım benimde 2 kimyasal gebeliğim var bu ay soğan suyu içtim 10 gün .Yumurtlama pik 12.gün (Çok da pik olmadı ) oldu iyice artacak dedi ertesi gün silinmeye başladı çok şarkındım ertesi gün git gide silikleşti tekrar soğan suyumu etkili oldu acaba genel de 14.gün pik yaşardım

Ya bizim tükettiğimiz gıdalar sağlıklı olmadığı için ben kullanılması taraftarıyım 🙈 düzenli b12 kullanıyorum eksik çünkü gebeliğe hazırlık döneminde de multivitamin ve folik asit kullanmıştım 😇
Ben de B12, OMEGA 3, folik asit, d vitamini, pholicaps ve duphaston kullanıyorum

Canım ne güzel doktor bana folik asit dışında bişey vermemişti
Kuzu yumurtlama olmuşmu sence oruçluyum geceden beri su içmedim malum ondan pik çıkmamıştır dimi kuzu çünkü normalinden 4 5 gün önce yumurtlama oldu

Eklentiler

• 67C11138-C7E9-4428-BFFE-ABBD56DDEC57.jpeg
    67C11138-C7E9-4428-BFFE-ABBD56DDEC57.jpeg
    143 KB · Görüntüleme: 45
Kuzu yumurtlama olmuşmu sence oruçluyum geceden beri su içmedim malum ondan pik çıkmamıştır dimi kuzu çünkü normalinden 4 5 gün önce yumurtlama oldu
Su içmediysen daha doğru çıkıyomuş sanırım canım. Pike çok yakın görünüyor. Yumurtlama her zaman aynı günlerde olmuyor canım. Belki erken yunurtluyorsundur bu sefer. Sen yine de akşam değerlendir bence. Bu arada Allah kabul etsin canım 😍

Su içmediysen daha doğru çıkıyomuş sanırım canım. Pike çok yakın görünüyor. Yumurtlama her zaman aynı günlerde olmuyor canım. Belki erken yunurtluyorsundur bu sefer. Sen yine de akşam değerlendir bence. Bu arada Allah kabul etsin canım 😍
Amin kuzum çok teşekkür ederim ❤️ Değerlendirecm artık zor olsada 😂

X