Çatlama olmamış canımMerhaba 3 gündür neden böyle yorumlayabilir misiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çatlama olmamış canımMerhaba 3 gündür neden böyle yorumlayabilir misiniz
Çatlama olması gerekiyor yumurta salımı için ağrı yapıyor mu batma falanÇatlama olmamış canım
Dün değerlendirdim ama hala çatlama görmeyince bi sorun var diye düşündüm. Bugünde değerlendirmem gerek mi12.gün ultra pikin olmuş canım inşallah değerlendirmişsindir
Ağrı var akıntı da var bugün neden böyle oldu anlamadımÇatlama olması gerekiyor yumurta salımı için ağrı yapıyor mu batma falan
Değerlendirsen iyi olur Hatta bugün iki kere olsun çünkü çatlamak üzere 12.gün göre silinmeye başlamışDün değerlendirdim ama hala çatlama görmeyince bi sorun var diye düşündüm. Bugünde değerlendirmem gerek mi
Teşekkür ederim inşallah ikna edebilirsem tabiDeğerlendirsen iyi olur Hatta bugün iki kere olsun çünkü çatlamak üzere 12.gün göre silinmeye başlamış
Senin yumurta gelişmiş büyümüş pik olmuş normalde 1 gün olur sonra çatlar pik düşer 3 tane havuç ye canıö çatlasın bidaha test yap akşam üstü ilişki olarakda boş geçmeAğrı var akıntı da var bugün neden böyle oldu anlamadım
Dişiliğini kullan hayatımTeşekkür ederim inşallah ikna edebilirsem tabi
Ayy tamam yerim şimdi teşekkür ederimSenin yumurta gelişmiş büyümüş pik olmuş normalde 1 gün olur sonra çatlar pik düşer 3 tane havuç ye canıö çatlasın bidaha test yap akşam üstü ilişki olarakda boş geçme
Adet oldun muuSüt beyazı akıntım var. Hatta bugün adet oldum sandım ama çok şükür akıntıymış. Hafif bel ağrım oluyor arada o kadar kuzum. Başka da birşey yok. Bunlar sayılır mı bilemedim
Sogan kuru denedin mi hiçÖyle yapıyorum canım 10 gün kullanın yazılmıştı öyle yapmıştım. Bu ay da yine yapim mi çörekotu bal tarçını acaba
Canim sabah aksam 1 tane havuc ye gec catliyo yumurtan sanirim havucla catlarMerhaba 3 gündür neden böyle yorumlayabilir misiniz
Bu sabah yaptigim bu canimCanım atsana testini merak ettim
Ayy bunda çizgi var inşallah sağlıklı gebeliktirBu sabah yaptigim bu canim
12.gün pik olmuş canımMerhaba 3 gündür neden böyle yorumlayabilir misiniz
Canım kimyasal deyip durma bu sağlıklı bir gebelik inşallahBuda 2 gün once bi silik olup ertesi gun negatife donen testim.
Yukarida attigimda bugunku yaptigim test.
Garip seyler oluyor.
Kimyasaldan vazgeciyor vucudum heralde :)
10 gün yaptıysan yapma bişey o zaman bakalım bu ay güzel şeyler olur inşallah Ben de soğan kürü ve hayıt tohumu içtiğimde böyle olmuştu. Resmen içi temizleniyor insanınÖyle yapıyorum canım 10 gün kullanın yazılmıştı öyle yapmıştım. Bu ay da yine yapim mi çörekotu bal tarçını acaba
Yok kuzum ben bal tarçın çörekotu yaptım sadeceSogan kuru denedin mi hiç