Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

Ben de ovulasyon testi kullandığım ay hamile kaldım, ılıskı sırasında belimin altına yastık kpydum sonrasında da yarım saat ayaklarımı havada tuttum, ben etkisi olduğunu düşünüyorum ama bence deneyebilirsiniz bir şey kaybetmezsiniz. Stres yapmamaya çalışın dikkatinizi başka şeylere yönlendirmeye çalışın her şeyin bir zamanı vardır ınsallah doğru zamanda hayırlısı olur sizin için 🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽
Stres malesef engel olamadığım bir konu. Hayatım boyunca her konum böyle ama. Aslında ovulasyon kullanmadım ama gün aşırı olmuştu. İlla pik günü mü yapılması lazım anlayamadım ama bu ay öyle yapacağım ben de

Ne güzel canım 🙂 Orda durumlar nasıl acaba sağlam binalar çok var mı? Kaynanan gil depremde size gelmedi mi?
Çağırdık cnm gelmediler çadırda kaldılar çok şükür şuan evlerindeler ve hala arada sallanıyormuş ama iyi durumları ev müstakil tek katlı tehlikeli değil

Ben de ovulasyon testi kullandığım ay hamile kaldım, ılıskı sırasında belimin altına yastık kpydum sonrasında da yarım saat ayaklarımı havada tuttum, ben etkisi olduğunu düşünüyorum ama bence deneyebilirsiniz bir şey kaybetmezsiniz. Stres yapmamaya çalışın dikkatinizi başka şeylere yönlendirmeye çalışın her şeyin bir zamanı vardır ınsallah doğru zamanda hayırlısı olur sizin için 🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽
Canım ayaklarını havaya kaldırırken falan afedersin akmadı mı 😅

Çağırdık cnm gelmediler çadırda kaldılar çok şükür şuan evlerindeler ve hala arada sallanıyormuş ama iyi durumları ev müstakil tek katlı tehlikeli değil
Haa iyiymiş o zaman canım. Müstakil ev candır. Keşke bize de nasip olsa da şu katlı binalardan kurtulsak mezardan farkı yok😒

Kızlar herkese merhaba ben 10 yıllık evliyim 22 aylık kızım var elhamdulillah çok şükür 7 sene sonra oldu ve şimdi. Tekrar Rabbim nasip ederse istiyoruz🙏2 aydır deniyoruz geçen ay pozitif testlerime rağmen adet oldum ve ovulasyon testleriyle takip yapıyorum 2 ve 3 Şubat yumurtlamayı gördüm 4 Şubat çatlamayı adetime 16 Şubat bat tarihim İnşAllah bu ay olur 🙏🙏

Bu arada bende hiç belirti yok😒
Bu ayki ovulasyon testlerimide atıyorum buraya

Sizler kaç yıllık evlisiniz..ne zamandır istiyorsunuz.bat’lar ne zaman..belirtileriniz varmı varsa neler hadi bu süreçleri hep beraber takip edelim.

Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın evlatlarımızı bizlere bağışlasın inşAllah Amin 🙏

🤰TOPİĞİMİZİN GEBELERİ 🤰

🤰 @kirpii🤰
🤰 @Chyjinx 🤰
🤰@Minnakk1🤰
🤰 crn_21 crn_21 🤰
🤰 @bebishazirligi🤰
🤰 @Lmntbrdgi 🤰
🤰 @kendimdebilmiyorum 🤰
🤰 @Tuhayyy 🤰
Ay darısı başıma 1.5 senelik evliyim 9 ay korunduk inş güzel haberleri paylaşırım bizd istiyoruz 😎

Ben ayaklarımı kaldirmamistim ama 15-20 dk uzanmistim direk ayağa kalkilmadikca her türlü etkili bence. Asıl kalkınca akıyor geri olduğu gibi 🤭
😀Aynen canım hemen kalkmamak gerekiyomuş. Ben ilk çocukta o halde fosur fosur yatıyodum🤣 Ama şimdi fazla duramıyom kaşıntı yapıyor 🤭

😀Aynen canım hemen kalkmamak gerekiyomuş. Ben ilk çocukta o halde fosur fosur yatıyodum🤣 Ama şimdi fazla duramıyom kaşıntı yapıyor 🤭
Bana durum komik geliyordu daha çok eşim de dalga geçiyordu ne kadar yatcan diye 🤣🤣 ne saçma şeyler yaşıyoruz şaka gibi 🤭

Bana durum komik geliyordu daha çok eşim de dalga geçiyordu ne kadar yatcan diye 🤣🤣 ne saçma şeyler yaşıyoruz şaka gibi 🤭
Sorma ya şekilden şekile giriyoruz. Hamile kalmaya çalışması doğumu çocuğu büyütmesi ohoooo😀 Erkek olmak varmış.

X