- 10 Ekim 2020
- 1.459
- 1.025
- 31
Bakalim silik çizgi ayni koyulaşma yok habire akinti var ama normal kokusuz ovulasyon koyulasti ama sence ne olcak 3 gn kaldiYok göğüsler inmedikçe gitmez canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakalim silik çizgi ayni koyulaşma yok habire akinti var ama normal kokusuz ovulasyon koyulasti ama sence ne olcak 3 gn kaldiYok göğüsler inmedikçe gitmez canım
Normal kaset test mi yaptın adete 3 gün kala?Bakalim silik çizgi ayni koyulaşma yok habire akinti var ama normal kokusuz ovulasyon koyulasti ama sence ne olcak 3 gn kaldi
Evet canim kaset yapiyorum.hep erken gebelige güvenmiyorum.Normal kaset test mi yaptın adete 3 gün kala?
Canım adet gününü bekle daha kesin çıkarEvet canim kaset yapiyorum.hep erken gebelige güvenmiyorum.
evett cnm görüyorum hayırlısı olsunHerkese merhaba tüm konuşmalarınızı hem tebessüm hem üzüntüyle okudum. Başta gebe annelerimize sağlıkla çocuklarını kucaklarına almalarını dilerim .
Gebe kalmak isteyenler de dualarım sizlerle .
Benim reglime 5gun kala test yaptım erken davrandım ama çok silik bir çivi gördüm. Test siparişi verdim yarın yada ertesi gün gelir sizde silik çizgi görüyor musunuz
Canım valla şimdilik bi belirti yok sadece dün sol bacağım ağrıyordu. Bir de belime ara ara çok hafif ağrı giriyor. Yani net bişey yok6 mart adet olmazsam ertesi sabah test yapmayı düşünüyorum hayırlısı canımAnac ana sen nasılsın canım var mı bir belirti vs test ne zaman yapacaksın
Sizce kan testi yaptırsam mievett cnm görüyorum hayırlısı olsun
inşAllah
Bu ay da olmazsa diye kadın doğumcu randevularına bakmaya başladım. Acaba üniversite hastanelerinde rahim filmi çekiyolar mıdır. Özelde çok pahalıymışAnac ana sen nasılsın canım var mı bir belirti vs test ne zaman yapacaksın
Görüyorum canım hayırlısı olsunHerkese merhaba tüm konuşmalarınızı hem tebessüm hem üzüntüyle okudum. Başta gebe annelerimize sağlıkla çocuklarını kucaklarına almalarını dilerim .
Benim reglime 5gun kala test yaptım erken davrandım ama çok silik bir çivi gördüm. Test siparişi verdim yarın yada ertesi gün gelir sizde silik çizgi görüyor musunuz
Çekiyorlar canım. Ve daha iyi aslında üniversite hastaneleri benceBu ay da olmazsa diye kadın doğumcu randevularına bakmaya başladım. Acaba üniversite hastanelerinde rahim filmi çekiyolar mıdır. Özelde çok pahalıymış
Ben de bakacam canım inşallah bi bahane bulmadan çekerler.Çekiyorlar canım. Ve daha iyi aslında üniversite hastaneleri bence
Hayırlı olsun canım şimdidenHerkese merhaba tüm konuşmalarınızı hem tebessüm hem üzüntüyle okudum. Başta gebe annelerimize sağlıkla çocuklarını kucaklarına almalarını dilerim .
Hayır bnce bekleyin regl gününüz geçsinSizce kan testi yaptırsam mi
İnşallah vardır hayırlısı ile teşekkür ederimHayır bnce bekleyin regl gününüz geçsin
Görüyorum hayırlısı olsunnnHerkese merhaba tüm konuşmalarınızı hem tebessüm hem üzüntüyle okudum. Başta gebe annelerimize sağlıkla çocuklarını kucaklarına almalarını dilerim .
Canim bu testler en ufak değerleri bile algiliyor kimyasal olabilir her gun testi yenilr eger cizgi azaliyoosa bil ki kimyasal olcak tutmayavak bebek ama her gun koyulasir ise bebek bar demekHerkese merhaba tüm konuşmalarınızı hem tebessüm hem üzüntüyle okudum. Başta gebe annelerimize sağlıkla çocuklarını kucaklarına almalarını dilerim .
Kaset test almani öneririm erken gebelik degilde kasette cok nadir yanilma oluyorCanim bu testler en ufak değerleri bile algiliyor kimyasal olabilir her gun testi yenilr eger cizgi azaliyoosa bil ki kimyasal olcak tutmayavak bebek ama her gun koyulasir ise bebek bar demek
Bence iyi tutmuss erken dollenme olmus cok erken çünkü tebrik ederim ama yine de.
İlk denedigimiz ay kimyasal ile sonuçlandı o konuda korkum da var açıkçası şuan elimde sadece ovülasyon testim kaldı gebelik testi sipariş verdim İnşallah yarın gelirse iki günde yada günde bir kez yapmayı düşünüyorum.Canim bu testler en ufak değerleri bile algiliyor kimyasal olabilir her gun testi yenilr eger cizgi azaliyoosa bil ki kimyasal olcak tutmayavak bebek ama her gun koyulasir ise bebek bar demek
Bence iyi tutmuss erken dollenme olmus cok erken çünkü tebrik ederim ama yine de.