benimde sol kasığımda ve bacağımda hafif sancım var bi hunide ben alayım :)
esmerim seninde adet günün bugün karnında yumurtalıklarında ağrı sancı falan varmı bide akıntı :)
Kasik agrisinin bacaga dogru bir agri yapmasi forumda okuduguma göre gebelik belirtilerinden biriymis.
Canim kendini yalniz hissetme bizlerde o durumdayiz desem yalan olmaz
hiç ağrım sancım yok sadece kahverengi hafif akıntı bide aşırı uykum var :) bu aralar acayip uykum geliyor uyuyorum o kadar derin uyuyorum ki uyandığımda ben nerdeyim diyorum :)
"uyandığımda ben nerdeyim diyorum" ay ne güldüm..:))) Allah da seni güldürsün...
hiç ağrım sancım yok sadece kahverengi hafif akıntı bide aşırı uykum var :) bu aralar acayip uykum geliyor uyuyorum o kadar derin uyuyorum ki uyandığımda ben nerdeyim diyorum :)
bende hafif ıslaklık nedir bilmiyorum ...
benimde 4 aylık kadar var hatta eğilince sıkışıp rahatsız ediyo :)düşük yaptığım gebeliğimde de karnım şişmişti benim gazdan mıdır nedendir bilemem ama 45 kilo insanın karnı şiş olunca korkuo kesin bunun içinde bişii var dedim hamileydim
yine o karın yine ben ve yine şiş bu :)))
benimde 4 aylık kadar var hatta eğilince sıkışıp rahatsız ediyo :)
inşallah kızlar ya inşallah beynimiz bize oyun oynamıyordur inşallah mercimekler vardır orda
2011 in son ayı bize melekler verir inşallah :))
Agzindan bal damliyor resmen canimAmin, amin, amin, aminnnnnnn.............
aaa durun hunimi aldım geldim sol bacağımdsa var benim de bacağımın iç tarafından iç tarafından gelio bu his
heyyy nereye gittiniz soru sordum ama
ay bakın şimdi aklıma geldi ben kızıma da aralıkta hamile kaldım doğum günümde 9 aralık benim ay ne bereketli bir aymış bu ay:) :) :) ilk hamilelik belirtisi kaç haftalıkken hiseetiri kızlar çünkü ikinci gebelikte anne adayı tecrübeli old için daha erken hissedermiş bazı şeyleri... ay hunim düştü düştü
ay bakın şimdi aklıma geldi ben kızıma da aralıkta hamile kaldım doğum günümde 9 aralık benim ay ne bereketli bir aymış bu ay:) :) :) ilk hamilelik belirtisi kaç haftalıkken hiseetiri kızlar çünkü ikinci gebelikte anne adayı tecrübeli old için daha erken hissedermiş bazı şeyleri... ay hunim düştü düştü