- 22 Şubat 2009
- 3.865
- 2.053
Desene senin kocaya cok is düsüyor aman olsunda kocalar dünden razi yardima
kız kocam askere gidio
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Desene senin kocaya cok is düsüyor aman olsunda kocalar dünden razi yardima
Insallah bu hamilelik istahidir ama bu gidisle sizin kocalar 9 ayi ac gecireceler
ah canım benim işlh bu sefer kucağına almayı nasip eder allah...
kız kocam askere gidio
kız kocam askere gidio
kız kocam askere gidio
benımkıde gıdecek baharda
Hem bebek hem asker yolu bekliyceksin yani allah yardimcin olsun bacim
dün akşam uzandım biraz. aldım da yanıma testi. epey bi baktım teste.. ha kalkayım yapayım. ha bekleyeyim. üşendim. iyi ki üşendim.. sabahda işe geç kalcam diye uğraşamam dedim.. geldim.. 24 e kadar kahve leke geldi mi ben hasta olurum.
Çünkü ben her kahve leke gördüğümde hasta oldun. bir hafta öncesi de iki gün önceside. bakalım şimdiye leke meke yok....
canım benim testte 5 dakika beklesydin benim kızımda 2 3 haftalık hamileyken öğrendim ev de test yaptım ilk ben negatif die çöpe atıodum ki eşim 5 dakika yazıo bekle biraz daha dedi bekledik ve 2. çizgi silik çıktı ve kan testi yaptırdık 2 3 haftalık hamileymişim çok küçükmüş :)
Benim 2.gebelik sayılır canım ama ilki kürtaj oldu..Şimdi bekliyorum cumartesiyi heyecanla.
Insallah söyle insanin öpmelere doyamadigi, kendini sevdiren bebislerin olsun.
dün akşam uzandım biraz. aldım da yanıma testi. epey bi baktım teste.. ha kalkayım yapayım. ha bekleyeyim. üşendim. iyi ki üşendim.. sabahda işe geç kalcam diye uğraşamam dedim.. geldim.. 24 e kadar kahve leke geldi mi ben hasta olurum.
Çünkü ben her kahve leke gördüğümde hasta oldun. bir hafta öncesi de iki gün önceside. bakalım şimdiye leke meke yok....
Aminnnnnnnnnn canım inş..Senin avatardaki gibi çekik gözlü olursa yemede yanında yat :))))))
sol bacağımdan bişii çekio kasığıma doğru. sevinsemmi üzülsemmi bilemiyorum artık
sanırım tırlatıorum :)) bi hunim eksik kafamda :))
benimde sol kasığımda ve bacağımda hafif sancım var bi hunide ben alayım :)
sol bacağımdan bişii çekio kasığıma doğru. sevinsemmi üzülsemmi bilemiyorum artık
sanırım tırlatıorum :)) bi hunim eksik kafamda :))