:) hepinize çok çok teşekkürler ya kafam çok karışık... kızımdaki belirtilerin hepsi var ama işte gene de ihtimal veremiorum...offf işlh hamileyimdir ve size gelip bunu paylaşırım kızlar bana şans dileyin ya... allah hakkımda hayırlısını versin...
çok saol canım hepimize işlh :) :) hepimizin bebeği ramimizde tutunuodur işlh :) :) :)
Hamilelik belirtilerinden biri de "tükürükte artis" var mi böyle bir belirtisi olan??
evet benim kızım :) :)
bugün kimseler yok kızlar bizbize kaldık :)
inşallah güsel haberlerle dönerler geri :))
ayrıca biz sana yeteriz bacııım :))
zaten sizlerin hakkını ödeyemem iyiki varsınız :)
sende iii ki varsın şekerim :)))
ooo daha bu forumda hamişler olcazz, bebişler büyütces çok işimiz var :))
inşallah canım ya çok heyecanlıyım bugün adet günüm yarına kadar gelmezse kan testine gidicem zorla yaptırıcam valla :)
az önce bi arkadaş geldi bende yayılmışım koltuğa giydiğim elbiseninde robadan büzmesi var. karın kısmım büzgüden balon gibi şişmiş :) kız gördü beni aaaa dilek yoksa hamilesmisin kız niye demiyon. ahh içimi yardı sanki... adet olcam ondan şiştim dedim..öfffffffffff ha yani evet hamileyim diyebilseydim keşke ne var yaaaa....
az önce bi arkadaş geldi bende yayılmışım koltuğa giydiğim elbiseninde robadan büzmesi var. karın kısmım büzgüden balon gibi şişmiş :) kız gördü beni aaaa dilek yoksa hamilesmisin kız niye demiyon. ahh içimi yardı sanki... adet olcam ondan şiştim dedim..öfffffffffff ha yani evet hamileyim diyebilseydim keşke ne var yaaaa....