ben turşu sevmem ama :) kızıma hamileyken yerdim durmadan canım çekerdi ve 2 yıl sonra gene aynı şeyi yaşıorum... yoksa her hamile turşu yiyecek die bişi yokkızımda böle oldu ondan dedim
ben 6 aydır tutuyorum o gün takibini.. bünye öyle alıştıki o günerin dışında canım istemiyor. :))))))))adam deliriyo...
Cumartesiye sunun surasinda ne kaldi degil mi demek isterdim ama insan sabirsizlaniyor tabiki de, hakkinda hayirlisi olsun rabbim gönlüne göre versin insallahhhh....
bugün adet günüm şuana kadar gelen giden yok ağrı yok sancı yok ne düşüneceğimi şaşırdım valla :)
bende çok şaşkınım senin gibi benimde bugündü ama bende kahverengi az bi akıntı var nedir anlamıyorum:S
inşallah canım bugün gelmezse yarın kan testine giderim :)Ne sanci ne agri ne de kirmizi kart olmasin canim insallahhhh....
ya ben 2. çocuğa karar verdim ilacı bıraktım herşey ne güzeldi ta ki eşimin askere gitme haber ortaya çıkıncaya kadar...işte şu an sevinsemmi üzülsemmi bilmiorum ama kızım çok istiyo kardeş görümcem de yeni doğum yaptı şimdi gelio kardeş dio göbeğime ellio :) onun için çok istiyorum 2. yi ama işte 2. gebelik ilk gebelik belritileriyle aynı olur mu ki ...
kardelen_27 insallahhhhh.... adet günün ne zaman? belirti falan var mi sende?
Cumartesiye sunun surasinda ne kaldi degil mi demek isterdim ama insan sabirsizlaniyor tabiki de, hakkinda hayirlisi olsun rabbim gönlüne göre versin insallahhhh....
Hadi bakalim cimcime kardes istiyor öyle mi insallah, cocuklarin duasi kabul olmurmus hayirlisi olsun
bende cok yıyorum dun aksam koydum masaya ama hepsini ben yedım kocişe sıra gelmedıaz öncede ince pırasalardan dogradım zeytın yağı biraz tuz biraz ekmekle yedım yemezdım:44: ben boyle deıldım
Ayyy inşallah canım yaaa sağol, SAT 23 kasımdı, 23 aralıkta da adet inşallah olmaz diye umut ediyorum......... Dün dayanamayıp test yaptım ama negatif çıktı...
hepinizin ilk mi olcak hamileliği işlh kızlarr :) yok mu benim durumumda olan 2. den şüphelenen:)
Ayyy inşallah canım yaaa sağol, SAT 23 kasımdı, 23 aralıkta da adet inşallah olmaz diye umut ediyorum......... Dün dayanamayıp test yaptım ama negatif çıktı...
ay işlh ya valla benim hamileliğim çok fena geçio9 ay kusuyorum durmadan yatıyorum hastanede de yattım kızımda ... valla eşimde gidio kızım ben ve küçük bebiş ( varsa) bekleyeceğiz babamızı :) bu arada sipariş verildi zaten sabah kızım geldi göbeğime elledi kardişşşş dedi dedim kız mı olsun erkek mi ekek dedi :)ay bi güldüm bi güldüm
Benim 2.gebelik sayılır canım ama ilki kürtaj oldu..Şimdi bekliyorum cumartesiyi heyecanla.