Adet günü yaklaşanlar acaba hamile miyim diyenler burayaa...

evet gittim kontrole, çok minikti zaten 5 haftalık falandı hesaplara göre ama olması gerekenden ufaktı kesecik :KK43:
herhangi bir operasyona gerek kalmamış olması benim için bu olayda tek sevindirici şey oldu
ardından bir sonraki hafta kontrole gidince herşeyin yolunda olduğunu rahim duvar kalınlaşmasının olmadığını ve parça kalmadığını gördük..
folik asidi bırakmadım zaten hiç 1,5 yıllık evliyiz ve illa olsun diye kendimizi yıpratmıyoruz...
ama ben bu ay çok fazla hissediyorum onu... yada psikolojik :))) bekliyorum, beklerken hayal kurmaktan kendimi alamıyorumm...
Yaradan herşeyin hayırlısını verir, yoksada zamanı gelince...
annem 7 yıl sonra almış abimi kucağına umudumuzu hiç yitirmemeliyiz...

eymen_berat ne zor bir sınavmış seninki. Allah beterinden saklasın diyor insan.
Canının sağlığı gerekli öncelikle. Sensiz doğan bebek neylesin dünyayı...
Elimizde değil malesef. Yşadıklarını şöyle bi düşündümde. Çok ağır bir yük.Allah sabrını vermiş.
Şükürler olsun o dayanma gücünü de vermiş. İnşallah sağlıkla gözünü açacak bir bebek dünyaya getireceksin.

Saol canimsin ya,yok o öyle internette bulunma bir avatar sadece ama cok tatli yaaa....
Napalim insan nasibinde ne varsa onu yasiyor hayirlisi böyleymis .
Rabbim elbet birgün yüzlerimizi güldürecek sadece sabir ve dua tek care.
Acikcasi cok umutluyum bakalim, hepimize herseyin hayirlisini versin rabbim

aynen sen cok guclu bı kadınsın herkes senın gıbı olamaz
yaradana karsı gelmiyosun ya en guzelı
ole bı zamanda gelırkı sen bıle sasırırsın
benımde esım cok takmıyor kafasına ama ıcınde bı burukluk oluyo hem zaten cok yenı evlılıgımız
bi an olsun dıyorum bı an gelıyo daha cok erken dıyorum bu ay sugun bugun dıye hesaplamıcam oluruna bırakıcam
sohbetınız guzel o yuzden gelıyorum burayada
mutlulugunuz benıde mutlu edıyo

::KK64: :KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::64 tebrikler pearl:)....... çok sevindim senin adına canım bana kalırsada hamilesin.şükürler olsun ilk hamişimiz çıktı :KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::64
çok imreniyom valla böle testi silik çıkanlara bile.... offff anacımmm benim çıkaydıda silik çıkaydı..:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

teşekkur ederım canım ama sevınemıyorum.doktor için randevu aldım cumartesı gıdıcem o zaman kesınlık kazanacak inş. doğu gorevındeyız malum sehır merkezınden uzagız..bugun ilçedeki devlet hastanesıne gıttım ama kan testı yapmıolarmışş:KK37: idrar testi yaptılar belirsizlık var dedıler (o kadarını bende bılıyordum :KK20:) beklıyecem ama nasıl bakalımm bakalımm:KK31:

Son düzenleme:
evet gittim kontrole, çok minikti zaten 5 haftalık falandı hesaplara göre ama olması gerekenden ufaktı kesecik :KK43:
herhangi bir operasyona gerek kalmamış olması benim için bu olayda tek sevindirici şey oldu
ardından bir sonraki hafta kontrole gidince herşeyin yolunda olduğunu rahim duvar kalınlaşmasının olmadığını ve parça kalmadığını gördük..
folik asidi bırakmadım zaten hiç 1,5 yıllık evliyiz ve illa olsun diye kendimizi yıpratmıyoruz...
ama ben bu ay çok fazla hissediyorum onu... yada psikolojik :))) bekliyorum, beklerken hayal kurmaktan kendimi alamıyorumm...
Yaradan herşeyin hayırlısını verir, yoksada zamanı gelince...
annem 7 yıl sonra almış abimi kucağına umudumuzu hiç yitirmemeliyiz...

Belirtilerin süper masallahhhhhh.. yaralarini sordum cünkü yaralarin iyilesmesi rahimin kendini toparlamsi cok önemli. Düsükte kürtaj olmadigina sevindim bosu bosuna narkoz almana gerek kalmamis.
Aynen herseyin zamani var. Mesela benim arkadasimin kaynanasi 18 yil evlat hasreti cekmis sonra pespese 5 cocuk dogurmus. Teyze her gördügünde bana "sabret kizim, bak bana 18 yil göz yasi döktüm sabrettim sabrimin meyvasi 5 cocugum oldu sükürler olsun, unutma sabir önemli" diyor.

selam kızlar ben de sanırım hamileyim ya yani henüz test falan yapmadım ben size anlatayım siz de akıl verin bana :) 3 senelik evliyim 2 yaşında kızım var... kızıma hamileyken ben ( bilmiyorum tabiki) durmadan turşu yerdim ama kokusunu aldıım an koca bir kase dolusu yerdim sonra adetim geçti gittik kan testi yaptırdık 2 3 haftalık çıktı gebeliğim... kızımdan sonra doğum kontrol hapı ile korunuyordum ama 4 5 ay önce bıraktım ve geçen ay 10 gün geç hasta oldum 2 gün sürdü kanamam yani 3 4 günü bulurdu hep... neyse şimdi de beyaz kokusuz bir akıntım var ve durmadan tuvaletim gelio sürekli karnım acıkıo ve en önemlisi durmadan turşu yiorum sizce ne demek bu ya hamile olabilir miyim...

Belirtilerin süper masallahhhhhh.. yaralarini sordum cünkü yaralarin iyilesmesi rahimin kendini toparlamsi cok önemli. Düsükte kürtaj olmadigina sevindim bosu bosuna narkoz almana gerek kalmamis.
Aynen herseyin zamani var. Mesela benim arkadasimin kaynanasi 18 yil evlat hasreti cekmis sonra pespese 5 cocuk dogurmus. Teyze her gördügünde bana "sabret kizim, bak bana 18 yil göz yasi döktüm sabrettim sabrimin meyvasi 5 cocugum oldu sükürler olsun, unutma sabir önemli" diyor.

Allah kararlamıştır zamanını ama biz sabırsız oluyoruz işte bazen napalım... :)) hemen olsun istioruz....
bende akşam sırf tek çizgiyi göriim de hevesim kırılsın istedim ama gördüğünüz gibi burdayım hala :))) işe yaramadı
beklemedeyim o kadar heveslendim ki mavişime yeni yıl hediyesi olarak test sonucunu vermeye başka hediye bakmıyorum bile :)))
hepimizin göbişine mercimek gelsin bu ay :))

selam kızlar ben de sanırım hamileyim ya yani henüz test falan yapmadım ben size anlatayım siz de akıl verin bana :) 3 senelik evliyim 2 yaşında kızım var... kızıma hamileyken ben ( bilmiyorum tabiki) durmadan turşu yerdim ama kokusunu aldıım an koca bir kase dolusu yerdim sonra adetim geçti gittik kan testi yaptırdık 2 3 haftalık çıktı gebeliğim... kızımdan sonra doğum kontrol hapı ile korunuyordum ama 4 5 ay önce bıraktım ve geçen ay 10 gün geç hasta oldum 2 gün sürdü kanamam yani 3 4 günü bulurdu hep... neyse şimdi de beyaz kokusuz bir akıntım var ve durmadan tuvaletim gelio sürekli karnım acıkıo ve en önemlisi durmadan turşu yiorum sizce ne demek bu ya hamile olabilir miyim...

inşallah hamişlesin... ben varya çocukluğumdan bu yana turşu delisiyim. ben her canım istediğinde yiyorum.. ay ne kötü ben şimdi hamileysemde değilsemde yiyorum nasıl anlicam :)))))

Bu çok akıntı ve tuvalete gitme sorunsalı için herkes hamileik diyor. Umarım herkesein dediğindensin.. :)))

eymen_berat ne zor bir sınavmış seninki. Allah beterinden saklasın diyor insan.
Canının sağlığı gerekli öncelikle. Sensiz doğan bebek neylesin dünyayı...
Elimizde değil malesef. Yşadıklarını şöyle bi düşündümde. Çok ağır bir yük.Allah sabrını vermiş.
Şükürler olsun o dayanma gücünü de vermiş. İnşallah sağlıkla gözünü açacak bir bebek dünyaya getireceksin.

aynen sen cok guclu bı kadınsın herkes senın gıbı olamaz
yaradana karsı gelmiyosun ya en guzelı
ole bı zamanda gelırkı sen bıle sasırırsın
benımde esım cok takmıyor kafasına ama ıcınde bı burukluk oluyo hem zaten cok yenı evlılıgımız
bi an olsun dıyorum bı an gelıyo daha cok erken dıyorum bu ay sugun bugun dıye hesaplamıcam oluruna bırakıcam
sohbetınız guzel o yuzden gelıyorum burayada
mutlulugunuz benıde mutlu edıyo

Saolun kizlar :KK16::KK16::KK16::KK16: hastayim korkudan ilac bile icmiyorum güya bu ay bizde oluruna birakmistik gün tutmadim ama yinede insan sabirzislaniyor iste.

Allah kararlamıştır zamanını ama biz sabırsız oluyoruz işte bazen napalım... :)) hemen olsun istioruz....
bende akşam sırf tek çizgiyi göriim de hevesim kırılsın istedim ama gördüğünüz gibi burdayım hala :))) işe yaramadı
beklemedeyim o kadar heveslendim ki mavişime yeni yıl hediyesi olarak test sonucunu vermeye başka hediye bakmıyorum bile :)))
hepimizin göbişine mercimek gelsin bu ay :))

Umudunu kaybetme canim belki gec döllenme olmustur hem bak adetine de daha zaman varmis.

ben turşu sevmem ama :) kızıma hamileyken yerdim durmadan canım çekerdi ve 2 yıl sonra gene aynı şeyi yaşıorum... yoksa her hamile turşu yiyecek die bişi yok :KK70: kızımda böle oldu ondan dedim :KK70:

bugün adet günüm şuana kadar gelen giden yok ağrı yok sancı yok ne düşüneceğimi şaşırdım valla :)

ben turşu sevmem ama :) kızıma hamileyken yerdim durmadan canım çekerdi ve 2 yıl sonra gene aynı şeyi yaşıorum... yoksa her hamile turşu yiyecek die bişi yok :KK70: kızımda böle oldu ondan dedim :KK70:

çoğu anneler ikinci çocuklarını bir önceki hamileliğinden anlıyor.. Bunları yaşamışsan olasılığın yüksek. :))

selam kızlar topiğin başlığını okuyunca gülmeye başladım.1 senedir her ay ben bunu yaşıyorum yaa

X