Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
allah o günleri göstersin yeterki ayrılmaız tabi hangi şehirdesin ben manisa :)
kan testıne gıdemedım bugun az once idrar testı yaptım ıkıncı cızgı sılık cıktı..baktım baktım bı dha baktım..kocişe gösterdimyarın kana baktırcm
kan testıne gıdemedım bugun az once idrar testı yaptım ıkıncı cızgı sılık cıktı..baktım baktım bı dha baktım..kocişe gösterdimyarın kana baktırcm
canım ben k.maraş tayım mesafeler uzak olsada gönüller bir olsun inş. bekleyenlerin hepsi hamiledir güzel bir topik açar 9 ayı beraber paylaşarak geçiririz Allah yar ve yardımcımız olsun
bendede ahminelask arkadaştada aynı şey var inşallah bebek haberidir diye umuyoruz :)
benimde sol ve sağ kasığımda ağrılar oluyo bazen bacağıma kadar vuruyo ağrısı göğüslerimde günler öncesinden acımaya başladı halbuki adetime yakın acımaya başlardı başkada bi belirtim yok bende bu ay acaba mı diyorum hayırlısı olsun hepimiz için..
tesekkur ederım canlarım yalnızlık hıssetmıyorum hıc sizlerle paylaşmak cok cok guzelseviyorum sizleri yarın kan tahlılınden sonra kesın haberı verırım sızlere..adetım 1 gun gectı 4 gun oncede yapmıştım duramayıp negatıftı tabı, bu aksam tekrar yaptım sılık cıktı..Allahım isteyen herkese versın inş
kızlar bana bi akıl verin. 22yi bekleyenlerdendim dün akşam gelir gibi oldu bordo renkliydi çok hayal kırıklığına uğradım üzüldüm. ama hiç karnım ağrımadı benim normalde çok sancılı geçer sadece biraz belim ağrıyor. sabah kalktığımda kahverengi renge dönmüş bilmiyorum arkası gelecek mi bu ne demek bilmiyorum
canım üstüne görme olayı olabilir mi acaba çünkü üstüne görme biraz farklı diyorlar rengi ve kıvamı normal adetine göre daha koyu renkli ve kahve rengine dönü oluyormuş bir test yapsana ya çıkar belki