Adet günü yaklaşanlar acaba hamile miyim diyenler burayaa...

kan testıne gıdemedım bugun az once idrar testı yaptım:KK52: ıkıncı cızgı sılık cıktı..baktım baktım bı dha baktım..kocişe gösterdim:KK19:yarın kana baktırcm:KK52::KK52::KK52:

allah o günleri göstersin yeterki ayrılmaız tabi hangi şehirdesin ben manisa :)

canım ben k.maraş tayım mesafeler uzak olsada gönüller bir olsun inş. bekleyenlerin hepsi hamiledir güzel bir topik açar 9 ayı beraber paylaşarak geçiririz Allah yar ve yardımcımız olsun

kan testıne gıdemedım bugun az once idrar testı yaptım:KK52: ıkıncı cızgı sılık cıktı..baktım baktım bı dha baktım..kocişe gösterdim:KK19:yarın kana baktırcm:KK52::KK52::KK52:

canım hadi hayırlı olsun inş. ilk müjdeyi sen verdin artık bize de dua edersin kaç gün geçmişti adetin

:KK52::KK52::KK52: Cok sükür ilk haberimiz aldik:KK34::KK34::KK34:
Hayirli olsun sevindim valla bak aksam aksam müjde aldik, rabbim tamima erdirsin saglikla kucaginaza almayi nasip etsin insallah. Dualarinda bizileri unutmazsin insallah canim

Bence sen hamişsin cnm yada test çubuğunda bir bozukluk olabilir ama inş. hamişsindir :)

hayırlı akşamlar kızlar
maşallah topik kalabalıklaşmış
test yapacak arkadaşlar var inş. pozitifi görürsünüz hayırlarla
tüm bebek isteyenler rabbim hayırlı zmanada cici bebişer versin inş.

canım tebrik ederim belirtileri başlamış bende de aynı şey oldu kasımın 17sindeydi geçer geçmez kan tahlili yaptırmıştım pazartesi günü yaptırmıştım ve dr bey gözün aydın dedi çok mutlu oldum

tesekkur ederım canlarım yalnızlık hıssetmıyorum hıc sizlerle paylaşmak cok cok guzel:KK54:seviyorum sizleri:KK54: yarın kan tahlılınden sonra kesın haberı verırım sızlere..adetım 1 gun gectı 4 gun oncede yapmıştım duramayıp negatıftı tabı, bu aksam tekrar yaptım sılık cıktı..Allahım isteyen herkese versın inş

benimde sol ve sağ kasığımda ağrılar oluyo bazen bacağıma kadar vuruyo ağrısı göğüslerimde günler öncesinden acımaya başladı halbuki adetime yakın acımaya başlardı başkada bi belirtim yok bende bu ay acaba mı diyorum hayırlısı olsun hepimiz için..

selam bende de aynı belirtiler var hayırlısıyla güzel haberler veririz inşallah burdan :18:

tesekkur ederım canlarım yalnızlık hıssetmıyorum hıc sizlerle paylaşmak cok cok guzel:KK54:seviyorum sizleri:KK54: yarın kan tahlılınden sonra kesın haberı verırım sızlere..adetım 1 gun gectı 4 gun oncede yapmıştım duramayıp negatıftı tabı, bu aksam tekrar yaptım sılık cıktı..Allahım isteyen herkese versın inş

inşallah kanda da çıkar. en yakın arkadaşım gibi gördüğüme sevinemedeim ama sizin için seviniyorum neden bilmiyorum :))

belkide kolay kolay hiç bir şeye ulaşamadığımdandır. herşeyi zor elde ettiğim içindir.. o yüzden böyle zorlukla bekleyişle kavuşulan şeylere daha çok seviniyorum.

allahım allahım bir hamiş haberimiz mi var ben mi yanlış duydum Eki Görüntüle 311576

pearls tam gününü vermediğin için ekleyememiştik canım seni hayırlı olsun çok sevindim

merhametli..................14 aralık (bir dahaki sefere inşallah üzülme)
berkerim.....................18 aralık?
ilksen.........................18 aralık ?
zmg...........................20 aralık?
pijema2......................21 aralık(birdahaki aya inşallah canım)
filozofcan....................22 aralık
sweetwitchhh..............22 aralık
esmerm.......................22 aralık
sedosumm...................23 aralık
AlxFa..........................23 aralık (birdahaki aya inşallah canım)
medne........................24 aralık
cicekdemeti.................24 aralık
dilekce61....................24 aralık
ahminelask..................25 aralık
eymen_berat...............25 aralık
gizemsami...................26 aralık
esraefe80...................26 aralık
Tkale.........................29 aralık
tuuba_87....................30 aralık

kızlar aranızda izmirde oturan varmı

merhametli..................14 aralık (bir dahaki sefere inşallah üzülme)
berkerim.....................18 aralık?
ilksen.........................18 aralık ?
zmg...........................20 aralık?
pijema2......................21 aralık(birdahaki aya inşallah canım)
filozofcan....................22 aralık
sweetwitchhh..............22 aralık
esmerm.......................22 aralık
sedosumm...................23 aralık
AlxFa..........................23 aralık (birdahaki aya inşallah canım)
medne........................24 aralık
cicekdemeti.................24 aralık
dilekce61....................24 aralık
ahminelask..................25 aralık
eymen_berat...............25 aralık
gizemsami...................26 aralık
esraefe80...................26 aralık
Tkale.........................29 aralık
tuuba_87....................30 aralık

kızlar bana bi akıl verin. 22yi bekleyenlerdendim dün akşam gelir gibi oldu bordo renkliydi çok hayal kırıklığına uğradım üzüldüm. ama hiç karnım ağrımadı benim normalde çok sancılı geçer sadece biraz belim ağrıyor. sabah kalktığımda kahverengi renge dönmüş bilmiyorum arkası gelecek mi bu ne demek bilmiyorum

kızlar bana bi akıl verin. 22yi bekleyenlerdendim dün akşam gelir gibi oldu bordo renkliydi çok hayal kırıklığına uğradım üzüldüm. ama hiç karnım ağrımadı benim normalde çok sancılı geçer sadece biraz belim ağrıyor. sabah kalktığımda kahverengi renge dönmüş bilmiyorum arkası gelecek mi bu ne demek bilmiyorum

canım üstüne görme olayı olabilir mi acaba çünkü üstüne görme biraz farklı diyorlar rengi ve kıvamı normal adetine göre daha koyu renkli ve kahve rengine dönü oluyormuş bir test yapsana ya çıkar belki

canım üstüne görme olayı olabilir mi acaba çünkü üstüne görme biraz farklı diyorlar rengi ve kıvamı normal adetine göre daha koyu renkli ve kahve rengine dönü oluyormuş bir test yapsana ya çıkar belki

canım test yapamıyorum küçük bi yerde yaşıyorum evden bile çok az çıkıyorum. gitsem eczaneden alsam hemen herkez duyar falanca hamile galiba diye kulaktan kulağa hamileymiş diye yayılır :))

X