Adet günü yaklaşanlar acaba hamile miyim diyenler burayaa...

canım test yapamıyorum küçük bi yerde yaşıyorum evden bile çok az çıkıyorum. gitsem eczaneden alsam hemen herkez duyar falanca hamile galiba diye kulaktan kulağa hamileymiş diye yayılır :))

zaten bu konuşmalar yüzünden elimiz kolumuz bağlanıyor bende yaşadığım mahallede çalışıyordum evlendim farklı bir semte gittim ama çalıştığım yer aynı yanımızda eczane var gidip test alamıyordum varmı böyle birşey ya:) o zaman biraz bekle bakalım ne olacak

zaten bu konuşmalar yüzünden elimiz kolumuz bağlanıyor bende yaşadığım mahallede çalışıyordum evlendim farklı bir semte gittim ama çalıştığım yer aynı yanımızda eczane var gidip test alamıyordum varmı böyle birşey ya:) o zaman biraz bekle bakalım ne olacak

beklemek çok zor umutlanmak istemiyorum. bu üste görme olayının belirtisi nedir ki kaç gün sürüyordur

::KK64: :KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::64 tebrikler pearl:)....... çok sevindim senin adına canım bana kalırsada hamilesin.şükürler olsun ilk hamişimiz çıktı :KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::64
çok imreniyom valla böle testi silik çıkanlara bile.... offff anacımmm benim çıkaydıda silik çıkaydı..:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

beklemek çok zor umutlanmak istemiyorum. bu üste görme olayının belirtisi nedir ki kaç gün sürüyordur

normal adet kanaması gibi görenler bile var hatta hamile olduğunu karnı şişince anlıyor kimisi bünye meselesi canım panik yapmadan bekle bakalım

canım test yapamıyorum küçük bi yerde yaşıyorum evden bile çok az çıkıyorum. gitsem eczaneden alsam hemen herkez duyar falanca hamile galiba diye kulaktan kulağa hamileymiş diye yayılır :))

Şehrim küçük olmasada ben testi her seferinde başka bir eczaneden alıyorum. İlacı olsun testi olsun hep dolaşırım. :)

mednecim nasılsın hayatım varmı değişiklik

merhametli..................14 aralık (bir dahaki sefere inşallah üzülme)
berkerim.....................18 aralık?
ilksen.........................18 aralık ?
zmg...........................20 aralık?
pijema2......................21 aralık(birdahaki aya inşallah canım)
filozofcan....................22 aralık
sweetwitchhh..............22 aralık
esmerm.......................22 aralık
sedosumm...................23 aralık
AlxFa..........................23 aralık (birdahaki aya inşallah canım)
medne........................24 aralık
cicekdemeti.................24 aralık
dilekce61....................24 aralık
ahminelask..................25 aralık
eymen_berat...............25 aralık
gizemsami...................26 aralık
esraefe80...................26 aralık
Tkale.........................29 aralık
tuuba_87....................30 aralık

mednecim nasılsın hayatım varmı değişiklik

merhametli..................14 aralık (bir dahaki sefere inşallah üzülme)
berkerim.....................18 aralık?
ilksen.........................18 aralık ?
zmg...........................20 aralık?
pijema2......................21 aralık(birdahaki aya inşallah canım)
filozofcan....................22 aralık
sweetwitchhh..............22 aralık
esmerm.......................22 aralık
sedosumm...................23 aralık
AlxFa..........................23 aralık (birdahaki aya inşallah canım)
medne........................24 aralık
cicekdemeti.................24 aralık
dilekce61....................24 aralık
ahminelask..................25 aralık
eymen_berat...............25 aralık
gizemsami...................26 aralık
esraefe80...................26 aralık
Tkale.........................29 aralık
tuuba_87....................30 aralık

iyiyim canım sen nasılsın? bende hiçbir gelişme yok canım yaaa zaten eminim adet olcağıma:KK14::KK14::KK14::KK14:.ama anlayamadığım bişey var ağzımın tadı çok kötüü değişik bi tatsızlık var.heralde soğuk algınlığındandır.:KK43::KK43::KK43:

Öksürmekten hapsurmaktan her tarafim agiriyor artik ya :2::2::2::2::2: yok hamilelik belirtisiydi yok hastalikti derken hersey birbirine girdi :KK33::KK33::KK33::KK33:

eymen breat ya yanlıs anlama nolur uzulmen ıcın de sormuyorum da 6 hamılelık gecırdım mı demıstın yanlıs mı yazdın

eymen breat ya yanlıs anlama nolur uzulmen ıcın de sormuyorum da 6 hamılelık gecırdım mı demıstın yanlıs mı yazdın

Dogru yazdim canim 6 gebelik yasadim bu gebeliklerden sadece 1 dogum yaptim oglum oldu 3 ay sonra vefat etti. Ilk bebegimi kizim 21 haftalik hamileyken bende ölüm riski cikti cok kötüydüm zaten 9 ayi beklersem dogumda ikizde kesin ölürsünüz dediler zorunlu düsük yaptirdi doktor. Ikincide oglusum Eymen Berat dogdu onda da ölüm riski vardi ilk bebegimdeki kadar degil ama doktorlar gebelik devam etsin dedi, oglum dogdu fakat pierre robin sendromu vardi bu sendrom kapte agir rahatsizlikla yol aciyormus oglusumuda öyle cennete ugurladik. ücüncüde 8 haftalikken düsük yaptim. dördüncüde yine 15 haftalik olmasina ragmen yine agir genetik bozukluktan dolayi minik oglusumun gelismi durdu kürtaj icin büyük oldugundan yine dogumla aldilar. Diger iki hamilelikte tüp bebekle oldu ama onlarda 8 haftalikken düsük oldu.Tüp bebek icin test yaptirdigimizda ise kan pihtilasmasi cikti yikildim, bu pihtilasma nelere yol aciyormus $oklardayim düsükler, bebeklerin gelisimini engel olmalar...

Son düzenleme:

Dogru yazdim canim 6 gebelik yasadim bu gebeliklerden sadece 1 dogum yaptim oglum oldu 3 ay sonra vefat etti. Ilk bebegimi kizim 21 haftalik hamileyken bende ölüm riski cikti cok kötüydüm zaten 9 ayi beklersem dogumda ikizde kesin ölürsünüz dediler zorunlu düsük yaptirdi doktor. Ikincide oglusum Eymen Berat dogdu onda da ölüm riski vardi ilk bebegimdeki kadar degil ama doktorlar gebelik devam etsin dedi, oglum dogdu fakat pierre robin sendromu vardi bu sendrom kapte agir rahatsizlikla yol aciyormus oglusumuda öyle cennete ugurladik. ücüncüde 8 haftalikken düsük yaptim. dördüncüde yine 15 haftalik olmasina ragmen yine agir genetik bozukluktan dolayi minik oglusumun gelismi durdu kürtaj icin büyük oldugundan yine dogumla aldilar. Diger iki hamilelikte tüp bebekle oldu ama onlarda 8 haftalikken düsük oldu.Tüp bebek icin test yaptirdigimizda ise kan pihtilasmasi cikti yikildim, bu pihtilasma nelere yol aciyormus $oklardayim düsükler, bebeklerin gelisimini engel olmalar...

avatarındakı resım bebegıne aıt degıl heralde ..yasadıkların cok zor gercekten ama rabbımde senı bole sınamıs katlanmak cok zor ama ıster ınan oıster ınanma kendımden cok ıstıyorum senın bebegının olmasını.. hıslerım senın ılk yazdıgın msjdan sonra böle o yuzden bu soruyu sordum .. dılerım Allahtan yasadıgın butun hadıselere karsın kefaretı dunyalar guzelı hayırlı evlatlar nasip etsın
yaradanın vardır bı sebebı bunları yasatmasında şer gibi görünsede neticesi itibari ile hayır olacak ınsaallah

merhaba kızlar doğum kontrol hapını bıraktıktan sonraki 2. hamile kaldım ama malesef bebğimi kaybettim.
internetteki ovalasyon hesalayıcıya göre 3 adet tarihimi değilde düşüğün başladığı tarihi ve geçen ay olduğum 24 kasım tarihini girince 8-12. günler yumurtlama günüm çıkıyor
ayın 14 den buyana hissetiklerim hamile olduğumu sölüyor
kasık batmam, gaz sancım, mide kazınması, ağız kuruluğu, ara ara yumurta beyazı akıntı, zaman zaman baş ağrıması ve gözlerimi açamama, sivilce göğüs uçlarımda beyazlık, ara ara vıcut ısımda yükselme... ya bilmiorum akşam hevesim kırılsın die test yaptım negatifi göriiim die ama hiç bişiiin kırıldığı yok...
hesaplayıcıya göre 27 si olası adet günüm ama olmasın istiorummm... bebiş istiorum....
aynı sizler gibi :KK43:(
hepimizin Allah yardımcısı olsun...:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:

avatarındakı resım bebegıne aıt degıl heralde ..yasadıkların cok zor gercekten ama rabbımde senı bole sınamıs katlanmak cok zor ama ıster ınan oıster ınanma kendımden cok ıstıyorum senın bebegının olmasını.. hıslerım senın ılk yazdıgın msjdan sonra böle o yuzden bu soruyu sordum .. dılerım Allahtan yasadıgın butun hadıselere karsın kefaretı dunyalar guzelı hayırlı evlatlar nasip etsın
yaradanın vardır bı sebebı bunları yasatmasında şer gibi görünsede neticesi itibari ile hayır olacak ınsaallah

Saol canimsin ya,yok o öyle internette bulunma bir avatar sadece ama cok tatli yaaa....
Napalim insan nasibinde ne varsa onu yasiyor hayirlisi böyleymis .
Rabbim elbet birgün yüzlerimizi güldürecek sadece sabir ve dua tek care.
Acikcasi cok umutluyum bakalim, hepimize herseyin hayirlisini versin rabbim

merhaba kızlar doğum kontrol hapını bıraktıktan sonraki 2. hamile kaldım ama malesef bebğimi kaybettim.
internetteki ovalasyon hesalayıcıya göre 3 adet tarihimi değilde düşüğün başladığı tarihi ve geçen ay olduğum 24 kasım tarihini girince 8-12. günler yumurtlama günüm çıkıyor
ayın 14 den buyana hissetiklerim hamile olduğumu sölüyor
kasık batmam, gaz sancım, mide kazınması, ağız kuruluğu, ara ara yumurta beyazı akıntı, zaman zaman baş ağrıması ve gözlerimi açamama, sivilce göğüs uçlarımda beyazlık, ara ara vıcut ısımda yükselme... ya bilmiorum akşam hevesim kırılsın die test yaptım negatifi göriiim die ama hiç bişiiin kırıldığı yok...
hesaplayıcıya göre 27 si olası adet günüm ama olmasın istiorummm... bebiş istiorum....
aynı sizler gibi :KK43:(
hepimizin Allah yardımcısı olsun...:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:

Canim benim hakkinda hayirlisi ama düsükten sonra hic kontrole gittin mi rahimdaki yaralarin iyilesmis mi?

Arkadaşlar ben de bu ay klomen tedavisinin 2.ayındayım. Olası adet tarihime az kaldı, İNŞALLAH adet olmam da hayırlısıyla hamile kalırım. İnşallah Allahım isteyen herkese hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah....

X