- 12 Aralık 2011
- 44
- 0
yarın bende test yapıcam ama oğlen olur ılla sabah mı olması lazım oglen yapsam cıkmaz mıinşallah arkadaşım keşke olsa hemen yazarım valla bu siteye çok şey borçluyum :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yarın bende test yapıcam ama oğlen olur ılla sabah mı olması lazım oglen yapsam cıkmaz mıinşallah arkadaşım keşke olsa hemen yazarım valla bu siteye çok şey borçluyum :)
10 güne kadar çıkmayanlar var kanda baktırdın mı?
Bacim hasta falan degilsen (grip, soguk alginligi gibi) müjdeli haberin öncüsü bu ates
yarın bende test yapıcam ama oğlen olur ılla sabah mı olması lazım oglen yapsam cıkmaz mı
yarın bende test yapıcam ama oğlen olur ılla sabah mı olması lazım oglen yapsam cıkmaz mı
yarın da kanda baktırmayı düşünüyorum canımm.eğer varsa benim için çok büyük bir sürpriz olacak.korunuyorduk çünkü.cevabın için teşekkür ederim canım.
sabah yapsan daha iyi ama öglen yapacaksan 4 saat idrarini tutman lazim ondan sonra testi yap canim
canımmmmmm ağzından bal damlıyor eğer hamişsem senin için özellikle dua edicem gece gündüz ya hadi hayırlısı :)))
canımmmmmm ağzından bal damlıyor eğer hamişsem senin için özellikle dua edicem gece gündüz ya hadi hayırlısı :)))
güzel haberlerini bekliyoruz :)
bendede ahminelask arkadaştada aynı şey var inşallah bebek haberidir diye umuyoruz :)Arkadaşlar ya bir haftadır banada çok nadirde olsa arada ateş basıyor ama hemen geçiyor. Hasta falan değilim oysa ki.
seninde yüzün alev alev yanıyo mu??
valla canım aynen bazen göğsümden yukarı ateş boynum yanaklarım cayır cayır yanıyor ama sonra hemen geçiyor sanki ateşin içinden geçiyorum çıkıyorum gibi
sabah yapsan daha iyi ama öglen yapacaksan 4 saat idrarini tutman lazim ondan sonra testi yap canim
bendede ahminelask arkadaştada aynı şey var inşallah bebek haberidir diye umuyoruz :)
ozamn ısı garantıye alım ben cuma sabahı yapım yarın alıp hem hayırlı gun cuma ya buraya ıyı gelmısım allah razı olsun sızden yardımcı oluyorsunuz :)
hadi inş. canım eğer hemişsek 9 ay peşindeyim haberin olsun...
benide sıcak basıyordu çok üşüyen birisi olmama rağmen üztümdekileri çıkarıyordum artık:) midemde bulanıyor sabahta çıkardım ama test yaptım hamiş deilimmmm