Kızlar benimde gecikti 1 hafta...Önümüzdeki hafta hastaneye gideceğim dua edin lütfen:)
Kızlar benimde gecikti 1 hafta...Önümüzdeki hafta hastaneye gideceğim dua edin lütfen:)
Slmm nasılsınız arkadaslar ben yenıyım ınsallh benı de aranıza alırsınız :)
benım adetımde 3 gun gecıktı bende bebıs ıstıyorum dualarınızı beklıyorum ınsallh olur :)
Slmm nasılsınız arkadaslar ben yenıyım ınsallh benı de aranıza alırsınız :)
benım adetımde 3 gun gecıktı bende bebıs ıstıyorum dualarınızı beklıyorum ınsallh olur :)
selam kızlar ben çok istemiyorum şu anda bebiş eşim istiyor ben dikkat ediyorum ama merakla da bekliyorum genede her ay adetimi iğneyle korunuyordum bırakınca adetlerım düzensizdi gecen ay tam zamanında oldu bu ay o yuzden merak edıyorum 23 aralık sızce test alayım mı hamıleysem cıkar mı yada cumayı bekleyım olmazsam mı alayım:26:
hoşgeldinnnn allah gönlüne göre versin inş. Ya bende adetimin gecikmesini istiyorum günler geçmiyor sanki teskere için şafak sayıyorum yaaaaa(((
benimde 24.. aldım dün akşam testi.. test bana ben ona bakıyorum öffff
benimde 24.. aldım dün akşam testi.. test bana ben ona bakıyorum öffff
selam kızlar ben çok istemiyorum şu anda bebiş eşim istiyor ben dikkat ediyorum ama merakla da bekliyorum genede her ay adetimi iğneyle korunuyordum bırakınca adetlerım düzensizdi gecen ay tam zamanında oldu bu ay o yuzden merak edıyorum 23 aralık sızce test alayım mı hamıleysem cıkar mı yada cumayı bekleyım olmazsam mı alayım:26:
canım benimde 24 yapılsa çıkarmı sence?
ben o konuyu arastırdım adet gecıkınce 3 gun sonrasından bellı olmaya baslıyormus hamıleysen bekle bıraz benım 2 ay onca 12 gun gecıktı adetım 13.gunde oldu tesler yaptım kan tahlılı yaptım cıkmadı bırsey bekle bıraz benımde suan 3 gun gecıktı beklıyorum :)
bekleyince ne zor geçiyo şu günler ya ..
Canım benimde 24 yapılsa çıkarmı sence?
Ne zormuş bu süreç ....Sanki kasığım ağrıdı. ağrıdı ağrıdı... acaba midem mi bulanıyor. sanki bulanıyor :) bulandı bulandı. sanki halsizim sanki uykum var.. evet evet kesin hamileyim ondan uykum geldi.. başımda dönüyo gibi. dödü tabi az önce kalkarken deör gibi oldu.. dönmüştür canımm.hamileyim ya. :))))
hep bu bekleyişlerde bu belirtilerle yaşıyoruz. ve kendimizi hemen kendimizi bu duruma adapte ediyoruz. Allahım hiç beklemeden ilk ayında hamile kalanları görüyorum.. İçim gidiyor. En yakın saydığım arkadaşım hamile. benden 3 ay sonra evlnedi.3. ayında hamile kaldı. hemde hafta içi eşi başka şehirdeyken. öğrendiği gün beni aradı. sevinir gibi yaptım. Eve gittim bi sinir. ağladım dayanamadım. O gün yumurtlama günümdü sinirden eşime püskürüp nasılsa olmuyo deyip o günü boş geçridim.
Allahım imtihanında sabır ver bize yarabbbim..
Benim son gebeligimde öyle olmustu adetimden iki gün önce test yapmistim sonuc negatifti cok üzülmüstüm o gün aglaya aglaya perisan olmustum ama adetim
2 gün gecikince kan testi yaptirmistim ozaman degerler düsüktü ama sonuc pozitifdi. Adet gününüzü bekleyin derim ben cünkü bazen gebelik olsa bile erken oldugu
icin negativ cikabiliyor. Benim gibi bos yere umutsuzluga kapilip kendinizi yiyip bitirmeyin.
(Son gebeligim birde tüp bebekti)