Adet günü yaklaşanlar acaba hamile miyim diyenler burayaa...

az önce bi yerlerde okudum bu kimyasal gbelik mevzunu. Çoğu kadın kimysal gebelik geçirip farkına varmıyormuş. adet gecikmesinin bir hafta kalaya adetle düşüyomuş (bebeğimiz)..
aklıma takıldı. ağustos ayında 32 gün üstüne adet olmuştum. normalde 26 27 bazende 28 günde olan adetim o ay 32 gün üstüne gelmişti. işin ilginci ben test mest yapmamıştım.olmaz diye.. acaba olmuşmuydu. ah kafam bi test yapaymışım ya...
siz yaşadınız mı?

Kızlar benimde gecikti 1 hafta...Önümüzdeki hafta hastaneye gideceğim dua edin lütfen:)

canım test filan yapmadın mı valla nasıl sabrediyorsun haftaya kadar gerçekten takdir ettim Allah gönlüne göre versin güzel haberler alırsın inş.

Slmm nasılsınız arkadaslar ben yenıyım ınsallh benı de aranıza alırsınız :)
benım adetımde 3 gun gecıktı bende bebıs ıstıyorum dualarınızı beklıyorum ınsallh olur :)

Kızlar benimde gecikti 1 hafta...Önümüzdeki hafta hastaneye gideceğim dua edin lütfen:)

benım adetımde 3 gun gecıktı bende bebıs ıstıyorum dualarınızı beklıyorum ınsallh olur :)

Insallah mutlu ve hayirli haberler veririsiniz bize insallahhhhh........

hoşgeldinnnn Allah gönlüne göre versin inş. ya bende adetimin gecikmesini istiyorum günler geçmiyor sanki teskere için şafak sayıyorum yaaaaa(((

selam kızlar ben çok istemiyorum şu anda bebiş eşim istiyor ben dikkat ediyorum ama merakla da bekliyorum genede her ay adetimi iğneyle korunuyordum bırakınca adetlerım düzensizdi gecen ay tam zamanında oldu bu ay o yuzden merak edıyorum 23 aralık sızce test alayım mı hamıleysem cıkar mı yada cumayı bekleyım olmazsam mı alayım:26:

benimde 24.. aldım dün akşam testi.. test bana ben ona bakıyorum öffff

Kızlar merhaba..Benim daha 4 gün var bi umut olur diyorum.Hepimiz sevinelim inşş..

hoşgeldinnnn allah gönlüne göre versin inş. Ya bende adetimin gecikmesini istiyorum günler geçmiyor sanki teskere için şafak sayıyorum yaaaaa(((

cok tesekkur ederım rabbım ınsallh sana da tum ısteyenlerede bana da nasıp eder mınık mınık bebısler :)

benimde 24.. aldım dün akşam testi.. test bana ben ona bakıyorum öffff

Benim son gebeligimde öyle olmustu adetimden iki gün önce test yapmistim sonuc negatifti cok üzülmüstüm o gün aglaya aglaya perisan olmustum ama adetim
2 gün gecikince kan testi yaptirmistim ozaman degerler düsüktü ama sonuc pozitifdi. Adet gününüzü bekleyin derim ben cünkü bazen gebelik olsa bile erken oldugu
icin negativ cikabiliyor. Benim gibi bos yere umutsuzluga kapilip kendinizi yiyip bitirmeyin.
(Son gebeligim birde tüp bebekti)

Son düzenleme:
Ne zormuş bu süreç ....Sanki kasığım ağrıdı. ağrıdı ağrıdı... acaba midem mi bulanıyor. sanki bulanıyor :) bulandı bulandı. sanki halsizim sanki uykum var.. evet evet kesin hamileyim ondan uykum geldi.. başımda dönüyo gibi. dödü tabi az önce kalkarken deör gibi oldu.. dönmüştür canımm.hamileyim ya. :))))

hep bu bekleyişlerde bu belirtilerle yaşıyoruz. ve kendimizi hemen kendimizi bu duruma adapte ediyoruz. Allahım hiç beklemeden ilk ayında hamile kalanları görüyorum.. İçim gidiyor. En yakın saydığım arkadaşım hamile. benden 3 ay sonra evlnedi.3. ayında hamile kaldı. hemde hafta içi eşi başka şehirdeyken. öğrendiği gün beni aradı. sevinir gibi yaptım. Eve gittim bi sinir. ağladım dayanamadım. O gün yumurtlama günümdü sinirden eşime püskürüp nasılsa olmuyo deyip o günü boş geçridim.

Allahım imtihanında sabır ver bize yarabbbim..

benimde 25-26 aralık beklenmeyen bat
ben yarın kan testi yapmayı planlıyorum.genelde forumlarda okudum 6 gün önceden bile çıkan var negatif çıksa bile üzülmiycem beklemeye devam dicem :)

canım benimde 24 yapılsa çıkarmı sence?

ben o konuyu arastırdım adet gecıkınce 3 gun sonrasından bellı olmaya baslıyormus hamıleysen bekle bıraz benım 2 ay onca 12 gun gecıktı adetım 13.gunde oldu tesler yaptım kan tahlılı yaptım cıkmadı bırsey bekle bıraz benımde suan 3 gun gecıktı beklıyorum :)

Canım ilk ay benimde 4 gün gecikmişti tabi ben o zmanda sabredemedim kan testinden önce 4 tane gebelik testide harcamıştım...Yoksa yok işte ama gelde kendine anlat bunu çok üzülmüştüm yok diye.Tabii zamanla herşeye olduğu gibi bunada alışıyor insan...Bildiğim halde hala soruyorum işte ne dense onu yapıcak hale gelmişiz

Canım benimde 24 yapılsa çıkarmı sence?

çıkanlar oluyor. Yumurtlama gününe bağlı. vücut yapsına bağlı..

bundan önceki ayın birinde (6 ayın hangisi bilmiyom: ) 2 gün önceden test yaptım. negatif. 2 gün geçti bir ağrı bir sızı dedim gecikti kesin hamileik ağrıları.. sabah test yaptım. evden çıktım işe gittim. dakkasına geldi kırmızı başlıklılar..
o yüzden bu ay testi erken almama rağmen. bekliyorum.
lütfen bekle. sabret.. sabret. sabret...

Amin, benim 8 tane ailecek görüstügüm samimi arkadasim var hemde eslerimizde cocukluk arakadasi ve bu sene 6 tane arkadasim hamile kaldi 4'ü dogurdu, 1'i düsük yapti ve 1'i tanesinin doguma 2 ayi kaldi.
Birde eltim 2 ay önce dogum yapti simdi düsünün halimi ama rabbim dagina göre kar verirmis iste sükredip bekliyoruz. Hayirlisi olsun insallah hepimiz icin.

bekleyim o zaman ben ama ertesi gün yaparım dayanamam ilk hamileliğimde 3 gün geçmişti 4 ncü gün alıp yapmıştım cıkmıstı.avatardaki ersim senın bebegın mı cnaım cok tatlı masallah gözler filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…