Adet günü yaklaşanlar acaba hamile miyim diyenler burayaa...

Bebis olayi icin zavalli esime hergün keciboynuzu kürü, avokadao, findik, cinko iceren yiyecekler, neler yedirip icirmedimki. :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
Keza kendimde öyle havuc kürü, incir kürüden tutunda faydali ne varsa yedim ictim ama kafan rahat olmadiktan sonra hic birsey fayda etmiyor.
Yumurtlama günü ev ödevi gibi birsey olmustu bizde, o gün eve misafir falanda kabul etmiyorduk o derece yani ama artik o kadar da takmiyoruz.
Yurmurtlama günü falan filan takip etmiyoruz yoksa böyle insanda psikoloji falan kalmiyor. :KK53::KK53::KK53::KK53::KK55:
Simdi adet günümü bekliyorum gecen hafta hem basimda hemde kasiklarimda acayip bir agri vardi ama onlarda gecti. Hepimiz icin hayirisi olsun:emir_bebek::emir_bebek:

canım bende bu ay kusana kadar incir yedim ama bilmiyorum artık çok faydalı olduğunu duydum hatta tescilleyen arkadaşlarım var yumurtanın büyüyüp çatlamasına yardımcı oluyormuş mucizevi bir yiyecek yani:)

canım benim biraz kasıklarım ağrımaya başladı erken mi gelcek acaba:KK43: yada sabah yağmura tutuldum paçalarıma kadar ıslandım ayaklarım çizmenin içinde yüzüyordu üşüttüm sence hangisi:KK43:

ay valla bende bi güzel yağmur yedim sabah işe gelirken.canım senin kasık ağrıların umarım hamişliktendir bilemedim ki şimdi ne desem sana benimde kasıklarımda ağrım var ama benm adetten olduğuna eminim.inşallah sen gebesindir.....:KK49:

canım senin varmı bebek yoksa ilk mi olacak

4 kez normal yolla 2 kezde tüp bebekle hamile kaldim ama bebek yok:KK50::KK50:
ikinci hamileleigimde bir oglum oldu ama kalp rahatsizli yüzünden 3 aylikken vefat etti.
Simdi ise oluruna biraktik, rabbim kucaklarimizi bos birakmasin hepimizin yüzünü güldürsün insallah

canım bende bu ay kusana kadar incir yedim ama bilmiyorum artık çok faydalı olduğunu duydum hatta tescilleyen arkadaşlarım var yumurtanın büyüyüp çatlamasına yardımcı oluyormuş mucizevi bir yiyecek yani:)

Valla benim duyuduguma göre inciri ve havucu beraber tüketmek gerekiyormus. Biri yumurtalari büyütüyor birde catlamasina yardimci oluyor.

sol kasığımda bacağıma vuran bi sancı var nedir acaba bilen varmı?

hamilelik belirtisi diyorlar o ağrı için ama sen 3 gün hada bekle canım

merhametli..................14 aralık (bir dahaki sefere inşallah üzülme)
berkerim.....................18 aralık?
ilksen.........................18 aralık ?
zmg...........................20 aralık
pijema2......................21 aralık
filozofcan....................22 aralık
sweetwitchhh..............22 aralık
sedosumm...................23 aralık
AlxFa..........................23 aralık (birdahaki aya inşallah canım)
medne........................24 aralık
cicekdemeti.................24 aralık
dilekce61....................24 aralık
ahminelask..................25 aralık
eymen_berat...............25 aralık
gizemsami...................26 aralık
esraefe80...................26 aralık
Tkale.........................29 aralık

Valla benim duyuduguma göre inciri ve havucu beraber tüketmek gerekiyormus. Biri yumurtalari büyütüyor birde catlamasina yardimci oluyor.

canım benim çok üzüldüm rabbim hayırlısını versin hayırlı zamanda böyle dua etmek lazım demekki illa olsun demekde yanlış vardır elbet rabbimin bir bildiği

ay valla bende bi güzel yağmur yedim sabah işe gelirken.canım senin kasık ağrıların umarım hamişliktendir bilemedim ki şimdi ne desem sana benimde kasıklarımda ağrım var ama benm adetten olduğuna eminim.inşallah sen gebesindir.....:KK49:

canım benim inşallah şu listede kimsecikler kalmasın:)

hamilelik belirtisi diyorlar o ağrı için ama sen 3 gün hada bekle canım

merhametli..................14 aralık (bir dahaki sefere inşallah üzülme)
berkerim.....................18 aralık?
ilksen.........................18 aralık ?
zmg...........................20 aralık
pijema2......................21 aralık
filozofcan....................22 aralık
sweetwitchhh..............22 aralık
sedosumm...................23 aralık
AlxFa..........................23 aralık (birdahaki aya inşallah canım)
medne........................24 aralık
cicekdemeti.................24 aralık
dilekce61....................24 aralık
ahminelask..................25 aralık
eymen_berat...............25 aralık
gizemsami...................26 aralık
esraefe80...................26 aralık
Tkale.........................29 aralık

aslında adetim hep iki gün önce gelirdi ama bu saate kadar yok umutlanmak istemiyorum yoksa çok üzülürüm ..

Kzlar sizlere bişey sorcam ya. Az evvel bi siteden okudum ilişkiden sonra spermlerin akmaması gerekiyormuş.yani güçlü spermler akmazmış die doğru mu? Acaba ,eğer öyleyse yandım ben , çünkü ilişkiden sonra ne kadar uzansamda sabah kalktığım gibi çıkıyor yine , acaba ondan mı gebe kalamadım bu zamana kadar....acayip kafaya taktım şimdi bileniniz varsa BİŞEY sölesin bana yaaa.........:KK53:

Canim korkma zaten spermler aninda yumurtaya dogru yolculuga cikiyor, geriye cikan da ciksin önemli olan yumurtaya dogru hücuma gecmis olanlar:KK16:

Aynen daha erken umudunu kaybetme, valla umudumuzda olmaza nasil dayanabilirdik bilmiyorum cok sükür.

valla burda çok güzel bir sinerji oluşturduk Rabbim duy sesimizi inş. insan kendiyle aynı durumda olan halden anlayan böyle yoldaşları olunca daha sabırlı oluyor kırmızılarr geri durrrrr kış kışşşşşş...:)))

yok hayatım akar onlar :) gerekli olanlar pıtır pıtır içerde savaş veriyordur merak etme sen :)

ya nebilim bian okuyunca panikledim CANIM YAAA...hep kocişimin yüzünden adama bi test yaptıramadım yaaa bugün yapcam yarın yapcam yapmadı gitti.AMA ARTIK akşamA ewde hesabını sorcam walla bu kez. Olmadı artık TESTİ yapana kadar protesto almıcam yatağıma :KK52: Nasılsa döl tutamıyozz....:KK52::KK52::KK52:

valla burda çok güzel bir sinerji oluşturduk rabbim duy sesimizi inş. Insan kendiyle aynı durumda olan halden anlayan böyle yoldaşları olunca daha sabırlı oluyor kırmızılarr geri durrrrr kış kışşşşşş...:)))

:KK52::KK52::KK52::KK52: Valla canım kış kışşş ki ne kışşş kışşşş :KK52::KK52:

Kzlar sizlere bişey sorcam ya. Az evvel bi siteden okudum ilişkiden sonra spermlerin akmaması gerekiyormuş.yani güçlü spermler akmazmış die doğru mu? Acaba ,eğer öyleyse yandım ben , çünkü ilişkiden sonra ne kadar uzansamda sabah kalktığım gibi çıkıyor yine , acaba ondan mı gebe kalamadım bu zamana kadar....acayip kafaya taktım şimdi bileniniz varsa BİŞEY sölesin bana yaaa.........:KK53:

canım hiç canını sıkma bende öyle zannediyordum hatta ayaklarımı duvarlara dayadım abuda kalktım aman dökülmesin diye ama ben doktor bi arkadaşa sordum spermler o sıvının sadece %1ymiş. ilişkiden sonra spermler hareketli olduğu için doğru yola koyulurlarmış geriye çıkanlar işe yaramayan boş sıvı hiç kafanı yorup içine dert etme tüm ilişkiden sonra herkeste dışarı çıkıyor bir kısmı ama gebe kalmak için ilişkiden sonra biraz yatman spermlerin yolculuğunu kolaylaştırıyormuş haberin olsun.

valla okuya okuya uzman olduk yaaa helalll bize beee:)

ALLAHIM DUY SESİMİZİ YARABBİİİİİMMMMM...... GELSİN ARTIK BEBİŞELRRRRR......
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım hiç canını sıkma bende öyle zannediyordum hatta ayaklarımı duvarlara dayadım abuda kalktım aman dökülmesin diye ama ben doktor bi arkadaşa sordum spermler o sıvının sadece %1ymiş. Ilişkiden sonra spermler hareketli olduğu için doğru yola koyulurlarmış geriye çıkanlar işe yaramayan boş sıvı hiç kafanı yorup içine dert etme tüm ilişkiden sonra herkeste dışarı çıkıyor bir kısmı ama gebe kalmak için ilişkiden sonra biraz yatman spermlerin yolculuğunu kolaylaştırıyormuş haberin olsun.

Valla okuya okuya uzman olduk yaaa helalll bize beee:)

valla sorma ne spermi bıraktık ne yumurtalığı uzman olduk :)))
saolun kızlar yaaa canlarım benim iyiki varsınız içimi rahatlattınız ..... Siz beni rahatlattınız allahta sizleri rahatlatsın tez vakitte bebişleriniz gelsin kucağınıza...(amin)

Kızlar benimde gecikti 1 hafta...Önümüzdeki hafta hastaneye gideceğim dua edin lütfen:)

canım hiç canını sıkma bende öyle zannediyordum hatta ayaklarımı duvarlara dayadım abuda kalktım aman dökülmesin diye ama ben doktor bi arkadaşa sordum spermler o sıvının sadece %1ymiş. ilişkiden sonra spermler hareketli olduğu için doğru yola koyulurlarmış geriye çıkanlar işe yaramayan boş sıvı hiç kafanı yorup içine dert etme tüm ilişkiden sonra herkeste dışarı çıkıyor bir kısmı ama gebe kalmak için ilişkiden sonra biraz yatman spermlerin yolculuğunu kolaylaştırıyormuş haberin olsun.

valla okuya okuya uzman olduk yaaa helalll bize beee:)

:KK51::KK51::KK51::KK51: hahaha valla öyle uzman olduk hatta ben master yapiyroum suan :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

valla sorma ne spermi bıraktık ne yumurtalığı uzman olduk :)))
saolun kızlar yaaa canlarım benim iyiki varsınız içimi rahatlattınız ..... Siz beni rahatlattınız allahta sizleri rahatlatsın tez vakitte bebişleriniz gelsin kucağınıza...(amin)

Amin, amain, amin, aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn................

X