Adet günü yaklaşanlar acaba hamile miyim diyenler burayaa...

aynen ınsan okadar alıstırıyo kı kendını bende 12 gun gecıktıgınde cok kotu oldum ama sımdı 3 gun gecıktı 15 20 gun gecmeden yaptırmıcam sonra ınsanın pıskolojısı cok bozuluyo cnm

Sabır yaRab sabır..:) Haklısın kardeşimde işte beklemek zor.Kırmızı gelmezse ne kadar sonra yapmam lazım onada karar veremedim? 1 kerede 4 gün gecikmişti boşuna ümitlenmiştim

Nerde keske olsa, bebek henüz yok ama ileride insallah olur.

aynen ınsan okadar alıstırıyo kı kendını bende 12 gun gecıktıgınde cok kotu oldum ama sımdı 3 gun gecıktı 15 20 gun gecmeden yaptırmıcam sonra ınsanın pıskolojısı cok bozuluyo cnm

canım 20 gün falan çok 10 gün sonra yaptın sonuç negatifse zaten olasılık çok düşüktür ...Üzülmicez bekliycez işte:)

2 gün var ama normalde hep 2 gün önce gelir şaşmazdı sol kasığımda bacağımla birlikte bi ağrı var ama bilmiyorum çok stresli ya..

Stres yapma cnm sakin ol benimde şuan kasıklarım ağrıyor gelicekmiş gibi oluyor hiç belli olmaz ama Allahın işi bekle sende daha yapma ok?

benimki adet ağrısı gibi değil saha çok batma ve sancı şeklinde dünden beri biraz fazlalaştı ama bilemicem hayırlısı ....

ne bılım cnm gecen oyle olunca stres e gırdım sımdı de kendımı hazırlayıp tekrar uzulmekten korkuyorum ama dedıgın gıbı 10 gun normal zaten dayanamam yaparım 10 12 gun sonra :)

benimki adet ağrısı gibi değil saha çok batma ve sancı şeklinde dünden beri biraz fazlalaştı ama bilemicem hayırlısı ....

Hmmm o zman vardır inş bebiş, belirti olabilir batma, bende ilk bebekte öğrendikten sonra öle şeyler hisstmiştim cnm..

kızlar ben kilo da vermeye çalışıyorum egzersiz yapmamışn bir zararı olur mu acaba ya bebik varsa içimde

merhametli..................14 aralık (bir dahaki sefere inşallah üzülme)
berkerim.....................18 aralık?
ilksen.........................18 aralık ?
zmg...........................20 aralık
pijema2......................21 aralık
filozofcan....................22 aralık
sweetwitchhh..............22 aralık
sedosumm...................23 aralık
AlxFa..........................23 aralık (birdahaki aya inşallah canım)
medne........................24 aralık
cicekdemeti.................24 aralık
dilekce61....................24 aralık
ahminelask..................25 aralık
eymen_berat...............25 aralık
gizemsami...................26 aralık
esraefe80...................26 aralık
Tkale.........................29 aralık

HEYTTT BEEE LİSTEYE BAK:)

inşallah canım bebişin seninledir.bence dikkatli ol egzersiz yaparken neolur neolmaz.

Sen yinede dikkat et bacim test yapana kadar, hamileysen ki insallah hamilesindir sonrasinda zaten doktorun sana bilgi verir.

Sen yinede dikkat et bacim test yapana kadar, hamileysen ki insallah hamilesindir sonrasinda zaten doktorun sana bilgi verir.

tamamdır canım teşekkür ederim eliptik bisikletim var kullanayım mı acaba ay yürüyüşü o bir zararı olur mu ki muhasebeciyim ben işim oturarak diyet yapıyorum ama ter atmadan olmuyor malesef

ayyyy dilekçe61 çok güldürdün beni yaaa... kız allah iyiliğini versin paranoyak olduk hepimiz
valla hepimiz yedik kafayı canlarım benim :)).bende aynı duyguyu yaşadım en samimi arkadaşım oda benden 3 ay sonra evlendi kadın doğuracak az kaldı..
kız bide düşüğü olmuştu o geçti düşük tedavisini oldu 3 ay yine hamile kaldı o doğuracak hayırlısıyla bende hala tıkk yokk... valla artık yalnız olmadığımı anlayınca gülüyorum böle şeylere..(önceleri ağlardım) belkide sinirlerimi gülerek boşaltıyorum artık...

tamamdır canım teşekkür ederim eliptik bisikletim var kullanayım mı acaba ay yürüyüşü o bir zararı olur mu ki muhasebeciyim ben işim oturarak diyet yapıyorum ama ter atmadan olmuyor malesef

aynen canım bende muhasebeciyim oturmaktan kamburum çıktı inan..kilo yu biryana bırak boyun tutulmaları yetti canıma.....
ilksenle berkerimi bende çok merak ettim yaaa ses çıkmadı onlardan inş.vardır bebişleri göbişlerinde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…