- 11 Ekim 2010
- 7.276
- 40
kızlar ne durumdasınız
canim 14-15 araligi bekliyorum sabirsizlikla:18:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ne durumdasınız
serapcım kaç günün geçiyor şimdi onu söyler misin birde ne zamandır istiyorsun bebek
canımcım benım adetımın 5yada 6 sında olması gerekıodu.ama 14u oldu tık yok.yanlız ıkı gundur adet olcakmısım gıbı hıssedıorum ara ara.bu sabah test yaptım bıse cıkmadı.acaba kan testı yaptırsammı yoksa hafta basına kadar beklesemmı.bız 10 aydır bebıs ıstıoruz.
tostim ben bugün adet oldum maalesef artik ocak ayina kaldi umutlarim.... : (
hayırlısı olsun kuşum yeni yıl yeni bebek getirsin inş. ben olmadım daha bu ay kist için ilaç vermişti doktor ondan olabilir diye düşünüyorum
Amin cnm
insallah ilactan degildirde hamilesindir
hayırlısı canım rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin inş. hepimize diğer hatunlardan ses yok ne alemdeler
benimde hic haberim yok cnm ne zamandir karsilasamadim bir türlü....
kızlaar selamlar, bende bu ay süpheleniyoruum kokulara karşı bir duyarlılık var belirtimidir acep?
size sormak istediğim birşey var. ayın 19 u adet günüm ve sanırım yine bu ayda olucağım bel ağrım çok fazla. neyse ben şimdiden bir sonraki aya hazırlıklara başlama planı yapıyorum :) da netdeki yumurtlama dönemi hesaplayıcıları sizce kesin sonuç veriyor mudur? Yani aramızda bu hesaplayıcıları kullanıpda günleri tutan var mı?
ben hem ovulasyon testi hemde bu netteki hesaplayicilari bir arada denedim ve (bana göre) tutuyor
ama bence sen yinede en güzeli ovulasyon testi al daha saglikli bence
benimde hic haberim yok cnm ne zamandir karsilasamadim bir türlü....
evet canim belirti ama bu belirtilere cok fazla takilmayin hic bisey düsünmeden kendinizi dinlemeden sadece adetinizi bekleyin derim.... strese hic girmeyin olacagi varsada olmuyor yoksa
senin adetin ne zaman...??