-
- Konu Sahibi denizyildizi001
Aynen oyle canım benım 2 tane var ve korundugumuz halde varsa buna hıc hazır değilim.Allah tüm ısteyene versin.ve dediğin gibi bebk yoksa da sorun var demektir ve doktor yolu gözüküyor
Canımya ben giremedim işlem no yumu giriyosun yoksa dosya nomu protokol numarası falan lazım mi onlar yazmıyo çünküAynen canım barkod üstünde bi bumara var onunla , bakalım ay sürekli geliyor ama değişik bi akıntı ben korkmaya başladım. Beklicrz yapcak bişi yok
Allah nasip etsin en kısa zamanda sana o zaman valla rabbim aratmasın.inşallh vardır bebişin.seninki gece mi acıklanacak ki.sabah vermedın mi testi ki.Anin bu arada . Senşnncocukların varmıs zaten be mutlu , hayırlısı olsn, belki yoktur gecikmiştir dediğin gibi.. benim daha bebişim yok bakalım inşallah cok aramayız
Canımya ben giremedim işlem no yumu giriyosun yoksa dosya nomu protokol numarası falan lazım mi onlar yazmıyo çünkü
Canımya ben giremedim işlem no yumu giriyosun yoksa dosya nomu protokol numarası falan lazım mi onlar yazmıyo çünkü
Benimde öyle de kayıt bulunamadi diyo anlamadım nyse artk bekliycezAma bu link direk benim ilimdeki hall saplığıyla ilgili sonc veriyo sanırım şindi farkettim
O bende yazmıyo canım ya bn devlet hastanesinde verdim kanSen de sağlık ocagında mı yaptırdın? http://212.156.27.122/SonucOgren.aspx?SonucListe=barkod Bu siteden öğrecem inşallah. Verdikleri barkodda benim tek rakam var zaren , sonuç almak içindir yazıyo
Benimde öyle de kayıt bulunamadi diyo anlamadım nyse artk bekliycez
Ne zaman çıkacak pekiİlginç benim cıkıyor bilgilerim ama sonuclar boş
Ne zaman çıkacak peki
Hadi yaa inşallah hemen çıkar çok merak ediyorumİşte onu bilmiyorum ordakiler akşam dedi sadece . Normalde pazartesi gidip ordan doktorun bakması gerekiyor. Kan alan bile bilmiyordu bunu ama ben başka yolu var mı diye sorup bunu öğrendim.. cıkmazsa da pazartesye sarkcak
Bu duruma sevinelim mi üzülelim miKızlar bende bebek yok. Kadın doğuma gidecem onümüzdeki hafta inşallah
Bebek olmadıgı ıcın sevınıyorum ama inşallah rahimle ilgili sorun yoktur.3.yü kaldıramamBu duruma sevinelim mi üzülelim mi
Inşallah bisi çıkmaz ozamanBebek olmadıgı ıcın sevınıyorum ama inşallah rahimle ilgili sorun yoktur.3.yü kaldıramam
İnşallahInşallah bisi çıkmaz ozaman
Bebek olmadıgı ıcın sevınıyorum ama inşallah rahimle ilgili sorun yoktur.3.yü kaldıramam
Hadiyaaa kac gün geciktikiBenim de nagatif cıktı sonuç, bebek yok. Şimdi neden gecikiyo onu kafaya tak işin yoksa
Aynen öyle inşallah ciddi bişeyler yoktur hani 1 yada 2 gün değil ki nerdeyse 10 gün olacak.Benim de nagatif cıktı sonuç, bebek yok. Şimdi neden gecikiyo onu kafaya tak işin yoksa