- 30 Aralık 2010
- 1.650
- 1.161
- 39
- Konu Sahibi denizyildizi001
Geçti ama ne bileyim 7 si oğlumun doğum günü yoksa o moral bozukluğu ile kutlamayayım dedimNeden 8 senşn de cok geçmedi mi adet ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçti ama ne bileyim 7 si oğlumun doğum günü yoksa o moral bozukluğu ile kutlamayayım dedimNeden 8 senşn de cok geçmedi mi adet ?
Geçti ama ne bileyim 7 si oğlumun doğum günü yoksa o moral bozukluğu ile kutlamayayım dedim
E nabızdan da bakılıyordurAnladım , tabi sen ne zaman iyi hissetceksen ona göre yaptır.. ben bu belirsizlikten sıkıldım, kaç gündür sınavlarım var ve bu sebeple sarktı hep kan tahlili , artık yarın kesin yaptırıp öğrenmem lazım hasta sağlığı sayfasındna da öğreniliyor dediler akşamında inşallah öyle olur
Gidiyorum kan vermeye kızlar hala olmadım
Ben de verdım 15.30 da cıkacak.Ben de az önce verdim , hala olmadım
Ben de verdım 15.30 da cıkacak.
Kan verip sonuç alan varmı
Adet belirtileriyle hamilelik belirtileri aynıymış ama hemen umudunu yitirme dua et bol bol Ins gelmiştir bebiş:) netten nasi bakıyosunBelleyemiyorsın dimi ben de öyle ...akşam cıkar en erken ama ben hep girip bakıorum internetten .. ama sanırsam benim adetim gelcek sonunda,belirtiler başladı .
Adet belirtileriyle hamilelik belirtileri aynıymış ama hemen umudunu yitirme dua et bol bol Ins gelmiştir bebiş:) netten nasi bakıyosun
Korkma için ferah olsn canım:) barkoddaki numaralarımı girdin canım senBarkod verdiler il sağlık müdürlüğü sayfasından bakıyorum ,ya lekeler koyulaştı oyüzden
1 saat sonra öğrenecemKan verip sonuç alan varmı
Aynen canım barkod üstünde bi bumara var onunla , bakalım ay sürekli geliyor ama değişik bi akıntı ben korkmaya başladım. Beklicrz yapcak bişi yokKorkma için ferah olsn canım:) barkoddaki numaralarımı girdin canım sen
Ay seninkini cok merak edidiyorum , gün olarak aynıyızz durumlarımız benziyor1 saat sonra öğrenecem
8 gün işte bugun .yani ben ıstemiyorum bebek falan inşallah yoktur ama bi yandan da baska bı sorun var o zaman kesın of allahım hayırlısı olsun tabi ama bakalımAy seninkini cok merak edidiyorum , gün olarak aynıyızz durumlarımız benziyor
8 gün işte bugun .yani ben ıstemiyorum bebek falan inşallah yoktur ama bi yandan da baska bı sorun var o zaman kesın of allahım hayırlısı olsun tabi ama bakalım
Aynen oyle canım benım 2 tane var ve korundugumuz halde varsa buna hıc hazır değilim.Allah tüm ısteyene versin.ve dediğin gibi bebk yoksa da sorun var demektir ve doktor yolu gözüküyorBen istiyorum bu ay ilk denedik ve böyle durumum. Ama yoksa da neden gecikti diye doktora gitmeyi düşünüyorum ben de .. senin için de hayırlısı olsun , birimiz olsun niyetindeyiz diğerimiz olmasın
ilk denemelerinde geciken cok var psikolojik flan diyolar ama , benm ilk defa gecikiyorr doktor şart evetAynen oyle canım benım 2 tane var ve korundugumuz halde varsa buna hıc hazır değilim.Allah tüm ısteyene versin.ve dediğin gibi bebk yoksa da sorun var
demektir ve doktor yolu gözüküyor