Gebeliğe Hazırlık Adet günü geçip testi negatif çıkanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hadi bakalım
belkı hamılesındır :)
umutsuz olma
ben cok umutsuzum çnk bizim 3 bucuk senedir kendiliğinden olmadı
ama bu kadar 8 gun gecıkmem de hıc olmadı

Gitmez olur muyuz cnm
Aşılama oldum bu yaz iki kere
Olumsuz sonuclandı
3-4 ay snr da nasipse tüp bebek olacak

Anladım canım inşallah en kısa zamanda olur , yakınım var 3 senedir olmuyodu bir problem de yok gibiydi cok aslında , aşılamayla başladı onlar da uzayınca tüp bebek yaptılar , ikizleri var şimdi büyüyor :)) darısı senin basına tabi tüp e gerek kalmaz belki ne olacagı belli olmaz bu işler nasip.

amin sağolasın allah size de nasip etsin

Benim 10 gün gecikti test yaptım negatif çıkrı. Doktora gittim. Hamileymişim. Oluruna bırakmak lazım.

Benımde 7 gün gecti dün test yaptım negatif.hiç geçikmez ama nıye boyle oldu bılmıyorum.aslında cocuk denedığımız de yok yanı korunuyoruz ama nıye boyle oldu.kan vermek için de erken bence hem olsa ıdrarda çıkardı dimi yani

Bu gğn bi arkadasımla konustuk onun da 7. Günde cıkmamıs kanda bakmıslar cıkmıs, kese daha yeni olusuyormus

Bu gğn bi arkadasımla konustuk onun da 7. Günde cıkmamıs kanda bakmıslar cıkmıs, kese daha yeni olusuyormus
Bu aksam bı daha yaptım yıne negatif.cıldıracam valla nıye olmuyorum ya.yarın saglık ocagında kan testi verecem onda da yoksa kadın doğuma giderim artık kafayı yedim ya karnımda şişti ne olacak böyle

Bu aksam bı daha yaptım yıne negatif.cıldıracam valla nıye olmuyorum ya.yarın saglık ocagında kan testi verecem onda da yoksa kadın doğuma giderim artık kafayı yedim ya karnımda şişti ne olacak böyle

Ben de aynı durumdayım, bu gğn gittim gecikmişşm almadılar, yarın sabah vercem ama pazartesiye sarkabilir dedi sonuc için, eger öyle olursa haftasonu bana nasıl geççek bilmiyorum.. 7. günde su an sarı akıntılar daha koyu olmaya basladı , kırmızılar yine yok . İdrar testleri negatiff ablamadım gitti

Ben sabah verecem kanı ama öğleden sonra anca öğrenırım galıba.bende sarı akıntı değilde bembeyaz iç çamasirını ıslatoyor bayagı su gibi aynı anlamıyorum ya.2 test yaptım yine yok silik falan da değil hanı gec döllendi dicem ama zaten korunuyoruz yani bu sekılde olması mucıze yani.kırmızıları görmek istiyorum ben

Acilde baktırabılırsın canım bu arada haftasonu

Aynı durumdayız cnm ya bnm ovulasyom testim de koyulaşıyor yeniden mi yumurtluyorum anlamadım ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…