- 30 Ekim 2017
- 738
- 2.315
- 33
-
- Konu Sahibi denizyildizi001
Rabbim hayırlısını versin isyan etme. SakınBenim de nagatif cıktı sonuç, bebek yok. Şimdi neden gecikiyo onu kafaya tak işin yoksa
Rabbim hayırlısını versin isyan etme. Sakın
Tabikide canım aynı duygular içindeyizTabi hayırlısı zaten olmama ihtimali cok yüksekti hazırladım kendimi, ben adetimin gecikmesine daha cok üzüldüm., bebek işi nasip işi sonucta ne zaman olacaksa o zaman ama adet gecikmesi problemi beni düşndürüyoyoksa sağlıklı olduktan sonra olmazsa olmaz takdiri ilahi
Aynı bende hiç bu kadar adet olmayı istememiştim hayatımdaBana da ilk aydan böyle bi tecrübe oldu , çalısmalara devam bi de bu kırmıZılar gelse rahatlıcam
Aynı bende hiç bu kadar adet olmayı istememiştim hayatımda
Eşimle bi konuşuyum da önümüzdeki hafta cocuklarımda gittiğim doktora giderim buyuk ıhtımalleAy gerçekten ben de hiç adet olmak için bu kadar çırpınacağımı düşünmezdim vallaSen doktora gidicek misin, ben daha önce randevu almıstım ama kaan baktırmadan gitmiyim dedim . Şimd düşünüyorum firmeyi yine.. hem cocuk düşündüğüm için genel bi kontrol yapar belki .
Evet ben oldm malesefKızlar hasta. Oldunuz mu son durumunuz nedır
Ne güzel ya ben hala olmadım ciddi bi sorun var demekEvet ben oldm malesef
Ne guzelmi bn sabahtan beri ağlıyorum gecikti kesin hamileyim diye seviniyordumNe güzel ya ben hala olmadım ciddi bi sorun var demek
Yok ben daha olmadımKızlar hasta. Oldunuz mu son durumunuz nedır
Kızlar hasta. Oldunuz mu son durumunuz nedır
Ne guzelmi bn sabahtan beri ağlıyorum gecikti kesin hamileyim diye seviniyordum
Çok sağol canım moral verdin için Allah razı olsun umarım bidaki ay rabbim nasip eder isteyen herkeseCanım neden öyle düşünüyorsun böyle stres yapma ben de ilk denenemdi ve cok umutluydum ama negatifi öğrendigimden beri gelsin diye ugrasıyorum. Sonucta biz sağlıklı huzurlu stressiz olcaz ki bebişler gelsin, hem bu nasp işi bu ay nasibimizde yokmuş su an yine hevesliyim yine denicez bu ay . Pozitif düşün
Çok sağol canım moral verdin için Allah razı olsun umarım bidaki ay rabbim nasip eder isteyen herkese
Haklısın canım benim bidaki aya görüşürüz ozaman :)Amiinn inşallah canım ,ikimiz de cok aramayız inşallah. Ararsak da umut hiç kesmemek gerek
Yanlıs anladın galıba canım ben olmadım bır turlu hanı test de yaptım negatıf cıktıya cıddı bı sorunum var diye uzuldum o yuzden guzel dedımNe guzelmi bn sabahtan beri ağlıyorum gecikti kesin hamileyim diye seviniyordum
Ben hala olmadımBen oldum dünden beri gelen sarı akıntılar kahveye döndü, bu sabah temizlik yaptım bayaa, o sırada resmen bir patlama yaşadımm böyle olmamıstı hiç daha önceşakır şakır geldi ilk geldiginde .. bi an dinmicek sandım.. şimdi normal.