- 21 Şubat 2014
- 436
- 159
-
- Konu Sahibi denizyildizi001
Arkadaşlar adetim 2gün gecikti bizimkisi bi umut işte aslnda stres hava değişikliği vs vs herşey etkileyebiliyor da yinede evde idrar testi yaptım negatif kan vermeye artık utanır oldum beklemek en iyisi sanırım.. varmı benm gibi bu durumda olan
Arkadaşlar adetim 2gün gecikti bizimkisi bi umut işte aslnda stres hava değişikliği vs vs herşey etkileyebiliyor da yinede evde idrar testi yaptım negatif kan vermeye artık utanır oldum beklemek en iyisi sanırım.. varmı benm gibi bu durumda olan
Benim 7 gün geciktiBenim de 6 gün gecikti ama hiçbir belirti yok... idrar negatif, kan testi yaptırmaya cesaretim yok.
Benim 7 gün gecikti
Az evvel idrar yaptim negatif
Bilemiyorum kiBenim 7. günde yaptığım test pozitif çıktı. Doktora gittim ve testin doğru olduğunu, geç döllenmeyle hamile kaldığımı öğrendim... erken gebelik testiyle tekrar yap istersen. Onda da çıkmazsa negatiftir...
Benim de bu gün 6. Günü olcak israr testleri negatif .Benim 7 gün gecikti
Az evvel idrar yaptim negatif
Çok sinir bozucu oluyor böyle de:)Benim de bu gün 6. Günü olcak israr testleri negatif .
Çok sinir bozucu oluyor böyle de:)
sen kan verdin mi?Evet çook,, ben yarına randevu aldım doktora sormak en iyisi, hamile deilsem de gecikme neden olmuş bi baksın hala adet olamadım, benden kırmızi namına hiç birşey gelmiyor sarı akıntı var , gelen sarı geliyor
sen kan verdin mi?
bilmiyorum ki adet gecikmesi için hiç gtmedim dr a:)Önce kan testi mi yaptırsaydım acaba , ama sonucta doktora gidince o da yapmayacak mı ?
Yarındı ama ben umutsuz bir şekilde gecikme diye düşünüyorum o yüzden gideyim dedim 7. Gün olcak yarın.. ama sonradan vazgectm kan testi yapmadan sacma geldi , o da kan testi yapmadan bişi diyemicek zaten ve sonuc beklicm yine . Direk kan testi yapcam dr a gitmeden , öyle karar aldımbilmiyorum ki adet gecikmesi için hiç gtmedim dr a:)
inşallah hamilesindir dr ne zaman?
Ben de geliyor cnm üstelik ovulasyon testi tekrar koyulaşmaya başladı bnmSizden akinti geliyor mu peki kizlar ?