- 15 Şubat 2019
- 1.652
- 3.985
- 53
- 36
Kac gun gecmisti adetinizAdetim gectigi halde degerim 59 cikti.cikan degere takilmayin 2 gunluk artisa bakin yeter.hayirli olsun.
7-8 gun falandi gecmis zaman tam hatirlamiyorumKac gun gecmisti adetiniz
2 gün sonra 132 olmustu bir hafta olmadan kanamâm basladi tekrar hcg istedi dr 9 a düsmüstü82den sonra kac cikti hatirliyorsaniz eger
Evet bunu duymustumBal corekotu bazen 2 kez yumurtlamaya sebep oluyorNaberr
Bata yakin bir daha yumurtladiysan, bu deger cok normalEvet bunu duymustum
Benim dis gebelikten sag tupum patladi ve alindigi icin bu sefer sık takip yaptirmam lazim riskli gruptayimBenim adet günümde 52 di sanırım. Ama hep az az arttı sonra altıncı haftada düştü. Tavsiyem sürekli hcg takibi yapmaman çünkü bu sefer stresten düşüyor. İki katına çıkarsa 1500 olacağı günü hesapla o gündoktora git büyümüşse gözükür ultrasonda değilse de belli olur zaten hormonla.
Canim sen bi daha idrar testi yaptin mi?Benim dis gebelikten sag tupum patladi ve alindigi icin bu sefer sık takip yaptirmam lazim riskli gruptayim
Evet bugun yaptim koyulasmis birazCanim sen bi daha idrar testi yaptin mi?
Valla cok mutluyum senin adina. Umarim pazartesi gunu kan testin de cooook cok yukselmis olur ve her sey yolunda gider bu seferEvet bugun yaptim koyulasmis biraz
Sagol canim umarim en azindna 2 katina ciksa bariValla cok mutluyum senin adina. Umarim pazartesi gunu kan testin de cooook cok yukselmis olur ve her sey yolunda gider bu sefer
% 60 yeterli biliyorsun ama umarim seninki cooook daha fazla katlanmistirSagol canim umarim en azindna 2 katina ciksa bari
Oze hastanede baktirdim 10.52ye dusmusÇıktı mı canım sonucun?? Artmış mı değerin
Kimyasal o zamanOze hastanede baktirdim 10.52ye dusmus
Laboratuvar farki olmasin? Emin misin canimOze hastanede baktirdim 10.52ye dusmus
Kimyasal o zamanBen de geçen ay yaşadım canım, zor oluyor biliyorum. Ama neyseki dış gebelik felan değil. Korunmana bile gerek yok. Sağlıksız ise düşüyormuş zaten, Rabbim bizi bizden çok düşünüyor canım. İnşallah bi dahaki sağlıklı ve sapasağlam bir şekilde tutunur sana, da bize de. Sabretmekte fayda var
Laboratuvar farki olmasin? Emin misin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?