Adet günü bhcg 12.39

Adetim gectigi halde degerim 59 cikti.cikan degere takilmayin 2 gunluk artisa bakin yeter.hayirli olsun.

Benim adet günümde 52 di sanırım. Ama hep az az arttı sonra altıncı haftada düştü. Tavsiyem sürekli hcg takibi yapmaman çünkü bu sefer stresten düşüyor. İki katına çıkarsa 1500 olacağı günü hesapla o gündoktora git büyümüşse gözükür ultrasonda değilse de belli olur zaten hormonla.

Benim dis gebelikten sag tupum patladi ve alindigi icin bu sefer sık takip yaptirmam lazim riskli gruptayim

Canım çok sevindim güzel haberlerini bekliyorum inşallah değerin kat kat artar sağlıkla kavuşursun bebeğine

Oze hastanede baktirdim 10.52ye dusmus
Kimyasal o zaman Ben de geçen ay yaşadım canım, zor oluyor biliyorum. Ama neyseki dış gebelik felan değil. Korunmana bile gerek yok. Sağlıksız ise düşüyormuş zaten, Rabbim bizi bizden çok düşünüyor canım. İnşallah bi dahaki sağlıklı ve sapasağlam bir şekilde tutunur sana, da bize de. Sabretmekte fayda var

Laboratuvar farki olmasin? Emin misin canim

Bu kadar fark olabilir mi? Ve az once pembe leke geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…