Evet 2 katina cikti ama adet gunune gore cok dusuk değil mi okudugum konularda hep adet gunu 50 ustu falanDüşük değerle alakası yok..
Önemli olan 2 günde bir düzenli artış göstermesi. Ortalama %60 veya daha fazla yükselmiş olması gerekiyor.
Ve sizin 2 kat artmış.
Umarım sağlıkla devam eder hayırlı olsun
Herkesin yumurtlama günü bir değil, adet döngüsü bir değil.. Kişinin farklı gebelikleri dahi aynı değerle başlayıp devam etmiyor..Evet 2 katina cikti ama adet gunune gore cok dusuk değil mi okudugum konularda hep adet gunu 50 ustu falan
Bir anda firliyor deger, umarim senin de oyle olacak canimEvet 2 katina cikti ama adet gunune gore cok dusuk değil mi okudugum konularda hep adet gunu 50 ustu falan
Umarim canim pazartesi olcturecem tekrarBir anda firliyor deger, umarim senin de oyle olacak canim
Ama yumurtlamam 14.gunde olduCanım yükseliş güzel. Benim adet gününden Bi gün sonra 1022çıkmıştı değerim. İkiz olabilir dediler ama tekmiş. Senin yüzde doksan dokuz geç döllenme. O yüzden düşük değerler şu anda. Bunları düşünme hayırlı uğurlu olsun
Canım yumurtladığın gün rahme düşmezse geç döllenme oluyor zaten. Bizim Bi komşu ikiz hamile kaldı evlendiği gibi doğal yoldan, biri hemen döllenmiş biri 4gün sonra döllenmiş o yüzden biri 4gün küçüktü. Yani seninde rahme geç düştüyse o yüzden değer düşüktür. Güzel artışlar bir hafta sonra kan ver birdaha bayağı yükselmiş olsun en azındanAma yumurtlamam 14.gunde oldu
Canim benim dis gebelikten tek tupum alindigi icin bu sefer sık kontrol ettirmem gerekiyorCanım yumurtladığın gün rahme düşmezse geç döllenme oluyor zaten. Bizim Bi komşu ikiz hamile kaldı evlendiği gibi doğal yoldan, biri hemen döllenmiş biri 4gün sonra döllenmiş o yüzden biri 4gün küçüktü. Yani seninde rahme geç düştüyse o yüzden değer düşüktür. Güzel artışlar bir hafta sonra kan ver birdaha bayağı yükselmiş olsun en azından
Anladım ama keşke tüpünü aldırmasaydın çürük olmadığı süreceCanim benim dis gebelikten tek tupum alindigi icin bu sefer sık kontrol ettirmem gerekiyor
Patladi canimAnladım ama keşke tüpünü aldırmasaydın çürük olmadığı sürece
Ayy.. Tuhaf oldum düşündüm de ağrısı sızısı da fena olmuştur.. Çok geçmiş olsun :/Patladi canim
Sagol pazartesi vericemAyy.. Tuhaf oldum düşündüm de ağrısı sızısı da fena olmuştur.. Çok geçmiş olsun :/
Yarın mı kan vericeksin yine
Yanlış bilgi veriyorsunuz, yumurta max 24 saat canlı kalır zaten sonrasında atılır.Canım yumurtladığın gün rahme düşmezse geç döllenme oluyor zaten. Bizim Bi komşu ikiz hamile kaldı evlendiği gibi doğal yoldan, biri hemen döllenmiş biri 4gün sonra döllenmiş o yüzden biri 4gün küçüktü. Yani seninde rahme geç düştüyse o yüzden değer düşüktür. Güzel artışlar bir hafta sonra kan ver birdaha bayağı yükselmiş olsun en azından
Evet bende atesimi olctugum icin 14.gun yumurtladigimi biliyorum yani gec dollenme olmasi pek olasi değilYanlış bilgi veriyorsunuz, yumurta max 24 saat canlı kalır zaten sonrasında atılır.
Yumurtlamayı tutturmak bu yüzden önemlidir sonradan döllenme gibi bir durum olmaz.
Geç döllenmenin adı geç yumurtlamadır.
Canim farketmiyorki.benim adet günümde 82 cikti ama kimyasal oldu yani.önemli olan degerin.artisi benim saglikli olmadi artisim.umarim hayirli sonuclanir.Evet 2 katina cikti ama adet gunune gore cok dusuk değil mi okudugum konularda hep adet gunu 50 ustu falan
82den sonra kac cikti hatirliyorsaniz egerCanim farketmiyorki.benim adet günümde 82 cikti ama kimyasal oldu yani.önemli olan degerin.artisi benim saglikli olmadi artisim.umarim hayirli sonuclanir.
Takip ettirmekten başka bir yol yok canım şuanlık. Umarım düzenli ve sağlıklı artmaya devam ederEvet bende atesimi olctugum icin 14.gun yumurtladigimi biliyorum yani gec dollenme olmasi pek olasi değil
Canım ben hiç yaşamadım.. Bana yan komşu böyle anlattı onun başına gelmiş doğrudur diye o yüzden aynen aktardım..Yanlış bilgi veriyorsunuz, yumurta max 24 saat canlı kalır zaten sonrasında atılır.
Yumurtlamayı tutturmak bu yüzden önemlidir sonradan döllenme gibi bir durum olmaz.
Geç döllenmenin adı geç yumurtlamadır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?