• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet günü bhcg 12.39

Bu kadar fark olabilir mi? Ve az once pembe leke geldi
14 gün yumurtladığına eminsen kimyasal, yok eğer daha sonrasında yine ilişkiniz olduysa cnm o zaman yumurtlamışsındır belkide geç döllenmede olabilir. İnşallah geç döllenmedir. Ama değilsede üzülme lütfen, önünde daha zaman var. Elbet olacak birgün

Bu kadar fark olabilir mi? Ve az once pembe leke geldi
Canım o kadar büyük fark olabileceğini sanmıyorum, kimyasal sanırım. Ama üzülme erken davrandığımız için farkediyoruz, adet gecikmesini beklesek 1-2 gün gecikti adet olduk deriz ama sabırsızlığımızdan duramıyoruz ☺️ Sağlıkla ayni haberin tekrarını duyalım önümüdeki ay senden inşallah 🙏

Ben de kimyasal yaşıyorum geçen Pazartesi değerim 24tü, Perşembe 22ye düşmüştü kanamam başlamıştı. Bugün dördüncü günüm kontrolüm vardı değerim 14e düşmüş sıfırlanmamış, yavaş düşüyor dedi doktor. Ama neyse ki ultrasonda temiz çıktı içerisi.

Canım o kadar büyük fark olabileceğini sanmıyorum, kimyasal sanırım. Ama üzülme erken davrandığımız için farkediyoruz, adet gecikmesini beklesek 1-2 gün gecikti adet olduk deriz ama sabırsızlığımızdan duramıyoruz ☺️ Sağlıkla ayni haberin tekrarını duyalım önümüdeki ay senden inşallah 🙏

Ben de kimyasal yaşıyorum geçen Pazartesi değerim 24tü, Perşembe 22ye düşmüştü kanamam başlamıştı. Bugün dördüncü günüm kontrolüm vardı değerim 14e düşmüş sıfırlanmamış, yavaş düşüyor dedi doktor. Ama neyse ki ultrasonda temiz çıktı içerisi.
Benimde az once 3 4 damla pembe leke geldi

Benimde az once 3 4 damla pembe leke geldi
Devamı gelir canım, pembeden kırmızıya döner 1-2 gün yoğun olabilir. Benim normal adetten aman aman farklı olmadı, sadece üç gün yoğun dolu dolu oldu, bugün azaldı. Normalin dışında ağrım da olmadı. İlk gün pembe başlamıştı senin gibi akşama doğru yoğunlaşıp kızardı.

Devamı gelir canım, pembeden kırmızıya döner 1-2 gün yoğun olabilir. Benim normal adetten aman aman farklı olmadı, sadece üç gün yoğun dolu dolu oldu, bugün azaldı. Normalin dışında ağrım da olmadı. İlk gün pembe başlamıştı senin gibi akşama doğru yoğunlaşıp kızardı.
Yarin doktor randevum var yine test yapilir muhtemelen zaten 10du sifirlanmasi uzun surmez heralde

merhaba canim varmi bir gelisme durumunla ilgili
8e dustu dun canim kanamam var muhtemelen dusuk yapıyorum 1 hafta sonra tekrar bhcg bakacaz dedi doktor dis gebelik olmadigi kesinlessin diye onceden bir tupum bu yuzden alindigi icin

Back