• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet görüpte hamile olduğunu öğrenen var mı? Üstüne görme nasıl oluyor?

hanımlar benim adetim her ay 5 gün ileri atar bu ay 20sinde olmam lazımdı. Dün değil ondan önceki gece lavaboya gittiğimde peçete de hafif kırmızımsı bir akıntı olduğunu fark ettim daha sonra çok acık pembe küçücük kan vardı. Duş aldım yattım dünde aynı şekildeydi ama biraz koyuydu rengi hatta adet oldum sandım ama aksama doğru kesildi ve bugünde hala hiç bişey yok. Adet olmadan 1 hafta önce sancılarım başlardı gögüslerim şişerdi belim cok agırırdı ama bu ay hiç bişey yok. Neden böyle oluyo acaba böyle bir durumla karşılaşanlar varmı

Arkadaşlar merhaba ben de yeni üyeyim. Fikir almak istiyorum sizden. biz 1 aydır bebek deniyoruz. Adetim hep düzenli gelir 28.günde ve hiç ağrım olmazdı. Bu defa 4 gün gecikmeli geldi. Öyle olunca geciken 3. gün test yaptım negatif çıktı ve ertesi gün de regl oldum. Ama ilk 2 gün normal olmasına rağmen 3. gün koyu kahverengi kan gelmeye başladı ve 4. gün de kesildi birden. Normalde hep 6-7 gün ve normal renkte gelirdi. ama test de negatif çıkmıştı. Şimdi aşırı derece bel ağrım var ve hala yumurtalıklarım ağrıyor. Sizce bu korunmayı bırakmamdan dolayı hormonal bir durum olabilir mi? yoksa dr. a gitmeli miyim? Kistten korkuyorum...

Mrb arkadaslar ben esimle yumurtlama gunumde birlikte oldum adet günmden 3 gun once test yaptirdim kanda gebelik cikmadi.ayni aksam kahverengi lekenmem oldu 1 gun surdu.acaba yerlesme kanamasi olabilir mi?beta hcg tekrar baktirmalimiyim lutfen bana yardim edin.internette okudum beta hcg yerlesmeden bir gun sonra yukselmeye basliyormus insallah hamileyimdir

Merhaba arkadaslar araniza yeni katildim benm adetim 13 subatta olmaliydi ama 16sinda aksam pecetye hafif pembe kan geldi hafif mide bulantisi ve hafif bas donmesi vardi adetimden once smdi adetlym ama hala devam edio arada bu mide bulantisi ve bas donmesi bu ne olablir yardmci olur msnz??

Merhaba arkadaslar araniza yeni katildim benm adetim 13 subatta olmaliydi ama 16sinda aksam pecetye hafif pembe kan geldi hafif mide bulantisi ve hafif bas donmesi vardi adetimden once smdi adetlym ama hala devam edio arada bu mide bulantisi ve bas donmesi bu ne olablir yardmci olur msnz??
Cevap bekliorrmmm

anımlar merhaba hayırlı geceler, ben uzun zamandır girmiyorum şimdi tekrar girdim müsadenizle... Size bir sorum olucaksın, ben ocak 29 adet oldum normal şekilde ve göğüslerimde ağrı vardı süt şeklinde sarı renkli sıkınca gelen bir akıntı vardı göğüslerimde sürekli olarak mide bulantısı baş dönmesi adet bitene kadar devam etti ve hala ediyordu ki 15 gün sonra yani 15 şubatta tekrar adet oldum ve çok aşırı kanamam var hala devam ediyor, 2gündür kasıklarımda ağrı özellikle idrar yaparken ve bel ağrısı ha birde, göbegimin yanında bir ağrı sabah o ağrıyla uyandım neden olabilir benimle aynı durumda olan yardımcı olabilecek biri var mı lütfen

kızlar dün test yaptm ikinci cizgi silik bi şekilde cıktı ama bugn adet oldm anlayamadm bu durumu bgn hasta olmasam kan testi yaptrmayı düsünyodm
benimde bugün öyle oldu.akşam idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı.sabahına adet oldum.bu nedir şimdi?çok kafam karıştı.hamilemiyim değilmiyim şimdi

merhaba. Adet tarimden 5 gun gecti bugün dr gittim bcgh degerim 8 cıktı fakat kese gorunmedfi 1 hafta sonraya kontrol gunu verdi. Asıl sorun bu sabah kanamam oldu adet gibi dr kese gorunmnedigi icin ilac veremeyecegini soyledi bilginiz var mi bu durumla ilgili?

anımlar merhaba hayırlı geceler, ben uzun zamandır girmiyorum şimdi tekrar girdim müsadenizle... Size bir sorum olucaksın, ben ocak 29 adet oldum normal şekilde ve göğüslerimde ağrı vardı süt şeklinde sarı renkli sıkınca gelen bir akıntı vardı göğüslerimde sürekli olarak mide bulantısı baş dönmesi adet bitene kadar devam etti ve hala ediyordu ki 15 gün sonra yani 15 şubatta tekrar adet oldum ve çok aşırı kanamam var hala devam ediyor, 2gündür kasıklarımda ağrı özellikle idrar yaparken ve bel ağrısı ha birde, göbegimin yanında bir ağrı sabah o ağrıyla uyandım neden olabilir benimle aynı durumda olan yardımcı olabilecek biri var mı lütfen
Senin sonucun ne oldu peki hamilelikmi yoksa farklı bir nedeni mi varmış canm

Slm bende de 10 gündür kahverengi lekelere oluyor ara ara ortasında da biraz kan geldi hala bitmedi üstüne görme böyle bişey mi test yapsam mi acaba.. goguslerimdede hafif ağrı var koltuk altına doğru kafam karışık anlayamadım. . Kızlar bebekte düşünüyorum

Slm bende de 10 gündür kahverengi lekelere oluyor ara ara ortasında da biraz kan geldi hala bitmedi üstüne görme böyle bişey mi test yapsam mi acaba.. goguslerimdede hafif ağrı var koltuk altına doğru kafam karışık anlayamadım. . Kızlar bebekte düşünüyorum
Ayni sorun bendede var canim ben test yapti 0.3cikti sonuc anlamadim yarin tekrardan yapacam allah yardimcimiz olsun

Bi test yapın derim gecen sene ben normal adet gordum 5 gun surdu sonra sglıksz geblk yaasdm

Bi test yapın derim gecen sene ben normal adet gordum 5 gun surdu sonra sglıksz geblk yaasdm
Arkadaslar tşkler öncelikle kan tahlili yaptırdım gebelik yokmuş sanırım iltihap var bende maydanoz kuru uygulayacağım hamilelik istiyorum inşallah Rabbim herkesin gönlüne göre verir.

8. haftam gebelikte kızlar ama karın sancım var ve hafif lekelenmem var neden olabilir 2.regl günümdeym

kullanıyorum bugun sabah vajinadan aldım acayip sancı yaptı

Arkadaşlar merhaba.ben bu ay soğan kürü yaptım. Beklenen adet günümde açık pembe kanamam oldu ve iki gündür az az devam ediyor. Acaba hamile olabilir miyim yoksa soğan suyunun etkisi olabilir mi

Arkadaşlar merhaba.ben bu ay soğan kürü yaptım. Beklenen adet günümde açık pembe kanamam oldu ve iki gündür az az devam ediyor. Acaba hamile olabilir miyim yoksa soğan suyunun etkisi olabilir mi
Sogan suyundan sonra kanama geldgni okumuştum yerleşme de olblr kür kanamasıda olablr bi test yapın bnce

Back