- 3 Ocak 2015
- 105
- 39
- 18
adetinden önce mi yaptın ? yoksa geçmişmiydi günün ?eşim bugün test aldı yapalım dedik çift çizgiyi gördük darısı başınıza kızlar Yüce Rabbim çok bekletmesin inş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
adetinden önce mi yaptın ? yoksa geçmişmiydi günün ?eşim bugün test aldı yapalım dedik çift çizgiyi gördük darısı başınıza kızlar Yüce Rabbim çok bekletmesin inş.
Cevap bekliorrmmmMerhaba arkadaslar araniza yeni katildim benm adetim 13 subatta olmaliydi ama 16sinda aksam pecetye hafif pembe kan geldi hafif mide bulantisi ve hafif bas donmesi vardi adetimden once smdi adetlym ama hala devam edio arada bu mide bulantisi ve bas donmesi bu ne olablir yardmci olur msnz??
benimde bugün öyle oldu.akşam idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı.sabahına adet oldum.bu nedir şimdi?çok kafam karıştı.hamilemiyim değilmiyim şimdikızlar dün test yaptm ikinci cizgi silik bi şekilde cıktı ama bugn adet oldm anlayamadm bu durumu bgn hasta olmasam kan testi yaptrmayı düsünyodm
Senin sonucun ne oldu peki hamilelikmi yoksa farklı bir nedeni mi varmış canmanımlar merhaba hayırlı geceler, ben uzun zamandır girmiyorum şimdi tekrar girdim müsadenizle... Size bir sorum olucaksın, ben ocak 29 adet oldum normal şekilde ve göğüslerimde ağrı vardı süt şeklinde sarı renkli sıkınca gelen bir akıntı vardı göğüslerimde sürekli olarak mide bulantısı baş dönmesi adet bitene kadar devam etti ve hala ediyordu ki 15 gün sonra yani 15 şubatta tekrar adet oldum ve çok aşırı kanamam var hala devam ediyor, 2gündür kasıklarımda ağrı özellikle idrar yaparken ve bel ağrısı ha birde, göbegimin yanında bir ağrı sabah o ağrıyla uyandım neden olabilir benimle aynı durumda olan yardımcı olabilecek biri var mı lütfen
Ayni sorun bendede var canim ben test yapti 0.3cikti sonuc anlamadim yarin tekrardan yapacam allah yardimcimiz olsunSlm bende de 10 gündür kahverengi lekelere oluyor ara ara ortasında da biraz kan geldi hala bitmedi üstüne görme böyle bişey mi test yapsam mi acaba.. goguslerimdede hafif ağrı var koltuk altına doğru kafam karışık anlayamadım. . Kızlar bebekte düşünüyorum
Bi test yapın derim gecen sene ben normal adet gordum 5 gun surdu sonra sglıksz geblk yaasdmSlm bende de 10 gündür kahverengi lekelere oluyor ara ara ortasında da biraz kan geldi hala bitmedi üstüne görme böyle bişey mi test yapsam mi acaba.. goguslerimdede hafif ağrı var koltuk altına doğru kafam karışık anlayamadım. . Kızlar bebekte düşünüyorum
Arkadaslar tşkler öncelikle kan tahlili yaptırdım gebelik yokmuş sanırım iltihap var bende maydanoz kuru uygulayacağım hamilelik istiyorum inşallah Rabbim herkesin gönlüne göre verir.Bi test yapın derim gecen sene ben normal adet gordum 5 gun surdu sonra sglıksz geblk yaasdm
Cnm doktorunu bi ara istersen kimisinde adet gunlerinde olurmus ama normal olmayadabilir8. haftam gebelikte kızlar ama karın sancım var ve hafif lekelenmem var neden olabilir 2.regl günümdeym
Sen bi danis doktoruna cnm ben ne desem yalan olur suankullanıyorum bugun sabah vajinadan aldım acayip sancı yaptı
Sogan suyundan sonra kanama geldgni okumuştum yerleşme de olblr kür kanamasıda olablr bi test yapın bnceArkadaşlar merhaba.ben bu ay soğan kürü yaptım. Beklenen adet günümde açık pembe kanamam oldu ve iki gündür az az devam ediyor. Acaba hamile olabilir miyim yoksa soğan suyunun etkisi olabilir mi