Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
adet görüpte hamile olduğunu öğrenen var mı? Üstüne görme nasıl oluyor?
tşk canım bugün doktorada gittim 5 hafta 2 günlük gebeyim yani üstüne adet gördüm ki hamile olduğumu bile anlamadım sadece göğüslerim çok ağrıyordu genel cerraha gittim kontrol için hayıt suyu içmemi söyledi ben ne bilim gebeyim ki ikinci hamileliğim 10 gündür içiyorum allahtan bişiy olmadı yani öle şekercim gebede olabilirsin ama bi idrar testi yap istersen.
Merhaba size bi sorum olacak temmuzun 28 inde adet oldum fena halde ağrılı ve sancılıydı ve 1 gun surdu bir pedi doldurmayacak kadardı ve son 2 gun sadece lavaboda damla damla peçeteye geldi ve kesildi ben yeniden adetim gelir diye bekledim ama suan hıc bisey yok acaba bu ust gormemi oluyor kahve rengi akıntım hic olmadı.... Bu arada normalde adetlerim duzenli ve gunu gununeyfi... Acil cvp yazarmısınız lutfen tesekkurler