Ya zaten istiyorum inş hamileyimdir hapı hamilelik erken diye aldım ama sonra pişman oldum
Inşlh hamilesndr yaaa soncu bildr olr mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya zaten istiyorum inş hamileyimdir hapı hamilelik erken diye aldım ama sonra pişman oldum
O zaman inş hamilesindir bekliyoruz güzel haberlerini :)Ya zaten istiyorum inş hamileyimdir hapı hamilelik erken diye aldım ama sonra pişman oldum
Canım bence normal gibi ama senin herzamanki adetinden çok daha farklı geliyorsa bi kontrole git derimMerhabalar Ben yeni katildim siteye evliyim 6 ay 30 yasindayim 2 cocuklarim var ama ilk belirtiler hamileligin unutum aradan 8 yil gecti ve bu konuda sorucak cok seylerim var sizden yer ki birisi cevaplarsa ve ilgileniyorsa simdiden allah razi olsun,soyle dusunun adet gununuz 1 gun sanki elinizi kestiniz ve kanadi okadar,2 ayni ama 3 gun sanki normal adet gunu gibi 4 ayni 5 hicbisey 2 gun kaldi bitisine bakalim daha neler olacak sizden bana bunun normal yada normal deyil diye cevap istiyorum
Benim icin normal deyil gibi evet sabahlari kahvaltida bulanti var bas donmesi ve en onemlisi benim icin cok kilo aldim 6 ayin icinde 6 kilo evet disaridan boyle konuusunca dogal gibi geliyor ama oyle degil aslinda inan banaCanım bence normal gibi ama senin herzamanki adetinden çok daha farklı geliyorsa bi kontrole git derim
Yani daha önceki hamileliklerinde böyle bi kanama olmadiysa hamilelik düşünme bence şuanda canım çünkü zamanında adet olmuşsun az da olsa. Sana çok anormal geliyorsa bi sağlık ocağına git bence :)Benim icin normal deyil gibi evet sabahlari kahvaltida bulanti var bas donmesi ve en onemlisi benim icin cok kilo aldim 6 ayin icinde 6 kilo evet disaridan boyle konuusunca dogal gibi geliyor ama oyle degil aslinda inan bana
Evet oyle yapicam cnm doru aslinda onceden hamile oldugumda kanama olmadi neyse insallah bu gelecek haftanin icinde dr.gidiyorum bakalim ne olacakz ..post: 38797832 .!.:Yani daha önceki hamileliklerinde böyle bi kanama olmadiysa hamilelik düşünme bence şuanda canım çünkü zamanında adet olmuşsun az da olsa. Sana çok anormal geliyorsa bi sağlık ocağına git bence :)
Eger stres yaptıysan bu belirtiler psikolojik olarak oluşabiliyor ama hamile olabilirsin bikaç gün bekle regl olmazsan test yap canımkızlar mrb sürekli araştırdım fakat bi türlü test yapmaya cesaret edemedim.. son sat tarihim 12 aralık yumurtlama günümde tesadüf ilişki yasadık sonrasında klasik hamilelik belirtileri diyebilcegim seyler yasadım sık idrara cıkma akıntı bel agrısı ama ne agrıı kasıklarımda ara ara batmalar sanki romatizma olmus gibi bacaklarımda sızlamalar yorgunluk halsizlik derken adetim 2gün geçikti bugun 3.gün tuvalet gittigimde peceteye çok ama çok az kahverengi leke geldi bidahada gelmedi hafif sızı seklinde agrım var hala sizce yerleşme kanamasımıdır birde adet gecince goguslermde hafif sızlamalar hafif mide bulantılarım basladı ? cevap bekliyorum..
Eger stres yaptıysan bu belirtiler psikolojik olarak oluşabiliyor ama hamile olabilirsin bikaç gün bekle regl olmazsan test yap canım
Yok.canim yapmadik aksine adet olurum dedim hic ama hic suphelenmedim tsk ederim
Test yaparsan bize de şöyle canım :)
Bende de oyle olmustu ılk gun ve son ıkı gun kahverengı akıntı gelmıstı benım de mıde bulantım oluo yarın yapıyım barı belkı calısmaşara devam ederken bebıs haberı alırız:)tam yumurtlama donemındeyım mucıze bı cıZgı butun stresımı alır ustumdenPuffff bu gün adetmn 5.gnü 2 gündr kahwrngi akntı gelio acba ndn test yapsm mı yapmsm mı blemdm glba bn negtfi görmktn korkyrm
Hayırlı olsn gözün aydın
Peki test yapmalımıyım belli olur mu acbba çevremdekiler ısrarla adet götdüysen hamile olma ihtimalin yok diolr ama bn belirtilerdn dolayı gebelik olabilceni düşünüyorm ama hayal korıklğna da uğramak istemyrm
tşk canım bugün doktorada gittim 5 hafta 2 günlük gebeyim yani üstüne adet gördüm ki hamile olduğumu bile anlamadım sadece göğüslerim çok ağrıyordu genel cerraha gittim kontrol için hayıt suyu içmemi söyledi ben ne bilim gebeyim ki ikinci hamileliğim 10 gündür içiyorum allahtan bişiy olmadı yani öle şekercim gebede olabilirsin ama bi idrar testi yap istersen.
peki üstüne gördüğümüzü düşündüğümüz zaman ne kadar sonra evde idrar testi doğru cıkar