• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet görüpte hamile olduğunu öğrenen var mı? Üstüne görme nasıl oluyor?

Ya aslnda ben de şu an adetliym hiç ihtimal wermiyorum ama ne biliim benm hasta olmadn önce mide bulantısı baş dönmesi çok wardı sonra aşırı dercde akıntı çok iştahm açıldı kasıklarmda wwe belmde inanlmz ağrı wardı ama adet olunca ihtimal wermedim de aynı şikayetlerm hla dewm edio bn normalde 1 hafta hasta oluyorum we çok yopun oluydm ama şimdi 4 gün sürdü we çok az geliyor du zatn şmdi de kahverengi bi leke gelio :KK43:

canım benim beklemediğim bi durum olduğu için hiç test yapmadım regl ağrısı sanıp doktora gittiğimde öğrendim bebeğimi..Tek belirtim bazen bi tuhaf oluyordum başım dönüyordu gözüm kararıyordu ve çok halsizdim ama regl olduğum için hiç hamileliğe yormuyordum

Canim bebegin hayirli olsun.Sagol canim icim ferahladi bende pek belirti hissedemeden hamile kalcm bu gidiste herhalde mide bulantin felAn varmi canim . Gununde az kalmis Rabbim sag salim saglikla hayirlisiyla kucaginiza a mayi nasip etsn insaallah

Canim bebegin hayirli olsun.Sagol canim icim ferahladi bende pek belirti hissedemeden hamile kalcm bu gidiste herhalde mide bulantin felAn varmi canim . Gununde az kalmis Rabbim sag salim saglikla hayirlisiyla kucaginiza a mayi nasip etsn insaallah
Canım inan hiiiç hamilelik belirtisi yaşamadım şu zamana kadar ne midem bulandı ne iştahım kesildi dediğim gibi başlarda sadece sabahları kahvaltı huyum olmadığı için başım dönüyrdu bazen elim ayağım uyuşuyordu gözüm kararıyordu .. doktora gitmesem ağrıyla asla bilmezdim heralde hamile olduğıumu halada midem bulantısı yaşamadım çok şükğr

Arkadaşlar merhaba yeni katıldım aranıza bana da yardımcı olur musunuz lütfen ? Adetimin son günü ilişkiye girdik Korunmasız bir şekilde ertesi gün hapı aldım ama netten bakıyorum bu şekilde hamile kalan çok acaba sizce olabilir mi öyle bişey ?

Arkadaşlar merhaba yeni katıldım aranıza bana da yardımcı olur musunuz lütfen ? Adetimin son günü ilişkiye girdik Korunmasız bir şekilde ertesi gün hapı aldım ama netten bakıyorum bu şekilde hamile kalan çok acaba sizce olabilir mi öyle bişey ?
Ewt o şeklde hamile kalanlr warmış aranzda war mı o şeklde kaln bnde merak ettm :110::KK17:

Ya aslinda bende suphelenmeye basladum kendimden 31 aralikta iki gun gecikmeyle ilk gun kahverengi akinti seklinde gelerek adetim basladi. Ama simdi bulantim var kasiklarimda batma var burdada okuduklarim uyice kafami karistrdi bi de benim hamilligimde kan sulandirici igne baslaamam gerek.bi an once bi test alip yapmak ve icimi rahatlatmam lazim

Bende bulantı yok ama kasıklarda batma ve akıntı var benmde kan testi yaptırmam Lazım anlaşıldı :(

Ya aslinda bende suphelenmeye basladum kendimden 31 aralikta iki gun gecikmeyle ilk gun kahverengi akinti seklinde gelerek adetim basladi. Ama simdi bulantim var kasiklarimda batma var burdada okuduklarim uyice kafami karistrdi bi de benim hamilligimde kan sulandirici igne baslaamam gerek.bi an once bi test alip yapmak ve icimi rahatlatmam lazim

Ben de test alıp yapmayı düşünüyorm ama hayl kırklğna da uğramk istemyrm olcna pek ihtimal wremyrm adet olan bri nasl hamle olabilir ki kafam karştı:KK43::KK64:

Ben nette okudum baya araştrdım var öylesi adetken hamile kalan en önemlisi benm yengem 3 aylık hamileydi ve bu süreç içinde adet gördü karın ağrısı ile Dr gidio öyle öğrenio hamile kaldığını belli olmuo bu işler yani .

Merhaba benim korunmasiz iliskimden sonra ertesi gun hapi aldim ama daha sonra 1 hafta korunmadik simdi adetim 1 hafta gecikti ve dün gece kahverengi leke ve ardından pembe kan geldi ama bugün hiç yok bi damla bile. Yerleşme kanaması olabilir mi yoksa ertesi gün hapı mi düzensizlik yapıyo anlamadım :/

Ben nette okudum baya araştrdım var öylesi adetken hamile kalan en önemlisi benm yengem 3 aylık hamileydi ve bu süreç içinde adet gördü karın ağrısı ile Dr gidio öyle öğrenio hamile kaldığını belli olmuo bu işler yani .

Keşke öle olsa eşime bn hamilelkyn şüphelnyrm diyrm benle dalga geçio adetlyken hamile mi olunrmuş dio keşke test pozitif çıksa da o da görse kalınıomuymuş kalınmymuymuş test yapcm inşlh poztf çıkar çok gerldm :KK12::KK17:

Ben de test alıp yapmayı düşünüyorm ama hayl kırklğna da uğramk istemyrm olcna pek ihtimal wremyrm adet olan bri nasl hamle olabilir ki kafam karştı:KK43::KK64:
Bende ama ne kaybederız kı zaten adet olmusuz zaten suan yok dıe bılıoruz yarında pazar eczane bulmak zor.bende cok arastrdım cok var adet gorup hamıle olan basta benım annem:))) bunları okudum ya ıyıce mıdem bulanıo:)))

Bende ama ne kaybederız kı zaten adet olmusuz zaten suan yok dıe bılıoruz yarında pazar eczane bulmak zor.bende cok arastrdım cok var adet gorup hamıle olan basta benım annem:))) bunları okudum ya ıyıce mıdem bulanıo:)))

Ayyyy hadi baklm inşlh testlr olmlu çkkar test soncnu yazrmsn mrk ettm :KK54::KK17:

Bence direk kan testi yaptır kesin sonuç olsun inşallah hamilesindir Rabbim gönlüne göre versin

Ertesi gün hapının etkisi 72 saat olarak bilinir ve yılda en az 2 kere alınması lazımmış bünyenin sağlığı için keşke korunsaydın sanırım hamile kalma ihtimalin yüksek belirtilerde onu gösteriyor

Merhaba benim korunmasiz iliskimden sonra ertesi gun hapi aldim ama daha sonra 1 hafta korunmadik simdi adetim 1 hafta gecikti ve dün gece kahverengi leke ve ardından pembe kan geldi ama bugün hiç yok bi damla bile. Yerleşme kanaması olabilir mi yoksa ertesi gün hapı mi düzensizlik yapıyo anlamadım :/
Ertesi gün hapının etkisi 72 saat olarak bilinir ve yılda en az 2 kere alınması lazımmış bünyenin sağlığı için keşke korunsaydın hamile kalma ihtimalin sanırım yüksek

Ertesi gün hapının etkisi 72 saat olarak bilinir ve yılda en az 2 kere alınması lazımmış bünyenin sağlığı için keşke korunsaydın hamile kalma ihtimalin sanırım yüksek
Ya zaten istiyorum inş hamileyimdir hapı hamilelik erken diye aldım ama sonra pişman oldum

Back