• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet görüpte hamile olduğunu öğrenen var mı? Üstüne görme nasıl oluyor?

üstüne gördüğüüzü düşünüyorum tamam da bir sonraki regl dönemine kadar bekliyecekmıyız pekı ıdrar testı ıcın yada ne zaman yapılmalı 1 hafta-2 hafta ???????

kızlar dün test yaptm ikinci cizgi silik bi şekilde cıktı ama bugn adet oldm anlayamadm bu durumu bgn hasta olmasam kan testi yaptrmayı düsünyodm

Benimde ilkdefa basima geldi diger adet zamani gelince gebelik cikti

peki o adet zamanına kadar test yaptınız mı cıkmadımı idrar testinde diğer adet tarihiniz gelmeden ?
ve sizin nasıl olmuştu son reglniz
yerleşme kanaması olduğunu düşündüğümde yaptım ve negatif çıktı oysaki hamileymişim :KK46:

ben de şuan adetliyim. 3. günüm olmasına rağmen bugün kahve leke şeklindeydi şaşkınım. acabaaa....diyorum ama....

ben de şuan adetliyim. 3. günüm olmasına rağmen bugün kahve leke şeklindeydi şaşkınım. acabaaa....diyorum ama....
bende pazar günü test yaptm ikinci cizgi silik cııktı pazartesi hasta oldm dünde cok az gelms bgnde hic yok yarn kan vercem sende bi test yap degisiklik varsa adetinde

bende pazar günü test yaptm ikinci cizgi silik cııktı pazartesi hasta oldm dünde cok az gelms bgnde hic yok yarn kan vercem sende bi test yap degisiklik varsa adetinde
hiç zannetmiyorum aslında ama bugün resmen pedim bomboş 5. gün gibi

Back