- 11 Eylül 2014
- 1.044
- 1.090
- 133
- 33
Heheheee negatıf
:)Soncu haber et
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:)Soncu haber et
Heheheee negatıf
:)
üstüne gördüğüüzü düşünüyorum tamam da bir sonraki regl dönemine kadar bekliyecekmıyız pekı ıdrar testı ıcın yada ne zaman yapılmalı 1 hafta-2 hafta ???????
peki o adet zamanına kadar test yaptınız mı cıkmadımı idrar testinde diğer adet tarihiniz gelmeden ?Benimde ilkdefa basima geldi diger adet zamani gelince gebelik cikti
yerleşme kanaması olduğunu düşündüğümde yaptım ve negatif çıktı oysaki hamileymişimpeki o adet zamanına kadar test yaptınız mı cıkmadımı idrar testinde diğer adet tarihiniz gelmeden ?
ve sizin nasıl olmuştu son reglniz
tam olarak o tuhaf reglden ne kadar sonra ogrendınız yanı bırsonrakı adettemıyerleşme kanaması olduğunu düşündüğümde yaptım ve negatif çıktı oysaki hamileymişim
bende pazar günü test yaptm ikinci cizgi silik cııktı pazartesi hasta oldm dünde cok az gelms bgnde hic yok yarn kan vercem sende bi test yap degisiklik varsa adetindeben de şuan adetliyim. 3. günüm olmasına rağmen bugün kahve leke şeklindeydi şaşkınım. acabaaa....diyorum ama....
hiç zannetmiyorum aslında ama bugün resmen pedim bomboş 5. gün gibibende pazar günü test yaptm ikinci cizgi silik cııktı pazartesi hasta oldm dünde cok az gelms bgnde hic yok yarn kan vercem sende bi test yap degisiklik varsa adetinde
sen hamiş olabilirsin inş. kimyasal gebelik değildir cnmbende pazar günü test yaptm ikinci cizgi silik cııktı pazartesi hasta oldm dünde cok az gelms bgnde hic yok yarn kan vercem sende bi test yap degisiklik varsa adetinde
ay insallah ya bende kimyasal gebelikten korktm bide düsük olabilr mi acaba diyesen hamiş olabilirsin inş. kimyasal gebelik değildir cnm
aynen benmde gece yatmadan önce takmstm ve bomboshiç zannetmiyorum aslında ama bugün resmen pedim bomboş 5. gün gibi
ben bugun kan verdm sonucları yarın alcam umarm vardr sende kan testi yaptırsaydnyarın da böyle olursa test yapabilirim belki bakalım...
özelde yaptırmadın mı cnm 1 saate alırdın sonucunuben bugun kan verdm sonucları yarın alcam umarm vardr sende kan testi yaptırsaydn
bir ay sonra öğrenmiş oldum bir sonraki adetimdetam olarak o tuhaf reglden ne kadar sonra ogrendınız yanı bırsonrakı adettemı
Yok canm saglik ocagina gttm ben kan aldirinca cok kotu olyrm baylcak gbi tek gttgm icn hastaneye ble gtmedmözelde yaptırmadın mı cnm 1 saate alırdın sonucunu