• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet görememe sorunu yaşayarak hamile kalanlar varmı ?

canım teyzem pcolu üç dört ayda bir adet görürdü adet görmediğinin hemen hemen 2.ayında hamile kalmıştı tabi yine adet görmemeğe bağlamıştı sonradan öğrendi bebeği 2 ,5 aylık başka bi teyzemde ver yılda bi kez adet görür sonra hamile kalır teyzemin görümceside 3 ayda bir görür hamile kalıyo istediği zaaman oldumu oluyo zaten nasip

bende cok az adet görüyorum dr erken menepoz olabilir dedi deli oldum şimdi hap verdi onu kullanacam allahım hepimizin dilegini kabul etsin

bende cok az adet görüyorum dr erken menepoz olabilir dedi deli oldum şimdi hap verdi onu kullanacam allahım hepimizin dilegini kabul etsin

doktorum banada ilaç verdi yaklaşık 5 aydır kullanıyorum daha 3 kere adetlendim :( hemen olmaz dedi ilaçlarını kullan dedi bana bakalım ne olacak :( allah korusun inşallah menepoz falan olmazsın arkadaşım... bizide bebek sahibi oluruz inşallah allahım tüm isteyenlere versin

Back