Benim düğünüm 24 nisan ,bugün regl oldum,3 aşağı 5 yukarı regl olacağım günlerim şaşmıyor yani 28 gün genellikle.
Son ayları geriye doğru hatırlarsam
4 mart
4 şubat
8 ocak
12 aralık .......... eeee bu tarihleri girip hesaplayıcı ile hesapladığım da 31 mart ve 27 nisan sonraki 2 regl tarihim.Ayyy yani bahtsızlığın da bu kadarı olur kızlar.Ben balayında bir de bu zırzovatla mı uğraşacağım.Havuza şöyle kendimi ahenkle bırakmak yerine,yani mahvoldum ben simgesini kullanıyoruz ya ahanda bu sefer ben gerçekten .Çoğunuz evlisiniz zaten tecrübeniz de eee bir hayli fazladır,kızlar regl geciktirici kullansam mı diye düşünüyorum,peki bu meretin daha sonrakiler için bir zararı var mıdır.Aslında ondan önce bu hap işe yarayacak mı,yarıyor denilen yorumların için de bir şartla tabi şişkinlik te yapıyor cümleleri var.Peki bu doğru mu?
Kızlar benim de tahminen tam düğün günüme denk gelecek regl dönemim..düğünüm haziran sonunda.Mayısta yasmin kullanmaya başlamayı düşünüyorum ama onu da kullansam hesaplarıma göre tam düğün günüme geliyor regl..Ne yapmalıyım hem geciktirici hem yasmin mi kullancam ya da başka ne yapabilirim.Doktora nisan gibi gideyim diyorum ama kafam karıştı akıl verir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?