ben de ales'e öyle girmiştim, sınava girince her şeyi unutuyorsun merak etme, hormonlarınla hiç oynama bence
benim çekindiğim karın ağrısı aslında :18:
Adetim sanırım lys gününe denk gelecek :18: bu yüzden kullanmak zorundayım maalesef hiç istemiyorum ama sınava öyle giremem önerisi olan var mı ?
arkadaslar önerilcek bisey deqil ama kullanmayı düsünen warsa hapın adı primolut bn daha öncede kullandım bi zararını qörmedim kullanmayı düsünenler i arastrsn.
ağrı kesici alabilirsin sınavdan önce.
ben bir kez kullandım. acayip mide bulantısı yaptı bende. hiçbirşey yiyip içemedim. midem ağzımda gezdim.
seni burda da mı görcektim.. bu defa araştırmadım ama
bende öyle bi etkisi olmadı ama psikolojimi bozmuştu. Sanki bütün olumsuzlukları yaşamış sevgilimden ayrılmış(aman allah korusun) olan bütün dayağı yemiş gibiydim. Depresyona girdim yataktan çıkmak istememiştim..bıraktım geçti..
kk ne kadar küçükmüş
bende o senin kullandığın ilacı kullandım. utanmasam yanımda kusuk torbası taşıyacaktım
(ne iğrencim ya)
merhaba , bende 22 temmuzda tatile cıkacagım ve 1 ağustosa kadar adet olmamam gerekiyor.En son 26 haziranda adet oldum ..bu ay 23 ünde olmam gerekiyor..20 temmuzda başlarsam ilaca yaklaşık 11 gün falan kullanmam gerekiyo.Bu kadar fazla da kullanmak istemiyorum..Ama daha önce hiç kullanmadım ilacı..ne yapmalıyım sizce?
doğum kontrol hapıyla kullanıldığında sorun olur mu ki :44:
doğum kontrol hapını ara vermeden kullanırsanız zaten regl olmazsınız, geciktirici kullanmaya gerek yok
bugün başlıyorum d.kontrol hapını kullanmaya.kutu bitince 2 -3 gün sonra regl olacağım hesaplarıma göre. tam da bayrama denk geliyo ve biz denize gitmeyi planlıyoruz.
kafam karıştı:44:
dün başladıysanız 19 ağustosta ilacınız bitiyor ve 23-24 ağustos gibi regl olursunuz, yani bayrama denk gelmiyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?